- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля, че може би съм гей..
Здравейте на всички. Нуждая се от помощ. Мисля, че може да съм гей и това ме плаши и притеснява.. Искам да Ви кажа първо, че темата ми е реална и тези неща наистина са ми се случили, а не си ги измислям. Значи аз съм мъж на 26 години. Харесвах момичета като малък, дори бях влюбен във 2, като с едната бяхме гаджета, но после всичко се провали. Тогава бях на 16/17 и в годините след това, така и не успях да си намеря друга приятелка. Все не ми вървеше със жените, а опитвах какво ли не. И така един ден, вече бях на 19 и почнах да се замислям какво ли щеше да е ако аз бях момиче, едно 19 годишно младо момиче. Да си нося женски дрехи, да имам живот на момиче и т. н. В началото само се обличах с каквито женски дрехи можех да намеря и се гледах така, изглеждах грозно, но се чувствах хубаво. Малко по-късно започнах и да се замислям какво ли ще е ако правя сви*ки като момиче и ме еб*т, както еб*т момичетата.. Започнах да си чатя с мъже, не ги харесвах, но исках к*р! Разбирах се нещо с някой, но накрая се плашех и нищо не ставаше. Веднъж обаче успях да се престраша и се видях с мъж. Напълно непознат на 39г. Дойде в нас, а аз си бях нормално облечен. говорихме има няма 2-3 приказки и му казах, че отивам да се приготвя. Отидох в банята, съблякох се. Обух си едни прашки, сложих си сутиен и натъпках чорапки вътре, че да приличат на гърди. Облякох една пола, едно лилаво потниче, обух си и розови чорапки и отидох при него. Той каза, че изглеждам добре и да клекна долу. Аз се уплаших и започнах да си мисля, какво правя Господи, но нямаше накъде. Застанах на колене пред него, той си разкопча ципа, събу си дънките и видях к*р пред мен, обаче беше мек. Хванах го с ръка и след малко го лапнах. Духах му така около 2-3 минутки, после той отиде на леглото и легна, а аз застанах в краката му, навирих дупе нагоре и продължих да му лапам. Но така и не му ставаше, по едно време ми стана някакво гадно от вътре и му казах, че не искам вече. Той малко разстроен, стана, обу си дънките каза ми чао за сега и си тръгна. После се чувствах ужасно в начало, но като мина малко време, имам предвид няколко часа. Започнах да се възбуждам и да се радвам на това, което стана. Видях какво е да правиш свирка. За жалост не успях да разбера какво е чувството да правиш секс. От тогава мина много време, а така и не съм направил нищо друго с мъж. По-принцип зная, че такъв живот няма перспектива- да искам да се обличам като момиче и да се виждам с мъже, но ужасно много искам отново да направя нещо подобно, като този път искам и да ме еб*т и да видя какво е и това. Но от страх, от притеснение и от това чувство, което имам, не съм го направил. Иска ми се да знаех какво да направя, имам нужда от помощ и от съвет. Надявам се тук да го получа. Благодаря предварително.
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..