.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 297

Hybrid View

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от dernete Виж мнението
    Хапчета за увеличаване на бюста - http://breastfast.com Лично съм го ползвала и много ми помогна.
    Такоз нещо като натурално увеличаване на бюста с естетична цел няма. Има патологично такова, което едва ли някой иска.
    За протокола, какъв е вълшебният, уникален и приказен състав на тази разкошна добавка??? Нишесте в желатинова капсула?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Такоз нещо като натурално увеличаване на бюста с естетична цел няма. Има патологично такова, което едва ли някой иска.
    За протокола, какъв е вълшебният, уникален и приказен състав на тази разкошна добавка??? Нишесте в желатинова капсула?
    Хаха, да. И аз отворих да разгледам и не пише нищо за състав. Баси мошенниците.
    На мен ми растат от противозачатъчни, но в момента, в който ги спра се връщат в изходна позиция.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Хаха, да. И аз отворих да разгледам и не пише нищо за състав. Баси мошенниците.
    На мен ми растат от противозачатъчни, но в момента, в който ги спра се връщат в изходна позиция.
    Рекламираха добавка за отслабване, добавка за уголемяване на гърди, ми нещо за пенис няма ли да има?

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Нещо за пенис му трябва на партньора ти, на теб за какво ти е?
    Внимавай леко какво казваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си