- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера на циците
Няма как да ме спокойни..
Просто се дразня, като някой започне да се ежи с нещо, което не притежава и започва изкуственото надуване и нереални правежи спрямо другите.
Нямаше как да не се включа.
"Според мен размера не би трябвало да е от значение,стига да са добре сложени." - това е вече приказка.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
е да,така е ..
не че съм спец по тоя въпрос,ама ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
уж размера няма значение, ама се радваме, като са по-големки.. като са малки -![]()
![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
Аз пък не си харесвам мойте .... големи са тежат през лятот и най-вече че тялото ми е малко и хич не е удобно да се носят .... гърбат ми е тесен и за това трудно намирам сотиени по мярка защото чашката ми е голяма а гърба малък макар че за такива божи израстаци тря малко по широк гръб .... а и да носа спортен сотиен защото немога иначе да тичам те ми се лашкат пред очите ..... най-добрете са средните гърди нито ти бегат нито ти тежат![]()
Да ти имах проблемите ...Първоначално написано от LDto
![]()
Подкрепям пича напълно, не е толкова важно циците колкото останалотоПървоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
както са казали, циците трябва да запълват шепата и мааалко да остава отвън -> идеалния размер..
Но ако се замислите колко време по време на секс отделяте на гърдите???? дори и на кучешка поза вечно ръцете на нас мъжете са ни на задника на жената!!!!
ЛАФ:
- абе на мода били големите гърди
- а кво правят тия с малките?
- нищо...доизносват ги
не мисля, че това е най-важното..размера на сутиена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yYniiKaLnAa
сори ма хич не си уникална! кво ги навираш тия цици в очите на хората за да ставаш интересна??...трябва да привличаш внимание по друг начин а не с гърди!ама карай те компенсират за красотата ти![]()
апък някои от тука са мн повърхностни!какъв смисъл,че има цици дето не можеш да ги хванеш с ръце като няма грам мозък в главата си? а и освен това е супер грозно да гледаш виснали гърди на младо момиче къде къде по приятно е да виидиш малък или среден ,но стегнат бюст!
Така като гледам изглежда че повечето момчета не биха тръгнали с момиче с малки гърди което не е добре за мен защото азз нямам никакви![]()
![]()
Горкичката аз
![]()
То се намери кой да направи темата. Най-големия чикиджия ЕВЪР. Palpatin, кажи на колко си, моля те.
1.Обръщате ли внимание колко са големи циците на момичетата?
Много ясно,че обръщат ... Ако не обръщаха моя нямаше да се цупи,когато отидем в заведение и съм с по-дълбоко деколтеПросто момчетата,че и мъжете са така устроени,че като видят момиче с по-големи гърди и гледат като хипнотизирани (е не всички,но голям процент от момчетата И мъжете)
![]()
2.Бихте ли ходили с едно момиче само защото има големи цици? За щастие не съм била с такова момче
3.Въобще размера на циците дали има значение за вас момчета или не е толкова важен и търсите други качества в момичето? Малко или много си има значениеВ крайна сметка едва ли са много момчетата,които биха тръгнали с плоско момиче ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Има много време, през което могат да растат, не се притеснявай...Първоначално написано от tainstvenomomi4e
Това ли ви е проблемът? Толкова ви е дадено, радвайте се, защото можеше да сте и без него.
Saatana! Vittu! Perkele!
Какви са тия средни малки големи... важното е да ти харесват на вид и на допир.![]()
Не е важно да има хубави цици... Важното е да се харесвате ( дали? ) Но като цяло - ако обичаш някоя няма да й гледаш циците... ако не я харесваш, тогава вече - дай ги, дай ги, само да ги видя![]()
Попринцип аз съм голям фен на момичета с хубави цици , но преди няколко дена се влюбих в едно момиче , което не е от най-надарените ако ме разбирате .. Така ,че колкото и да си натяквате ,че ако е плоска няма да ви хареса , жестоко се лъжете![]()
Е б а и бягам !
незнам аз обръщам по-голямо внимание на дупето![]()
Exorcism !
хич не ме боли за размера на циците
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Eмии мойте са голямички,обаче нещо не ми допада тва гаджете ми ми викаше Преславае не са като нейните ама не го знам защо така...
Много се дразня,че на последък всички хубави сутиени са с вградени подплънки![]()
^ кво се правиш и ти на интересна..
Моите вика са големички, пък после не го знам защо така..
офф..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Също така и дупетоПървоначално написано от sifon4o
![]()
ебати якия коментарПървоначално написано от LDto
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
+1Първоначално написано от drummerka
Тва да видиш момиче да се оплаква от циците си е нещо неповторимо!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota