.
Отговор в тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 297
    Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Жената без цици е като село без основно училище......няма от къде да започнеш!!!!

Тук никой не говори за "без"

Цитирай Първоначално написано от YourDream
    Много се дразня на момчета ,за които големите гърди са най-важни.Ако ние момичетата избирахме момчетата по дължина и дебелина, една огромна част от тях щяха да си стоят самотни..Супер повърхностно е да харесваш момиче само заради размера на сутиена и.

+1 напълно си права !!!! и аз така мисля !!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от vili7y
    Цитирай Първоначално написано от YourDream
    Много се дразня на момчета ,за които големите гърди са най-важни.Ако ние момичетата избирахме момчетата по дължина и дебелина, една огромна част от тях щяха да си стоят самотни..Супер повърхностно е да харесваш момиче само заради размера на сутиена и.

+1 напълно си права !!!! и аз така мисля !!!
    Защо не. Хората си имат предпочитания. Някои не харесват метъли, други - момичета с малки гърди.

Мега фен
    Да не е много плоска..Като цяло не обръщам голямо внимание на размера

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Аз съм на 16.. и съм с чашка В.. не се оплаквам от размера на бюста си..нито е малък, нито е мн голям.. Другото нещо, което е,че в днешно време има най-различни модели сутиени.. с подплънки и кфо ли не.. и много си зависи и от модела.. можеш да носиш А, но и В да ти стане и т.н.
    Много мъже..тфа ги ръководи..но пък и наистина по-добре средно ниво..

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Ще цитирам един класик: "...с малки и с големи, във леглото всички саа добри!"

ами по-приятно но е да има цици. Нека да не са много големи а стегнати и повдигнати

Като по-малък бях ебати цицомана .Сега пак са ми голяма страст големичките гърди, но не чак толкова.Да бих тръгнал с момиче заради циците и', но трябва да има и хубаво тяло, хубаво дупе задължително! :P :P :P
    Teen ID

"The road to succes is always under construction."

Цитирай Първоначално написано от fr3aks7er
    Като по-малък бях ебати цицомана .Сега пак са ми голяма страст големичките гърди, но не чак толкова.Да бих тръгнал с момиче заради циците и', но трябва да има и хубаво тяло, хубаво дупе задължително! :P :P :P

Абе хубо е да има и гърди ама и аз съм на мнение че допето треа да е хубаво :P

И какво да не върнете като е с малки гърди ..

НАЙ-важно е дупето ... и чара ... нека на мен да ми харесва дупето и чара пък ако ще за другите да е грозна :Д

Цитирай Първоначално написано от OneGuy

НАЙ-важно е дупето ... и чара ... нека на мен да ми харесва дупето и чара пък ако ще за другите да е грозна :Д
    Брат, ако ми я дадът тази(и ако нямах приятелка) ще и направя гъза баница
    Teen ID

"The road to succes is always under construction."

Глупав въпрос ... когато някоя ти хареса гърдите ли ще тръгнеш да и гледаш? И дори да има по-големи гърди като е куха какъв е смисъла?
    Все едно ние да тръгнем да си подбираме мъжете според размера им...там долу...Дразня се,че някой виждат същността на човек с очите си!Оценяйте хората не по външността или по размера на гърдите...толкова е повърхностно!
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Мила госпожице, повечето хора (особено в по-млада възраст) са повърхностни. Това е тъжната истина.

БЕЕЕЕЕЕ цялата истина е че трябва да има ... цици като цяло ... големи малки ... така и така какво ще правя с тях ... важното е яко дупе да има ... това за големите цици за какво ти е? да си храниш егото пред френдовете?

honeybabe, oбикновено момчетата първо гледат физическата красота. Затова за много момчета размера на циците е важен. А и все пак циците се виждат за разлика от пениса.

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Снимка няма да пращам, но и според мен златната среда си е златна. Големите гърди могат да изглеждат вулгарно, особено с по-голямо деколте, а прекалено малките няма да казвам, защо не ги харесвам чак толкова Very HappyVery HappyVery Happy. Има си причини А да е acceptable, B - beautiful, C - colossal, D - dreadful, E - enormous и F - frightening. B сме си най-добре Very Happy, много момчета могат да потвърдят.

Съгласна съм !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fr3aks7er

Брат, ако ми я дадът тази(и ако нямах приятелка) ще и направя гъза баница
    Брат като я гледам тая ква е кокалеста, ще и го забиеш и ще удариш на кокъл.

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Ясно,че харесваш задника,ама ако застанат една до друга една със 75 обиколка и една със 95 да те видим коя ще ти се набие на очи
    Westside rollin' all day, every day

100% всеки го интересуват ... но не е определящ фактор а само плюс към всичко останало ...
    !!

Супер фен
    Според мен размера на циците няма значение,но все пак трябва да са стегнати колкото и да са големи...
    Нормално е всяко момче да се заглежда по по-голям буст,но според мен няма голямо зачение...

Град
    Варна, моретоо :)
    ...
    хЪх...

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    http://prikachi.com/images.php?files/1539128k.jpg ми нз дали са средни ма аз си ги харесвам

Ццц,интересен пост,заинтригува ме.
    Защо по дяволите пускаш снимка на циците ти?

Град
    World of MINIMAL
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    http://prikachi.com/images.php?files/1539128k.jpg ми нз дали са средни ма аз си ги харесвам

За да покаже, че не е плоска представи си

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fcukz
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy

За да покаже, че не е плоска представи си
    Няма лошо нека си ги покаже...Тъкмо ще може и да коментираме нещо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си