Какъв оффтопик и какви двойни стандарти те гонят пък теб, трудно разграничаваш нещата ми се струва? Няма нужда от 67456789456984 препинателни знаци, момко.
Кога за последно си чул медиите да са насочени към тинейджърите? Под 18-год, възраст е забранена операцията, ако не си разбрал. Аз не съм видял още реклама за силиконови цици на бала, примерно. Това са извадени аргументи от ръкавите буквално...
Главаната таргет възраст са жените след раждане.
Циците може да не са най-важното, но определено са плюс. Но само с цици да избереш жена е тъпо, освен ако не е за 1-ния път.
Аз предпочитам средни те, те са и най-често стегнатите. За да могат да се запазят след години. Малките също много грозно провисват/спандушват след годините. Гилемите ги казахме. Средните са златните.
Големите може да привличат погледите направени с трикове с деколтета, сутиени и т.н., ама не бих искал жена ми да е с мн големи, после след години няма да са по-хубави от средните.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮