- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът-променя ли?
След като правихте секс за първи път как се промениха отношенията с гаджето ви-охладняхте ли, изчезна ли онзи сладък трепет на очакване да видиш другия, поради простата причина, че вече си го опознал прекалено добреили напротив-сближихте се още повече и връзката ви премина на друг, още по-хубав етап
Аз нямам опит, но съм чувала, че ако и двамата партньори са девствени, секса ги сближава още повече и става нещо много повече от "Първи път"
споделете как беше при вас
Ми започнах да искам повече секс,да опознавам тялото си още по-добре,отрих сексуалността си,знам вече какво харесвам.
Опитах нови неща-всичко се променя.
Естествено, че променя. Айде пускай на приятеля си всеки ден, да видим няма ли да те заобича повече?![]()
Да промени се.Сексът определено ни сближи още повече.Опознах всяка част от него...не само вътрешно,но и физически.На мен той ми бе първия,аз на него не [ако това изобщо има някакво значение].
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
определено се сближихме...не знам как,но започнахме да си имаме по голямо доверие един на друг.понеже аз съм много ревнива,играехме една игра:всеки ден го правим и така той си изкупва по една изневяра (на шега разбира се)![]()
Първоначално написано от finger4o
Сближава...
It's too late...
определено ни сближи много,научих се да бъда самоуверена и да вярвам в себе си,че наистина съм красива за него,защото сексът не е просто сливане на телата,а начин да надникнеш в душшата на другия и да го опознаеш.научихме се заедно,че перфектен секс не винаги става,но винаги е хубав,ако се научиш да се смееш и на грешките.опознахме се по много по-различен начин от обикновеното общуване и започнахме да споделяме повече,да си вярваме повече...Общо взето когато има любов му хората секса е едно много хубаво нещо,което да я направи още по-силна
+Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
If I played you like a toy?
Според мен зависи от нагласата на човек. Много мои познати като са правили секс с едно момиче и стават други хора. Направо не можеш да ги познаеш. Аз след като правих за пръв път секс си останах непроменен. И според мен сексът не ме е променил.
Сексът сближава адски много! Спала съм само с едно момче (и аз също му бях първата) и мога да кажа със сигурност, че сексът между хора, които държат наистина много един на друг, е невероятно нещо!
За да не пускам нова тема ... Пускането всеки ден ще ме направи по- близка за него или напротив-ще му омръзна?Първоначално написано от Converse333
![]()
По темата-един секс поражда втори, защото от един партньорите не се опознават достатъчно. Зависи и от хората и целите им във връзката.
Има ли любов еб*** е неизбежно.
По принцип сексът сближава, особено ако е за първи път в живота. При дамите първият секс ги кара да се привържат много към приятеля си, а понякога и при мъжете...Моят първи път беше с едно момче, което имаше опит, бяхме влюбени..и да...сближи ни, защото и двамата наистина го искахме. Сексът е много важна част от една връзка..винаги съм казвала, че за мен не е просто чукане...никога...дори и да е без чувства към партньора...сексът си остава нещо много специално..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
няя значение дали е за първи път.
просто някой хора го приемат толкос навътре затва че праят секс за първи път ще кажеш им е за последно за това така се привързват така си го обеснявам.![]()
няя значение дали е за първи път.
просто някой хора го приемат толкос навътре затва че праят секс за първи път ще кажеш им е за последно за това така се привързват така си го обеснявам.
Ами при почти всички жени е така първият път, мислят си че е единствен.Първоначално написано от BigFakeSmile
защото не знаят кога пак ще си намерят такъв като първия, а при повечето мъже не е така защото не са таолкова глупави
а жените......... глуууууупавиии![]()
наиш пък че можеш и да го побъркаш да кажем пускаш му няколко пъти след тфа почваш да го обарваш всичко да го възбуждаш и да му откажеш напрао ще изкука ще иска още повече .... бившата ми го правеше напрао ми вързваше х*я на възел ..![]()
![]()
С първият ми хич не ми харесаИ то като сравня със сегашния ми приятел ...
иначеее първия път (със отделното момче) по принцип ме сближава с него
Но все пак зависи от много неща...най-вече дали са се опознали и дали се обичат
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
Сексът променя връзката и връзката променя секса. Колкото по-близки си стават партньорите и колкото повече се обичат толкова по-хубав и интензивен става секса. А колкото по-хубав е секса толкова по-близки си стават двамата и толкова повече доверие си имат.
Първоначално написано от stupid0boy
+ 11111111111111111111![]()