- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът-променя ли?
Хаха то и аз съм на 17, но всички ни мислят с гаджето ми за женени..., но ние си и живеем заедно.Първоначално написано от sladka_celuvka
На мен ми дават 18 години, а на гаджето 19-26,а той е едва на 14, но той си е чист мутант с руска кръв.
Сигурна съм, че Чернобил е спомогнал за ръста му.
![]()
Иначето според мен секса променя много връзката. Преди секса са само целувки и прегръдки, споделена любов, сладки мисли и мечти. Когато се намеси секса вече истински можеш да почувстваш човека до себе си и разбираш колко много го обичаш, как би направила всичко за него, би му се отдала напълно и колко много му имаш доверие.![]()
И двамата бяхме девствени и сексът много промени връзката ни. Направи ни по-близки, заобичахме се повече, паднаха ни всички притеснения и задръжки. Абе изобщо нещата са много по-добри. Сексът обаче има и малко негативно влияние в друг аспект - загърбва се до известна степен романтиката, превръща се във фикс идея и основното започват едни терзания от сорта ако не правехме толкова добър секс заедно, дали щяха да са ни толкова добри отношенията, обича ме заради хубавия секс или хубавия секс е резултат от любовта, страстта повече ли е от любовта....
Първоначално написано от krem4et0
+![]()
Schhh! Hear the silence...
Първоначално написано от Converse333
![]()
![]()
Първоначално написано от ozzy
![]()
Определено променя..относно мен и моя приятел станах ме по-близки,разбрахме кой какво обича по време на секс :)
Първоначално написано от Dyvkaaa
Може би и не само тогава![]()