.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    Аз и приятелят ми си бяхме първите и мога да ти кажа със сигурност,че секса ни сближи ужасно много..Понякога се държим точно като мъж и жена..Ако не бяхме на 17 някой щеше да каже,че сме женени
    Хаха то и аз съм на 17, но всички ни мислят с гаджето ми за женени..., но ние си и живеем заедно. На мен ми дават 18 години, а на гаджето 19-26,а той е едва на 14, но той си е чист мутант с руска кръв. Сигурна съм, че Чернобил е спомогнал за ръста му.

Иначето според мен секса променя много връзката. Преди секса са само целувки и прегръдки, споделена любов, сладки мисли и мечти. Когато се намеси секса вече истински можеш да почувстваш човека до себе си и разбираш колко много го обичаш, как би направила всичко за него, би му се отдала напълно и колко много му имаш доверие.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Сближава...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И двамата бяхме девствени и сексът много промени връзката ни. Направи ни по-близки, заобичахме се повече, паднаха ни всички притеснения и задръжки. Абе изобщо нещата са много по-добри. Сексът обаче има и малко негативно влияние в друг аспект - загърбва се до известна степен романтиката, превръща се във фикс идея и основното започват едни терзания от сорта ако не правехме толкова добър секс заедно, дали щяха да са ни толкова добри отношенията, обича ме заради хубавия секс или хубавия секс е резултат от любовта, страстта повече ли е от любовта....

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И двамата бяхме девствени и сексът много промени връзката ни. Направи ни по-близки, заобичахме се повече, паднаха ни всички притеснения и задръжки. Абе изобщо нещата са много по-добри. Сексът обаче има и малко негативно влияние в друг аспект - загърбва се до известна степен романтиката, превръща се във фикс идея и основното започват едни терзания от сорта ако не правехме толкова добър секс заедно, дали щяха да са ни толкова добри отношенията, обича ме заради хубавия секс или хубавия секс е резултат от любовта, страстта повече ли е от любовта....

+

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Ми започнах да искам повече секс,да опознавам тялото си още по-добре,отрих сексуалността си,знам вече какво харесвам.
    Опитах нови неща-всичко се променя.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Айде пускай на приятеля си всеки ден, да видим няма ли да те заобича повече?
    За да не пускам нова тема ... Пускането всеки ден ще ме направи по- близка за него или напротив-ще му омръзна?

По темата-един секс поражда втори, защото от един партньорите не се опознават достатъчно. Зависи и от хората и целите им във връзката.

ще му омръзнеш
    Schhh! Hear the silence...

Град
    Sофiiя City xD
    Естествено, че променя. Айде пускай на приятеля си всеки ден, да видим няма ли да те заобича повече?
    oбича те повече до едно време, после му омръзва и почва да те заебава заради глупости

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми сближи ме с него

Повече от фен
    Естествено, че променя. Айде пускай на приятеля си всеки ден, да видим няма ли да те заобича повече?

Град
    София
    Може да се каже
    Exorcism !

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Може да се каже

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Град
    ДжойнтЛенД
    ем ще видим за сега незнам поне с тази ми приятелка незнам ианче нищо особено
    One 4 the money , two 4 the show

Определено променя..относно мен и моя приятел станах ме по-близки,разбрахме кой какво обича по време на секс :)

Цитирай Първоначално написано от Dyvkaaa
    Определено променя..относно мен и моя приятел станах ме по-близки,разбрахме кой какво обича по време на секс

Може би и не само тогава

sblijihme se

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си