.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Varna

Привлекателност

Сори за темата ако има стара линк!! Бих искал да попитам как трябва да изглежда едно момче за да е привлекателно мерси :P

За всеки е различно,зависи какви предпочитания има даденото момиче...
    Специално за мен,той трябва да е умен,с хубав характер,тялото не е от огромно значение,но все пак не трябва да е някакъв бизон или точно обратното.. Трябва да е мил,грижовен,КАВАЛЕР.. ддз

Голям фен Аватара на Callisto
    Привлекателно: потдържано, истински мъж, а не мазна лигня тип гей, хубав характер, забавен, искрен и да не е с прекалено много килограми.

Супер фен
    Да се поддържа, да е забавен, да говори много (но не повече от мен ), да е висок и нормални килограми...

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Да се поддържа, да е забавен, да говори много (но не повече от мен ), да е висок и нормални килограми...
    Аз като съм 1.95, 90 кила вписвам ли се в графата?
    Westside rollin' all day, every day

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Аз като съм 1.95, 90 кила вписвам ли се в графата?
    Хаха, трябва да те видя, за да преценя.

от до тук прочетените мнения аз трябва да съм сред най-харесваните мъже в страната, а не е така...

с това моето мнение се изчерпва
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Привлекателно: потдържано, истински мъж, а не мазна лигня тип гей, хубав характер, забавен, искрен и да не е с прекалено много килограми.
    +1
    Само дето той баш перфектен стана. Едно момче трябва да се чувства добре в кожата си, ДА Е ЧИСТОПЛЪТНО и най-вече да е... момче!

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    +1
    Само дето той баш перфектен стана. Едно момче трябва да се чувства добре в кожата си, ДА Е ЧИСТОПЛЪТНО и най-вече да е... момче!
    Ами аз описах гаджето си! За мен наистина си е баш перфектен. Колко години търсех момче, което да препокрива идеала ми и не можах да повярвам, когато го открих, а той препокрива всяко едно изискване от този идеал. Уникален е!

Да е чистоплътен, да ми дапада като външност и да е пуФкав!!
    А за характера .. с времето се опознава .. няма смисъл да изреждам плюсовете, които трябва да притежава, защото вече съм го намерила! ..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не трябва да изглежда, а да се държи по определен начин- да постъпва мъжки и да има секси глас

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    не трябва да изглежда, а да се държи по определен начин- да постъпва мъжки и да има секси глас
    Точно. \/

висок,умен,хубав,с чувство за хумор най вече и да е горе долу на моята възраст (плюс някой годинка)да има какво да си кажем а не аз да му разправям как съм се забавлявала а той - как не си е платил сметките за ток ...

Повече от фен Аватара на c0ci
    относно външния вид,във всеки откривам нещо красиво ,което ме привлича.А за характера си имам определени изисквания.... може да са малко банални,но за мен са важни: грижовен,забавен,да не е некакъв фкегматичен и да ми обръща много много внимание !

да е висок и нормални килограми...
    Това е супер относително. Както и повечето неща, изброени де. За едни много високите са по-привлекателни, за други не толкова високите. всяко момиче си е с различен вкус.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Важното е да е чист и да мирише хубаво. Останалото е въпрос на вкус.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Мии да не е много висок, с нормално тяло, да не е някое гримирано гейче тип "кифла", защото такива дори не ги и поглеждам ... Ама като цяло характера е важен, колкото и да е хубаво едно момче, ако има кофти характер, няма как да стане работата ...
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си