- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Привлекателност
Сори за темата ако има стара линк!! Бих искал да попитам как трябва да изглежда едно момче за да е привлекателно мерси :P
За всеки е различно,зависи какви предпочитания има даденото момиче...
Специално за мен,той трябва да е умен,с хубав характер,тялото не е от огромно значение,но все пак не трябва да е някакъв бизон или точно обратното.. Трябва да е мил,грижовен,КАВАЛЕР.. ддз
Да се поддържа, да е забавен, да говори много (но не повече от мен), да е висок и нормални килограми...
![]()
Аз като съм 1.95, 90 кила вписвам ли се в графата?Първоначално написано от Converse333
![]()
Westside rollin' all day, every day
Хаха, трябва да те видя, за да преценя.Първоначално написано от TheX
![]()
от до тук прочетените мнения аз трябва да съм сред най-харесваните мъже в страната, а не е така...![]()
с това моето мнение се изчерпва![]()
Първоначално написано от finger4o
+1Първоначално написано от Callisto
Само дето той баш перфектен стана. Едно момче трябва да се чувства добре в кожата си, ДА Е ЧИСТОПЛЪТНО и най-вече да е... момче!
Да е чистоплътен, да ми дапада като външност и да е пуФкав!!
А за характера .. с времето се опознава .. няма смисъл да изреждам плюсовете, които трябва да притежава, защото вече съм го намерила! ..![]()
не трябва да изглежда, а да се държи по определен начин- да постъпва мъжки и да има секси глас![]()
висок,умен,хубав,с чувство за хумор най вече и да е горе долу на моята възраст (плюс някой годинка)да има какво да си кажем а не аз да му разправям как съм се забавлявала а той - как не си е платил сметките за ток ...
относно външния вид,във всеки откривам нещо красиво ,което ме привлича.А за характера си имам определени изисквания.... може да са малко банални,но за мен са важни: грижовен,забавен,да не е некакъв фкегматичен и да ми обръща много много внимание !
Това е супер относително. Както и повечето неща, изброени де. За едни много високите са по-привлекателни, за други не толкова високите. всяко момиче си е с различен вкус.Първоначално написано от Converse333
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Важното е да е чист и да мирише хубаво.Останалото е въпрос на вкус.
Мии да не е много висок, с нормално тяло, да не е някое гримирано гейче тип "кифла", защото такива дори не ги и поглеждам ... Ама като цяло характера е важен, колкото и да е хубаво едно момче, ако има кофти характер, няма как да стане работата ...![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!