- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов...
Влюбвали ли сте се някога истински...как стана всичко..(запознанство..и т.н.) обичате ли го/я още? .. останахте ли си приятели?
Влюбих се, а най-тъпото е, че никога не ходих с нея, а 8 месеца си повтаряхме, че се харесваме. На края тя тръгна с някакъв лешпер и почнахме да си правим номера, докато не се намразихме. Преди няколко дни се извинихме един на друг и сега сме поне добри познати. Но тръпката си остава завинаги, като я видя и корема ми още се свива на топче..![]()
любовта на живота ми, ти готви манджа в момента
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
хубаво е да се влюбиш . жалко че незнам какво е чувството...![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
аз като гледам ти и други работи не ги знаешПървоначално написано от BoBa4eWeR
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Мисля, че любов е прекалено силна дума.Колкото и силни чувства да изпитвам към сегашния си приятел не се чувствам готова да кажа, че го обичам, макар че до някъде го чувствам, но все пак . .
Влюбих се и все още съм влюбена в него, макар да не сме били заедно. Той живее един живот, интереснте ни са различни, но въпреки всичко аз го обичам, макар и той да не го разбира. Запознахме се много "смешно" така да се каже ;с и от там започна страданието ми, от мига в който осъзнах че съм ВЛЮБЕНА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не. (отговаря на всичко)
Филмииии.
Много дълго ще стане, ако започна да давам подробни обяснения на всички въпроси, но да, влюбвала съм се истински. Един - единствен път. Още съм с него. В интерес на истината още не сме се "запознали" (иначе всичко тръгна от impulse,skype и едно елементарно "ела с нас еди-си-къде"). С течение на времето всичко се превърна в най - сладката тръпка - любов, а после любовта се превърна в обич. Винаги сме били приятели и се надявам да останем такива. За мен той е много повече от "гадже".
Хмм.. Много интересна тема. Да влюбвала съм се и в момента съм адски влюбена. Мога едно да кажа. Понякога от любов... боли ....
Влюбих се. За жалост всичко свърши. Любовта си има сладка и горчива страна според мен.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ами влюбвала съм се и все още съм влюбена ! Макар, че съм на 15 и повечето от вас ще кажат че любов на 15 няма... е напротив имаВсичко започна отдаван 2008 година. Запознахме се на морето
Несебър. Веднага щом го видях го харесах после няколко пъти се разходихме из града ... и така се влюбих (бях на 13 ). Следващата година пак се видяхме, пак на морето, пак на несебър. За щастие той ми каза че ме обича и аз му го казах също ни живеем в различни градове и за мое съжаление загубихме връзка. Аз все още го обичам..... но съдбата ни раздели!
Влюбвал съм се. Запознахме се чрез Mirc. Не мисля, че се обичаме вече. И не, за съжаление не останахме приятели.
Do you know what is loneliness, among so much people?
Ами влюбвала съм се и все още съм влюбена.
С него се запознахме в интернет, разменихме си скайповете и последва един чат от 9-10 часа нон стоп. Говорихме си за всичко и стигнахме до извода, че трябва да се видиме. На по - следващия ден излязохме на кафе и аз не знам защо, но бях много разочарована в края когато той не ме целуна.На следващия ден се видяхме пак и всичко беше много розово, този път вече целувката се състоя и беше уникално, реживях го точно като по филмите хахаха. На третата ни среща той имаше РД, ставаше на 18 и аз отидох разбира се. Тогава спах във тях и на сутринта си се прибрах съвсем нормално.
Така продължиха нещатата около 2 месеца, ходехме на кафенца, виждахме се и така. Точно след 2 месеца отидохме с едни приятели във Видин на гости на един от компанията ни. Беше най-хубавото лято в живота ми и от тогава сме неразделни.
Вече сме заедно от 3 год. и 10 мес. , от 7 мес. живеем заедно и ни е супер яко. Обичам го даже повече от преди и мисля, че това чувство става все по-силно.
Имаме си своите проблеми, но ги разрешаваме заедно и винаги с много диалози. Много сме щастливи и всичко ще ни е наред, докато сме заедно.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
се тая
Абе в последствие ще разбера дали е било любов. Беше ми първия (сексуално), може би затова хлътнах адски много. Бях готова да оставя всичко заради него, но той беше глупак, бях му само бройка. По-късно като че ли разбра, че смяната на женски всеки ден не го устройва, наистина изглеждаше променен, но пък не се влюби в мен, поне не колкото аз бях хлътнала и решихме, че щастие ще търсим другаде. Доста добре се разбираме когато сме приятели (в сравнение с когато ходим). Но сега не искам да го срещам, имам сериозна връзка и едва убедих приятеля си, че нямам вече чувства към първия, само се усложняват нещата. Пък и като решихме, че няма да си говорим, го забравих напълно.
P.S.: Мисля, че сега съм влюбена![]()
Влюбвала съм се истински ,но така и не се получи нищо с момчето . Момчето с ,което съм в момента е истинската ми,дълготрайна и взаимна любов . Запознахме се на "Свети Валентин" в един клуб ,празнувах си рожденият ден там и с течение на времето се оказа ,че изпитваме повече от приятелски чувства един към друг и така се получи всичко.Той е всичко за мен ...
Първото ми истинско влюбване беше преди 5-6 години, а с любимата ми и до ден днешен сме много добри приятели.![]()
ще го усетиш, спокойно.Първоначално написано от BoBa4eWeR
А относно темата... влюбих се и направих голяма грешка. Обичах го страшно много,а накрая той ме остави без да му мигне окото. Сега се сеща на 2-3 месеца пита какво правя и толкова...![]()
доскоро бях влюбена,но всичко свърши за 6 месеца,просто се събудих една сутрин и осъзнах,че с този човек можем да бъдем само приятели,каквито сме си и до днес...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Дам, влюбвала съм се и все още сме заедно.
Иначе и преди съм се влюбвала 3 пъти . . единия смъртта ми го отне![]()
Другия просто ми омръзна, тогава бях малко, а с третият нещата не се получиха, но то не беше истинско влюбване мисля.
Да, в момента съм адски влюбена . . и по някой път адски много боли . . !![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]