- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов...
Не съм сигурна...Харесвала съм много някого...за когото съм мислила постоянно...но не знам дали е било точно влюбване...казват,че като си влюбен си безразсъден...аз не помня да съм мислила само със сърцето си,без да се е намесвал разума...т.е...той винаги е по-важен.Първоначално написано от L1n4e7o
Обичам го сега...Първоначално написано от L1n4e7o
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
да. да. не.
бати якото - кратко, точно и ясно отговарям!![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
ако скъсаш с янев и ми станеш форумна любовница може да ти кажа
Ми влюбих се веднъж ама ако тръгна да разказвам едва ли ще ми стигне цяла вечерЗа радост всичко мина
![]()
тая Линчето ми е най - гнусна от всчикиПървоначално написано от t0d1t0
![]()
[b][color=black]Espa
Аз съм се влюбвала истински и все още съм влюбена и още си го обичам и сме си заедно :P А историята на нашето запознанство е дълга,но накратко ще я напиша...Значи беше 13 Април и аз бях влезнала в ЦС да убия времетоПървоначално написано от L1n4e7o
По някакъв ужасен късмет бях избила целия друг отбор.И моят любим(тогава все още непознат) решил да ме банне...Но за мой късмет едно момче ме попита дали съм момиче или момче
Отвърнах че съм момиче и щом моят любим е видял моят отговор се отказал да ме банне.След което ме пита за скайп.Дадох му го и започнахме да си пишем много приятелски.Каза ми че с радост би искал да сме приятели,защото от много време не е имал приятелка.След известно време му дадох моят импулс и той много ме хареса и така започнахме да се сваляме...След известно време разбрах че живее в друга държава,но по някаква случайност е от моят град и ще се връща за лятото :P И така на 5 Юни ние се видяхме и разбрахме,че сме един за друг
И така до сега почти 2 години по късно
![]()
Да... Бяхме заедно дълго време и той беше перфектният! До един ден, в който започна малко по малко да се държи гадно с мен. Започнаха едни непрекъснати скандали, раздели и събирания. Та.. обичах го прекалено много, за да се откажа в началото. Мислех, че не е такъв. Не вярвах, че е възможно. Вече се отказах и започвам начисто, колкото и да ми е трудно. Дали го обичам още? Не мисля...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ама аз не ходя с Яневвв!!!!Първоначално написано от yanev4
ии qnev4 ли както си там...дори не ме познаваш![]()
Наистина влюбена? Точно 2 пъти .. С нито единия не се хванахИначе с втория сме си в приятелски отношения..
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Не съм била истински влюбена, а само съм си мислила, че е така. Много съм харесвала някой, силни симпатии и привързаност, но определено не смятам, че е било истинска любов. Въпреки, че до преди няколко години гледах над нещата по друг начин и се вкарвах във филмите, а сега като се замисля ми става смешно, защото вече съм наясно със себе си и с реалността.. :}Първоначално написано от justonegirlwithonehope