.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Кандидатстване след 7 клас- добри гимназии - плсссс....

моля ви хора ще кандидатсвам тази година и не знам кои гимназии да посоча!! SOS!!
    D fun

От кой град си и какво предпочиташ да учиш - езици, някаква специалност в професионална гимназия, природни науки?

без професионални гимназии, искам да уча езици и се колебая между първа АЕГ и 164 испанска
    D fun

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    ГРАД ???
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Като се чуди между Сервантес и 1 АЕГ за луната ли мислите, че става въпрос?

Добри училища за теб ще са класическата, езиковите...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не допускай грешката да ходиш в 1 АЕГ. За мен 1 и 2 АЕГ са мн долнопробни училища, това че имат такива имена изобщо не покрива това което е вътре. Ако ще и 6 да искарам на 2та изпита, НИКОГА няма да влезна там. Препоръчвам ти Испанската, мисля че е доста по-добра от 1 АЕГ, а иначе внимавай къде отиваш. Уча в езикова и си мислех че наистина се УЧИ и влезнах с такава цел, а то се оказа обратното. Шанс ...
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Варна
    МГ
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    МГ
    Много ясно-най-престижни са
    другите са съвсем бози
    честно ти казвам
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Аз пък тази година завършвам ПГ.. и съм много доволен.. то си е и до учителите де, но все пак

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Какво МГ те гони?! Вярно, че МГ винаги са е водило най елитното даскало, ама за Варна - извинете грешка ! Езиковите естествено, че са добри, все пак език това онова, после може да се реализираш в доста посоки, а и езика е важен за навсякъде. Ти си знаеш какво ти се учи. АКо искаш езикова, тука всички са добри попринцип.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Помисли за това, което ти се учи. И ще ти бъде приятно да го учиш...

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    аз пък съм в ПМГ
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мм дамм и мене ме мъчи този въпросс .. иначе зависи какво ти се учи , но аз лично мисля че 1 АЕГ не е мн. хубава гимназия , мисля че 2 АЕГ е по-добра от 1-ва ,, Хм .. Немската е хубава , както и френската , но както казах зависи какво ти се учи

аз 1 немска със сигурност няма да посочвам защото имало някакъв учител педофил по философия... а и мн се оплакват от директорката....абе на мен ми се учи АЕ и някав друг език не математика!!! а как е в НПМГ???
    D fun

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kriskros72
    аз 1 немска със сигурност няма да посочвам защото имало някакъв учител педофил по философия... а и мн се оплакват от директорката....абе на мен ми се учи АЕ и някав друг език не математика!!! а как е в НПМГ???
    На всякъде се учи математика.Ако не ти се учи отивай в дърво или авто...там също има английски .За МГ ,основните неща са математика,БЕЛ и езика който си избрал...

Аз съм в МГ и ...
    Математика ,ще се отърва с 4
    БЕЛ.Еми може и на поправка ,ще видим.Трябва да се стегна(Господина ни каза ,че никой негов ученик ,който е бил на поправка при него не е можал да я вземе... Драгомир Чанков )

Език.Немски>>> Всичко зависи от изпита на края на годината от Австрилия.Оценката от него ще тежи най-много за оформянето ми

Цитирай Първоначално написано от kriskros72
    Ами НПМГ е природо математичекса :Д .. аз мисля да я пиша обаче паралелка с биология .. може би :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си