- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дните ни заедно са скучни!
Здравейте! Аз съм момиче от Пловдив и имам приятел от половин година. Страшно много го обичам и наистина държана него и неискам да се разделяме. Но напоследък много се караме и като излизаме заедно незнаем какво да правим скучно ни е и дори не си говорим. Имаме много общи неща и интереси, но темите ни за разговор за изчерпани и всичко което обичаме да правим, сме го правили по стотици пъти. Миналия ден той ми каза, че може би е добре да се разделим защото вече нямало тръпка, не се разделихме, но ако дните ни продължават да са такива и това ще стане. Наистина неискам да е далеч от мен. Моля Ви помогнете ми! Кажете някоя дивотия която да правимзаедно за да ни е забавно!
П.С. Съжалявам ако темата не е на мястото си !
Вие ако не знаете какво да правите с връзката си, че кой друг да знае бе душата оО
Ами не знам..Предполагам,че вече сте си омръзнали или пък е било "временно" чувството..Не знам..
Помисли добре..Все пак само вие се знаете и може да решите какво да правите..Ние не можем да помогнем в това...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Все трябва да има нещо ново което не сме пробвали до сега но незнаем кое. Никой от нас двамата не се сеща какво да правим. И никой неиска да с еразделя с другия!![]()
Хващата влака до произволен град в България.
Това е мн добра идея :P :P :P ... Може да отидете на кино да гледате някой интересен филм, направете си пиктник някъде на открито, мн неща можете да правите заедно стига да имате желаниеПървоначално написано от w0sh
![]()
Или има, или няма тръпка !!! Междинен вариант няма - всъщност има, но е кофти и обикновено не завършва с Хепи Енд.Така, че не насилвайте нещата.Няма смисъл.![]()
Big or small, lies are lies!
А секс правите ли или сте малки? Защото сексът дава много възможности за разнообразие.
На първо четене и аз бих казала "няма смисъл, оставяйте се", но съм била в подобна позиция и знам какво е да обичаш някого, а да усещаш, че нещата се изчерпват...
Правете СЕКС(само ако сте 15+)
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
аве любовта не е ли онова чувство което дори и да си мълчите като пу*ки [ c izвинение] пак ви е приятно заедно ?!Първоначално написано от shyshincetoOo
явно любовта ви е наистина ''голяма'' и много се обичате !!
еммм .. да, но ако са на по 15 години като станат на 20 / 25 пак ще са отекчени един от друг ...Първоначално написано от Sissy90
ако няма тръпка няма и смисъл ..![]()
А защо не поговорите относно този проблем и да се опитате да го решите двамата, ако има желание разбира се и от двете страни. Ако не стане - явно връзката ви вече се е изчерпала....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Еми направете нещо заедно:пикник,ходете на филм,разходете се (( някъде край морето или нещо подобно))..Направете си малка екскурзийка..Първоначално написано от shyshincetoOo
Но както ти казаха:
Ако няма тръпка - няма и смисъл..И аз съм на това мнение
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Виж какво ще ти кажа - преди и аз бях в такава ситуация. Ама повярвай ми скъсаш ли го знаеш ли как ще го търсиш после? Нямаш си и на идея. Цени това, което имаш. (за съжаление разбираш цената на това, което си имал, след като го загубиш). Не прави грешка за подобно нещо да го зарязваш. Или временно се отдалечи от него, ако те обича, ще му липсваш, и виж как ще има тръпка![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
а може и преди тва,за да спасят връзката си трябват жертвиПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Първоначално написано от finger4o
Абсолютно! Още по-забавно става като нямаш пари да се върнеш и трябва да пътуваш на автостоп, но не го приемай като идея! xDПървоначално написано от w0sh
Направете нещо, което да ви двигне адреналина. Или ако не, задължително сменете средата, поне за малко! Може с колелата да отидете до някоя близка горичка там да си опънете палатката и да спите съботата срещу неделята там, но ще е преживяване, което да внесе малко разнообразие. О да, и вземете приятели с вас. :]
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз няма да ви давам идеи, защото щом казвате, че вие двамата заедно не може да измислите нещо, аз точно ли ще успея
Помисли малко, може би се виждате твърде често? Ако висите по цял ден заедно всеки божи ден, няма начин да не си омръзнете. Може би трябва известно време да не се виждате, толкова че да си започнете да си липсвате и наистина да се радвате като се видитеИли пък излизайте с по-голяма компания за да ви е по-весело, да не сте само двамата..
като почнат с тези реплики "няма тръпка" ... ако той толкова държи да сте заедно ще измисли как да се разнообразявате ... но той яввно не иска и търси извинение да те зареже .. с моя също нещо бяхме умрели от скука имаше такъв период ... но намерихме начин ходихме на кино и къде ли не и най важното се пръскахме от лиготия ... така се оправихме ако при всеки проблем късате... това за мен не е решение !
Май е останала само привързаност, няма смисъл да водите такъв вид връзка, защо не си дадете свобода ?
не си извиненПървоначално написано от shyshincetoOo
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Кама Сутра, анален секс, секс на екстремно или необичайно място, кино, излизане с ваши приятели, катерене, билярд с приятели, тенис на маса, боулинг, картинг. Ако пък сте в момента зле със парите, както са доста българи може просто да идете на по бира и семки на Альоша или някое друго пловдивско тепе. Най-интересно е, когато сте с ваши приятели, защото се разведрява обстановката. Бягайте, ако щеш заедно.... играйте баскетбол, фитнес или там каквото ви харесва. Идете гледайте Мисия Лондон, ако имате пари и евентуално, докато сте в киното се барайте. И не излизайте всеки ден, че бързо писва и не забравяйте, че добрият секс сплотява хората.Първоначално написано от shyshincetoOo
Temet Nosce
벨야카
Значи всичко ви е на 6, само дето не си говорите и ви е скучно?
И това не показва нищо(освен че сте изпаднали в една огромна заблуда), така ли?
Признайте си - кой на кого кръшка?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми виждайте се малко по-рядко то не може да сте нон стоп заедно и да не си омръзнете. Но пък от друга гледна точка, защо постоянно трябва да правите нещо? Не може ли просто да се гушкате пред някой филм примерно? Ако тази връска се задълбочи повече, вие кво си мислите, че всеки ден ще ви е песен и ще ви е супер забавно ли? Е повярвай ми няма да е така, така че свикавайте особено ако някой ден заживеете заедно никак няма да ви е розово всеки ден.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!