- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очна линия
Хора каква и е цената горе долу?Предложете каква марка да си взема..само без avon и най-вече без golden rose..'щото нито фон дьо тена им е хубав,нито моливите за очи
На имапала очните линии добри ли са?Искам да е колкото се може по-черно,ей такъв ефект да се получи и при мен напишете в youtube това - /watch?v=lRBgXoXoj4A ,че не ми позволява да ви дам линк към видеото.Относно видеото Очната линия на имапала няма ли да ми свърши работа?И със каква четчица жената от видеото си чертае очите..питам защото те първа ми предстои да използвам очна линия
![]()
Буржоа?
Лично аз съм се спряла на нея по препоръки на приятелки.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На Буржоа и Dermacol определено за мен са най-хубавите,но и са по-скъпи
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
На каква цена са?Трябва ми до 5 лв,нямам възможност в момента..
^В такъв случай Голдън роуз.
Надали 5 лв ще ти стигнат и за нещо орифлеймско/ейвънско.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тогава може да пробваш на Essence тя е към 5 лв.,по-принцип нещата на тази марка са хубави![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
До 5лв трудно ще си намериш хубава и качествена очна линия.![]()
До 5 лева няма да е много качествена,но както каза billytalent-пробвай някоя от тези на Essence.
IMPALA за 3 - 4 лв.![]()
Мен ме урежда перфектно. Няма смисъл да даваш некви 20 лв. примерно![]()
Аз от продуктите на имала като цяло съм доволна мацка,но очната линия не съм ползвала и за това попитах тук..може ли да пуснеш снимка на очите ти с очна линия,просто да придобия представа - ей такова черно като на видеото където съм дала линк може ли да ми направи?![]()
Първоначално написано от Punisherrr
Как успяваш да я направиш тая извивкаааааааа ?!?
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Вземи си на Импала,както те посъветваха.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
кааааак?Първоначално написано от xHARDCANDYx
мега яко става.
кажи,кажи,акжи![]()
Мии.... как,как.. подпирам си лакътя някъде или дланта на бузата и... :Ь
Ама ако трябва по-подробно обяснено.. ето :
първо правя линията
после правя няква извивка
ии ги свързвам
Ако с нещо е помогнало тва ''невероятно'' разяснение![]()
Супер,много ви благодаря![]()
Сега отивам да си я взема![]()
![]()
![]()
мерси-веднага отивам да пробвамПървоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()