- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- тяло,фитнес,добавки и прочие
Така ...На 16 съм ,189см,79 кг...минавам на сериозни фитнес тренировки и някой ,ако може да ме посъветва за някакви добавки или нещо ,което да взимам за по -бързо постигане на желания ефект.!
Първия и най-логичен въпрос са финансите ? с колко пари разполагаш? ако имаш пари вземаш суроватъчен протеин аминокиселини,креатин,вита мини и глутамин и прочие...
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
ами да забравих да кажа ,че макс до 100 лв някъде
Какво значи сериозни фитнес тренировки? Ще се занимаваш професионално, искаш да дигаш 200+ лежанка или да качиш някое кило още отгоре?
Кажи ни какви резултати гониш, за да се опитаме да подберем определени хранителни добавки.
Пък и не знам дали си разгледал другите теми, но тук вече се събраха количество подобни, в някои от които надълго и нашироко (за подобен форум) се изписа кои добавки за какво са и разни препоръки за тях.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми не гоня да дигам 200 от лежанкаПървоначално написано от Chacho
просто искам да закърпя едно добро тяло...обем на мускулите и релеф http://today.bg/upload/galleries/346/21521.jpg , http://biskvitka.net/uploads/posts/1...asivo_tqlo.jpg нещо такова,че и с напредък във времето разбира се.А сериозни тренировки казвам ,защото аз попринцип ходя на фитнес ,ама не редовно просто пазя форма и също така играя футбол и волейбол..просто искам да мина на следващо ниво,не просто пазене на форма ..Надявам се ,че с тази информация ще съм по лесен
![]()
Хранителен режим, сън, редовни фитнес тренировки, по-възможност малко ограничено кардио и може да си вземеш аминокиселини, креатин, гейнер, нещо лекичко. Ако съблюдаваш нещата, които съм написал горе, може да минеш и без добавки, а тези 100 лева да ги похарчиш за храна, фитнес карти или просто някви щуротии. Ако не взимаш нещо по-сериозно, резултатите които гониш няма да дойдат толкова бързо и със и без добавки. Само ще те е яд за парите, които ще хвърлиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
мхм мерси много за информацията ,ще ми бъде полезна,а за нещо по сериозно мисля ,че съм все още малък на 16 г...Нямам спешна нужда от здраво тяло![]()
бе то си е малко и газарлък да си имаш примерно плочки или г/д добра ръка : )Първоначално написано от fe6an_alex
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Защо мислиш,че искам да правя тялоПървоначално написано от Everytime
![]()
Колкото по-рано, толкова по-добре. На 16 изобщо не си малък. Ако беше започнал на 12, още по-добре. Проблемът при малките не е процесът на развитие на организма и неговата незавършеност, а глупосттаНа ранна възраст децата рядко могат да взимат адекватни решения за това, как трябва да се отнасят към тялото си.
Да те запозная с английския малко..."fashion" означава мода ..неможе да разбереш за мен нищо по един ъсър неймПървоначално написано от ImmortalTechnique
:P иначе си блъскам да
![]()
![]()
L-carnitine ,за да свалиш излишните мазнини,а и 3-4 часа преди тренировка за повече енергия![]()
Страхотен акъл му даде...Първоначално написано от Ubieco
Да ме запознаеш с английскияПървоначално написано от fe6an_alex
Запознат съм доста отдавна в интерес на истината. Имах предвид, че фитнесът стана напоследък едва ли не фйешън.
Стана фиешън.. ама се посехстава от тях за 2-3 месеца, невидят ли резултати, айде чао.Първоначално написано от ImmortalTechnique
Или си остават тренират, но с техните манекенски диети нищо нестава.