.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

malkiiii gurdiii ;xxx

Zdraveite na vsi4kii

Na 16 godini sum i imam probllem s gurditee...Devstvena sum vse o6te ,no ne za6oto ne iskam ili me e strah ,a imenno ot sram da se subleka... Imam hubavo tqlo..slaba sum ,nooo tova ne6to ,koeto mi lipsvaa si ostavaa... Mnogo hora i priqtelki mi kazvat da ne se pritesnqvaam,4e mom4eto ne e zaradi men zaradi cicite mi ii t.n,noo vsi4ki momi4eta s tozi problem znaem 4e ne e taka .. I taka dee iskam da vi popitaam vieee momi4etata s tozi problem kak se spravqte i ima li na4in bez operativen put da se ugolemi ? .. Az li4no sum 4uvala mn ne6taa kato se po4ne ot mita za bozata ... doo ugolemqvane 4rez psihikata na 4oveka .. za bliki,kremove,protivoza4atu4nii i t.n da vi popitam probva li li ste nqkoi ot tezi metodii i ima li efektt :}}}

Mersi predvaritelno :P

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Единствения начин за тва е да надебелееш.Иначе без операция няма как да увеличиш само гърдите.С боза не само тях ще уголемиш но и някои други части от тялото.. ;дд така че по-добре не се притеснямай за глупости и пиши на кирлица.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Яж повечко
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ти луда ли си, как ще ги уголемиш! Това е природа, и стига с тая боза - това са глупости. Аз познавам момичета на 25 години и имат малки гърди, и какво от това, да не са тръгнали да мрат.. Който те харесва, ще те харесва такава. Някой имат малки гърди, други имат големи. Може да е от хранене, да си слабичка и затова.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Момче съм, но ще взема ад ти орговоря:

Има време, ше пораснат поне още малко. Някой момчета харесват малките гърди - факт е. Аз също предпочитам малки/средни от колкото огромни..

Боза, колкото и да пиеш няма да ти помогне. По-добре не започвай да надебеляваш, че не само от гърдите и ще те е срам ами и от коремчето (което вече си е повод за срам). Няма смисал т мазила, кой знае какво ще ти направят. Не ми се пише повече, дано си ме разбрала.
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си