- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво разбирате под думата ' копирачка ' , ' copy '
Не смеят, защото съм се карала много за такива неща.![]()
По принцип съм все новатор, ама има още нещо.
Никой не е 100% оригинален. Това че някой си е еди си къв в свойта компания нищо не означава. Всички взаимстват идеи - дали ще е от някой от друг град, дали от нета, списание и т.н. Но явната копирация е тъпо, много тъпо нещо.
За облеклото не трябва да се впряга тооолкова много човек. Най-уникалното е характера.На мен никой не ми копира характера, защото понякога е бомбастично отвратителен. За облеклото - поне в рамките на класа всеки се облича различно. Ся тва че няколко човека носят елече с пуловер не ги прави копирачи в никакъв случай.
По принцип не съм виждала много случаи на плагиатство в моята среда. Както казах, дрехата е твърде повърхностно нещо. Две приятелки напълно случайно се оказаха с еднакви чанта и ботуши. Ми кво да се прави като купуват от намаленията така е.Викам бръкни се с 4000 лева за нещо което в България го няма и бъди уникален.
Но аз просто не съм общувала с хора, и не смятам да го правя, които нямат собствено аз. Всичките ми приятели са уникални и затова толкова си ги харесвам.