.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    За мен е важен чара , красотата е като опаковка , смисал ако е красива бих я чукал , но ако е с някакав чар бих се влюбил дори да нее най красивата

Град
    бълХаристан
    в мармаладка
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Е кво,характера не е ли важен????Една изглнила бонбона с красива обвивка би ли я изял?Не нали...Никой не твърди че красотата не е важна,да важна е,но не е водещото...а ако вие сте така...мога само да ви съжалявам ...
    >>DjBelev<<

...

определено да е слаба и нежна ,красива и не много тъпа ако пуска лесно трудно ще се влюба ,защото ще ми е безинтересна

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ако я има тръпката мога да се влюбя в всяко момиче.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    няма кво да се спори, в началото е само външния вид
    но след като се опознаете първите седмица-две, тогава външния вид спира да бъде важен и идва ред на характера - как разсъждава, какво харесва/не харесва, дали обича да се разхожда по магазините или не, музикален вкус, чувство за хумор, мислене и т.н. В началото е 90% външен вид и 10% характер, след време бавно-бавно процентите съответно спадат и се покачват, така че като се опознаете в голяма степен, мъжът почти спира да обръща внимание на външния вид и се прехвърля на характера.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    1. Външен вид - 60%
    2. Предполагаем шанс тя да се пусне бързо - 30%
    3. Други - 10%

Мъжете сме просто устроени
    +1

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абе айде стига с тоя външен вид. Все едно само красивите момичета с тяло на манекенки си имат гадже. По улицата даже виждам повече симпатични мъже с грозни жени отколкото обратното. Въпроса е че колкото и да искате момиче с черна коса ще се влюбите и в руса стига да има готин характер и да си пасвате с нея. Аз мразя сини очи но годеника ми има точно такива. Той пък винаги е бил с ниски, слабички момичета а аз съм висока и едричка. Ама за коя иска да се ожени в крайна сметка а? Я питайте баща си какъв му е бил идеала за жена и до колко майка ви отговаря на него. Ако една жена има хубаво илъчване, прави добро впечатление и си пасвате с нея по характер ще пренебрегнете голямото дупе, русата коса или липсата на бюст и недейте да отричате защото си е точно така. Едва ли заради 10кг отгоре или грешния цвят на косата ще отхвърлите жена която иначе ви допълва напълно и има секси излъчване. Естествено не говорим за екстремни случаи като примерно 50кг наднормено тегло, плешивост или някакви недъзи.

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абе айде стига с тоя външен вид. Все едно само красивите момичета с тяло на манекенки си имат гадже. По улицата даже виждам повече симпатични мъже с грозни жени отколкото обратното. Въпроса е че колкото и да искате момиче с черна коса ще се влюбите и в руса стига да има готин характер и да си пасвате с нея. Аз мразя сини очи но годеника ми има точно такива. Той пък винаги е бил с ниски, слабички момичета а аз съм висока и едричка. Ама за коя иска да се ожени в крайна сметка а? Я питайте баща си какъв му е бил идеала за жена и до колко майка ви отговаря на него. Ако една жена има хубаво илъчване, прави добро впечатление и си пасвате с нея по характер ще пренебрегнете голямото дупе, русата коса или липсата на бюст и недейте да отричате защото си е точно така. Едва ли заради 10кг отгоре или грешния цвят на косата ще отхвърлите жена която иначе ви допълва напълно и има секси излъчване. Естествено не говорим за екстремни случаи като примерно 50кг наднормено тегло, плешивост или някакви недъзи.
    са ще ми кажеш, че си мъж, мислиш като мъж, и това, което казваш е вярно?! аз ти казвам - като не познаваш момичето като характер, няма как да я харесаш, затова външния вид играе главната роля при запознанство...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Не съм много съгласен с написаното от тебе, поради простата причина че ако не ми допадне момичето външно отначало въобще не предприемам нещо, камо ли да се насилвам и да пренебрегвам разни ( за мен ) недостатъци.Като не ми харесва не ми харесва.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    са ще ми кажеш, че си мъж, мислиш като мъж, и това, което казваш е вярно?! аз ти казвам - като не познаваш момичето като характер, няма как да я харесаш, затова външния вид играе главната роля при запознанство...
    Не казвам че мисля като мъж нито че външния вид съвсем не е важен. И въпреки това повечето хора се запознават с бъдещото си гадже чрез общи приятели, на работа или в чата а не ей така на улицата. Да речем че седнеш на кафе с компания и там е и едно момиче което не е твой тип (но не е и адски отблъскваща) на външен вид но си личи по начина по който говори че е супер готина и имате много неща да си кажете. Ти ще я отблъснеш защото не е супер красавица и не отговаря на критериите ти или ще й дадеш шанс защото просто рядко се срещат хора с които се разбираш толкова добре? Ясно е че никой не иска откровено грозен и отблъскващ партньор но да казвате че за да тръгнете с някое момиче то тя трябва да има руса коса, сини очи и да тежи точно 50кг си е нереално.

Град
    /dev/null
    Вярно, така е. Ако се познавате от по-рано, обща компания например, тогава съм съгласен, външния вид не е от голямо значение. Обаче има случаи и с напълно непознати - няма как да знаеш характера на отсрещния човек, така че главната роля в харесването е външния вид При мен например, както каза, руса със сини очи е едно ниво пред другите, ама това е само мечта

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Слънцето е адски права-ама иди го набий в главите на загорели пубери
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Слънцето е адски права-ама иди го набий в главите на загорели пубери
    Добре, кажи ми само пенсионера какво търси тогава във форума за "загорели пубери" ?

аз пък не съм момче, ама ми е кеф да отговоря смисъл, требва да има мат'рял в тва момиче, не може да е баба яга, не е нужно да е мис свят също така, ама да е поне симпатична, да има нещо секси в нея, да умее да възбужда. другото, нали, не става само с ядене, требва и акъл, т.е. да има някъв интелект в главицата на момичето, поне да знае кога е създадена българската държава и кой ни е президент да знае кога да е лигава, кога да е сериозна иобщо взето сигурно тва
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    аз пък не съм момче, ама ми е кеф да отговоря смисъл, требва да има мат'рял в тва момиче, не може да е баба яга, не е нужно да е мис свят също така, ама да е поне симпатична, да има нещо секси в нея, да умее да възбужда. другото, нали, не става само с ядене, требва и акъл, т.е. да има някъв интелект в главицата на момичето, поне да знае кога е създадена българската държава и кой ни е президент да знае кога да е лигава, кога да е сериозна иобщо взето сигурно тва
    Ми ти описа перфектната
    Сериозно, трябва да има сиво вещество, приличен външен вид, т.е. да се поддържа както си му е реда. Това е общо взето.

Цитирай Първоначално написано от kypo
    в мармаладка
    ебавай се ти.

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    в мармаладка
    ебавай се ти.
    нема шега, шегата на страна
    искам ти скайпа, имам много голям мерак да ти досаждам по скайп, не знам що тъй. сигурно щото много обичам мармалад
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

да де, ама аз не ползвам скайп.
    нека лИбовта ни си остане у форОмО.

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    всичко хубаво, само сложи сексито настрана, ако става въпрос за влюбване.. ако търсиш секс, тогава да е секси е важно..
    всичко друго си е вярно

Град
    В сърцата на хората.
    Всичко започва от външния вид!

момчетата/мъжете сте устроени да бъдете прасета
    Това е
    Ами малко тъй сме

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от ritobis
    Това е
    Ами малко тъй сме
    truth
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от ritobis
    Това е
    Ами малко тъй сме
    truth
    Може да сме устроени да бъдем прасета, вие сте устроени да бъдете кучки - айде стига спам.

Ако харесаш някое момиче по външния и вид това нее любов любота идва от вътре то е едно прекрасно чуство! като неждан болка в стомаха е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си