- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета,в какво момиче бихте се влюбили...
Съм. Но горното си важи.Първоначално написано от sladur4etyYy
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
ето 1 абсолютен пример
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Е добре де неможете да съдите за всички момчета от 1...по тая логика мога да кажа че всички момичета са к*рви само щото познавам такава...
+Първоначално написано от Otcheto
>>DjBelev<<
Ами ако си слон, нямаш шанс да си намериш нещо различно от комплексар, който не е успял да се пласира другаде.Първоначално написано от MissHouse
Значи добре, че вече не тежа почти колкото гаджето сиПървоначално написано от dimitar_ak
(преди бях 2-3 кг по-малко от него, сега разликата е 15
)
От моя кратък опит във връзките съм стигнала да извода, че момчетата харесват външен вид, но се влюбват в характер, интелект и отношение към тях, излъчване.
Преди си мислех, че никой няма да се влюби в мен, защото не съм красива, но после разбрах какво у мен привлича и задържа мъжете. Красотата си е красота, ама ако няма нещо друго, което да грабне един мъж, бързо му омръзва. Както каза един съученик след като скъса с едно гажде, "някой ден ще трябва да си взема умна жена, защото като остареем, ще ни остане само да си приказваме. А с това тъпото какво да си кажа - само ще се гледаме!"
Т'ва пък мъжът да е 60-65 кила с напикани гащи е толко' противно, че нЕма накъде повече...
Уникални.
Абе тая тема на кво се обърна?
Трябва да ми харесва на външен вид първо и после ако ме подкрепя във всичко което се опитвам да постигна. Главно тези двете![]()
Тук е разликата. Мъж 65 килограма е слаб, но една жена на тези кила е дебела освен ако не е висока към 180см.Първоначално написано от mArMaLaDkA
И аз не харесвам толкова слаби момчета по принцип, ама сегашният ми приятел е доста слаб и въпреки това съм си с него - като си допадаме като характер, външният вид остава малко на заден план. (и той по принцип харесва доста слаби момичета, пък с мен явно е направил компромис, пък и то беше нощ като се забихме, не се виждаше кой колко е хубавПървоначално написано от mArMaLaDkA
)
тва след ника ти килограмите ти ли са?Първоначално написано от Sissy90
aй стиа си се заяждалПървоначално написано от NaOH
килограмите ли са ви НАЙ-важни.Баси повърхностните комплексирани тъпаци,честно ви казвам
и само да попитам-момчета вие кантари ли си носите на среща с мацка,за да прецените дали да излизате пак с нея или не?!![]()
еми ако е 1.60 и 90 кила, бегам надалече![]()
Това бяга преди Великден, по празниците може и да съм качила малкотва след ника ти килограмите ти ли са?![]()
Как да ти кажа, то като си слон, си личи и без микроскопПървоначално написано от britzy
![]()
самоиронията не помага![]()
на мен ли ми каза слон?!-опитах се да те защитяПървоначално написано от Sissy90
![]()
а не знам дали е приемливо един слон да е 42кг
аре бягай,аман вече
NAOH рулз![]()
aхм.Първоначално написано от mArMaLaDkA
обаче нали там се говореше ако момичето е 60кг нещо такова няма да я върже
е извинетИ ама т'ва не мязана слонски мерки все пак
айде със здраве.Мармаладке не искам да се карам с тебе![]()
това за 60-те килограма и на мен ми направи впечатление и ми се стори абсурдно дори, защото имам не една или две познати, които бяха 60-62 килограма, а изглеждаха така, все едно са 55. Но това(в повечето случаи) са някакви изключения, затова и не желаех да издребнявам.![]()
ясноПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
амии разни хора разни идеали-и в темата колкото души -толкова мнения ,така че..![]()