- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета,в какво момиче бихте се влюбили...
...и кое е най-важното за вас?Характер,външен вид?
Първоначално написано от finger4o
Има безброй такива теми и все пак, за да не е спам - за мен не е важно как изглежда момчето отсреща, с каква коса е и какви очи, за мен е важно кой стои срещу мен, като характер, душевност, мислене . .![]()
^^ Излъга.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз мисля, че тук трябва МЪЖЕТЕ да кажат какви ЖЕНИ предпочитат.Първоначално написано от justonegirlwithonehope
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да няма да го избирам по каталог момичето - като стане нещо, ще стане без значение от странични фактори.
1. Външен вид - 60%
2. Предполагаем шанс тя да се пусне бързо - 30%
3. Други - 10%
Мъжете сме просто устроени![]()
момчетата/мъжете сте устроени да бъдете прасета
Това е![]()
Характера винаги е най-важен.
Не си лягаш с характер. Първото, което те кара да опознаеш един човек с цел връзка е външния му вид, характера е това което ще определи как да продължите натам. Може да е характер след като въпроса е какво те кара да се влюбишПървоначално написано от Palpatin
Така е. Обаче не спиш и с нахална и досадница нали?
Всеки гледа външния вид, но не само той е важен. Харесвал съм много момичета на външен вид, но като ги заговоря и като ги чуя как разсъждават... Трябва тя да има чувство за хумор, да имаме не еднакви, но подобни интереси, да е хубава(не да е отдалеко грозна, отблизко страшна).![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
За мен задължително условие е да тежи по-малко от мен. След това гледам другото
Външния вид може да предизвика само първоначалния интерес.Важно е съдържанието на главата, какъв човек е.Винаги са ми били интересни лъчезарни жени - с излъчване, непринудени и естествени. Мразя фалша и преструвките![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
В Джесика Алба.![]()
Иначе какви са тея глупости, че хората не гледали външния вид. Обзалагам се, че никой от вас не ми заговорил някой супер плашещ човек на улицата и да искате да го опознавате, най-много да му се подиграете. (Айде да не са всички, но поне 98 % ще направят така)
Красотата винаги е била предимство. Обаче не винаги е достатъчна.
Попринцип гледам да имаме общи интереси,външен вид и от характера зависи за по-нататък.
Същото !!!Първоначално написано от MilenMns
Трябва да имаме и общи интереси естествено
![]()
>>DjBelev<<
Най-напред е визията , защото първото което е ти изобщо не би я заговорил ако прилича на ...
Визия 60 %
Инъче по какви си падам..по откачалки като мен![]()
“I want a woman who can sit me down, shut me up, tell me ten things I don’t already know, and make me laugh. I don’t care what you look like, just turn me on. And if you can do that, I will follow you on bloody stumps through the snow. I will nibble your mukluks with my own teeth. I will do your windows. I will care about your feelings. Just have something in there.”
Henry Rollins
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Още една от многото такива излишни теми . Няма за какво просто да се спори . Разберете , че визия и характер са еднакво важни неща . Представяте ли си вие да харесате някого на външен вид , а да имате съвсем различни интереси и да няма нищо , което да ви свързва . Или пък обратното , ако случайно се запознаете някъде и започнете да водите разговор и много ви допадне мисленето на човека , добре . Обаче на външен вид ви отблъсква и дори ви е противен ?! А може и просто да не ви привлича . Какво правите тогава ? Ако ще и всеки един критерий от вътрешността му да съвпада с вашите такива ; качества , които бихте искали да има човека , който сте си изградили като идеал , но на външен вид ви е ужасно антипатичен , не може да сте повече от приятели в най - добрия случай . Приемете фактите и проумейте , че е тъпо да се съди по едно за човека . Когато се запознавате , разглеждайте личността като цяло . Останалото са глупости![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
В каква бих се влюбил ? В такава, която успее да ме накара да мисля за нея и след като сме правили секс.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ти не беше ли девствен?Първоначално написано от fenastz
иначе не съм момче, няма кво да се изказвам.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Айдееее пак за никой не е важен външния вид. Що има толкова много самотни клошари тогава? Знаете ли какви готини характери имат?![]()
Спрете с преструвките, всеки гледа външния вид, когато започва връзка, характера става важен.. доста напред във връзката. Иначе и най-големите шморцове щяха да си имат приятелки и момичетата нямаше да мрънкат къде са свестните момчета.
Иначе в каква ще се влюбя.. хич няма да се занимавам с глупости, ако ще сме заедно - директно на обич преминавам. Не питайте как е възможно и защо ще го направя. Приемете че просто така ще се случи
Каква ще ме привлече - с добро тяло, по ниска от мен, черна коса, и пъстри/светли очи. После - излъчване, чар, чувство за хумор, позитивна нагласа, нестандартно мислене. И чак след това възгледи за живота, религия, планове и подобни.
Такива работи.
А иначе темата е откровено безсмислена.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House