- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета,в какво момиче бихте се влюбили...
За мен е важен чара , красотата е като опаковка , смисал ако е красива бих я чукал , но ако е с някакав чар бих се влюбил дори да нее най красивата
в мармаладка![]()
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Е кво,характера не е ли важен????Една изглнила бонбона с красива обвивка би ли я изял?Не нали...Никой не твърди че красотата не е важна,да важна е,но не е водещото...а ако вие сте така...мога само да ви съжалявам...
>>DjBelev<<
определено да е слаба и нежна ,красива и не много тъпаако пуска лесно трудно ще се влюба ,защото ще ми е безинтересна
![]()
Ако я има тръпката мога да се влюбя в всяко момиче.
няма кво да се спори, в началото е само външния вид
но след като се опознаете първите седмица-две, тогава външния вид спира да бъде важен и идва ред на характера - как разсъждава, какво харесва/не харесва, дали обича да се разхожда по магазините или не, музикален вкус, чувство за хумор, мислене и т.н. В началото е 90% външен вид и 10% характер, след време бавно-бавно процентите съответно спадат и се покачват, така че като се опознаете в голяма степен, мъжът почти спира да обръща внимание на външния вид и се прехвърля на характера.
Абе айде стига с тоя външен вид. Все едно само красивите момичета с тяло на манекенки си имат гадже.По улицата даже виждам повече симпатични мъже с грозни жени отколкото обратното. Въпроса е че колкото и да искате момиче с черна коса ще се влюбите и в руса стига да има готин характер и да си пасвате с нея. Аз мразя сини очи но годеника ми има точно такива. Той пък винаги е бил с ниски, слабички момичета а аз съм висока и едричка. Ама за коя иска да се ожени в крайна сметка а? Я питайте баща си какъв му е бил идеала за жена и до колко майка ви отговаря на него. Ако една жена има хубаво илъчване, прави добро впечатление и си пасвате с нея по характер ще пренебрегнете голямото дупе, русата коса или липсата на бюст и недейте да отричате защото си е точно така. Едва ли заради 10кг отгоре или грешния цвят на косата ще отхвърлите жена която иначе ви допълва напълно и има секси излъчване. Естествено не говорим за екстремни случаи като примерно 50кг наднормено тегло, плешивост или някакви недъзи.
са ще ми кажеш, че си мъж, мислиш като мъж, и това, което казваш е вярно?! аз ти казвам - като не познаваш момичето като характер, няма как да я харесаш, затова външния вид играе главната роля при запознанство...Първоначално написано от slun4ice
Не съм много съгласен с написаното от тебе, поради простата причина че ако не ми допадне момичето външно отначало въобще не предприемам нещо, камо ли да се насилвам и да пренебрегвам разни ( за мен ) недостатъци.Като не ми харесва не ми харесва.Първоначално написано от slun4ice
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Не казвам че мисля като мъж нито че външния вид съвсем не е важен. И въпреки това повечето хора се запознават с бъдещото си гадже чрез общи приятели, на работа или в чата а не ей така на улицата. Да речем че седнеш на кафе с компания и там е и едно момиче което не е твой тип (но не е и адски отблъскваща) на външен вид но си личи по начина по който говори че е супер готина и имате много неща да си кажете. Ти ще я отблъснеш защото не е супер красавица и не отговаря на критериите ти или ще й дадеш шанс защото просто рядко се срещат хора с които се разбираш толкова добре? Ясно е че никой не иска откровено грозен и отблъскващ партньор но да казвате че за да тръгнете с някое момиче то тя трябва да има руса коса, сини очи и да тежи точно 50кг си е нереално.Първоначално написано от NaOH
Вярно, така е. Ако се познавате от по-рано, обща компания например, тогава съм съгласен, външния вид не е от голямо значение. Обаче има случаи и с напълно непознати - няма как да знаеш характера на отсрещния човек, така че главната роля в харесването е външния видПри мен например, както каза, руса със сини очи е едно ниво пред другите, ама това е само мечта
![]()
Слънцето е адски права-ама иди го набий в главите на загорели пубери![]()
![]()
![]()
Добре, кажи ми само пенсионера какво търси тогава във форума за "загорели пубери" ?Първоначално написано от britzy
аз пък не съм момче, ама ми е кеф да отговорясмисъл, требва да има мат'рял в тва момиче, не може да е баба яга, не е нужно да е мис свят също така, ама да е поне симпатична, да има нещо секси в нея, да умее да възбужда. другото, нали, не става само с ядене, требва и акъл, т.е. да има някъв интелект в главицата на момичето, поне да знае кога е създадена българската държава и кой ни е президент
да знае кога да е лигава, кога да е сериозна иобщо взето сигурно тва
![]()
Имало едно време..
нема шега, шегата на странаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
искам ти скайпа, имам много голям мерак да ти досаждам по скайп, не знам що тъй. сигурно щото много обичам мармалад![]()
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
да де, ама аз не ползвам скайп.![]()
нека лИбовта ни си остане у форОмО.![]()
![]()
всичко хубаво, само сложи сексито настрана, ако става въпрос за влюбване.. ако търсиш секс, тогава да е секси е важно..Първоначално написано от YouMakeMeSmile
всичко друго си е вярно![]()
Ами малко тъй смеПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ritobis
![]()
![]()
![]()
![]()
truth
![]()
Може да сме устроени да бъдем прасета, вие сте устроени да бъдете кучки - айде стига спам.Първоначално написано от britzy
Ако харесаш някое момиче по външния и вид това нее любов любота идва от вътре то е едно прекрасно чуство! като неждан болка в стомаха е![]()