Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Абе айде стига с тоя външен вид. Все едно само красивите момичета с тяло на манекенки си имат гадже. По улицата даже виждам повече симпатични мъже с грозни жени отколкото обратното. Въпроса е че колкото и да искате момиче с черна коса ще се влюбите и в руса стига да има готин характер и да си пасвате с нея. Аз мразя сини очи но годеника ми има точно такива. Той пък винаги е бил с ниски, слабички момичета а аз съм висока и едричка. Ама за коя иска да се ожени в крайна сметка а? Я питайте баща си какъв му е бил идеала за жена и до колко майка ви отговаря на него. Ако една жена има хубаво илъчване, прави добро впечатление и си пасвате с нея по характер ще пренебрегнете голямото дупе, русата коса или липсата на бюст и недейте да отричате защото си е точно така. Едва ли заради 10кг отгоре или грешния цвят на косата ще отхвърлите жена която иначе ви допълва напълно и има секси излъчване. Естествено не говорим за екстремни случаи като примерно 50кг наднормено тегло, плешивост или някакви недъзи.
Не съм много съгласен с написаното от тебе, поради простата причина че ако не ми допадне момичето външно отначало въобще не предприемам нещо, камо ли да се насилвам и да пренебрегвам разни ( за мен ) недостатъци.Като не ми харесва не ми харесва.