- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Руски, немски или френски?
adelina1996
Аз бих избрала френския..Защото ми се струва по-лесен и забавен за изучаване..
Също така мисля,че е по-разпространен от немския..Но все пак ти си решаваш
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Три страхотни езика. Как да избере човек между тях!Като се замислим, и френският, и немският са много приложими. Знам, че френският е труден, учила съм и руски, и немски; така че немският ще ти е по-лесен по мое мнение.
Не гледайте, че руският дели една азбука с българския - граматиката и лексиката са на светлинни години разлика.
Аз гласувам немски, макар че планирам да уча останалите два сериозно. Който и да е, ще ти е от полза, но за Европа - или френски , или немски.
Немски!
За мен немския си е мелодичен език, но разбира се има значение и кой ти го говори. Имам огромно желание да уча немски, дано някой съм учител не ми смачка ентусиазма.Пък и има други предпоставки, които ме карат да го харесвам като музиката и списанията
![]()
Първоначално написано от Антон Ставрев
Du hast mich gefragt und ich hab' nichts gesagt!Първоначално написано от Lolliesndollies
![]()
![]()
Аз бях избрала руския,че е по-лесен и сега съжалявам
иначе съм за френския,много хубав език,грациозен....![]()
немски .. труден е,но като учиш и ще го научиш .. аз го уча от 1клас [сега съм 7ми клас] и не ми е толкова труден честно казано .. а и ще ти послужи доста![]()
100% руски.... то си трябва
Глупаво е да се казва, че този език не се използва ... много подценяват Русия и страните около нея днес ..
Избирай Немски![]()
Труден език е, но ще ти служи много добре.В днешно време да говориш езика на германците си е едно голямо предимство![]()
За френския-бе добре, говори се но на мен лично изобщо не ми харесва как звучи, като ги гледам французите как говорят направо ми гърми главата, егати произношенията![]()
Руския-също е голямо предимство но с тези падежи, щом ще ти е втори език трудно ще го научиш ..
Та.. Немски !![]()
ФренскиииМного ми харесва тоя език , енда от най-добрите ми приятелки учи френски и е страхотен ...
![]()