Вчера се прибрах и си легнах да гледам телевизия и прибира се сестра ми малко по-късно и доиде и легна при мен.Това не ми направи впечатление ,защото се пак ми е сестра ,но тя прекали седна върху мен и почна да ме целува и да ми прави смучки аз се опитах да стана от леглото ,но тя ме бутна пак и продалжи и ми повтаряше постоянно "искам те" "искам те , искам секс " и продалжава да ме целува и по врата и корема с език.Хвана ме за ... и видя ,че ми е станал и пак продалжи да ме целува от корема на доло ,но аз станах и и казах осъзнаи се и тя ми каза осъзнала съм се и искам теб ама аз излезнах от стаята.
П.п-Тя е на 14 и е усиновена защото майка ми след мен не е можела да има други деца ,защото са и извадили яйчниците след като ме е родила.Аз съм на 19 и просто незнам ,какво да правя с сестра ми,поговорих със нея ,но тя не ме слуша вика ,че ме искала много ,че съм я възбуждал до неузнаваемост.Съжелявам ако има някаде грешки и темата не е ебавка.Тя ме възбужда адски много ,но не съм си и помислял да правя секс с нея или каквото и да е било.
__________________________________________________ ___________