.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Тема: Сестра ми.

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив

Сестра ми.

Вчера се прибрах и си легнах да гледам телевизия и прибира се сестра ми малко по-късно и доиде и легна при мен.Това не ми направи впечатление ,защото се пак ми е сестра ,но тя прекали седна върху мен и почна да ме целува и да ми прави смучки аз се опитах да стана от леглото ,но тя ме бутна пак и продалжи и ми повтаряше постоянно "искам те" "искам те , искам секс " и продалжава да ме целува и по врата и корема с език.Хвана ме за ... и видя ,че ми е станал и пак продалжи да ме целува от корема на доло ,но аз станах и и казах осъзнаи се и тя ми каза осъзнала съм се и искам теб ама аз излезнах от стаята.
    П.п-Тя е на 14 и е усиновена защото майка ми след мен не е можела да има други деца ,защото са и извадили яйчниците след като ме е родила.Аз съм на 19 и просто незнам ,какво да правя с сестра ми,поговорих със нея ,но тя не ме слуша вика ,че ме искала много ,че съм я възбуждал до неузнаваемост.Съжелявам ако има някаде грешки и темата не е ебавка.Тя ме възбужда адски много ,но не съм си и помислял да правя секс с нея или каквото и да е било.
    __________________________________________________ ___________

Ако не те е срам... можеш да си я лопнеш... Щом е осинувена...
    It's too late...

Град
    ChujdeneCiqq (*)
    Момичетата на тази възраст си мислят прекалено много за секс, заради това е. Ако няма да те гризе съвеста после ... направи го.
    Живей за удоволствието защото си направен от него.

Значи на практика нямате роднинска връзка, но все пак ти е СЕСТРА!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    т.6
    амк933
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    Мен ако не ме гризеше съвеста нямаше да стана от леглото ,но много ми е гадно щото се пак ми е сестра.Вие как бихте постъпили.

Ами според мен недей ! След това ако я ядосаш може да те изкара че си я изнасилил и т.н. Иначе както казаха другите , ние , момичетата все за секс мислим

Тогава недей да правиш нищо. Иначе дълго време ще ти бъде гадно.

Законово е позволен брак с доведени братя/сестри. Но тук въпроса опира вече до теб и до морала ти, възпитание, разбирания за живота и най-вече начина, по който я възприемаш... Така че е безсмислено да искаш съвети от други хора, защото ние не можем да го почувстваме вместо теб. Направи така както го чувстваш и както смяташ за правилно.

П.П. От колко години живеете заедно? Тя колко годишна е била, като сте я осиновили? Явно е било късно, защото щом прави тези неща явно не те припознава като брат, иначе би се задействала кръвосмешителната забрана на подсъзнателно ниво и не би го направила...

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Според мен подобни теми са някакви измислици прекалявате с филмите,съжалявам ако греша

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Petrow
    Според мен подобни теми са някакви измислици прекалявате с филмите,съжалявам ако греша
    абсолютно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Пловдив
    Ми тя е била на 5 ,когато майка ми я е осиновила.От 9 години сме заедно ,но тя не ме вижда много често защото аз си имам свои апартамент и бях в нас няколко дена ,колкото да видя родителите ми.
    Тя ми вика знам ,че си ми брат ,но те те желая адски много и ме възбуждаш до неузнаваемост.Незнам просто от далго време живеем заедно не би трябвало да е така..

Град
    Пловдив
    Темата не е измислица. Пиша в форума да ми помогнете не да казвате ,че е измислица.Просто искам помощ да взема правилното решение..
    Мерси на тези ,които наистина се опитват да ми помогнат..

Ми аз ако бях щях си я бодна... нямаме роднинска връзка... но ако ти е густо само...
    It's too late...

Град
    Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    Темата не е измислица. Пиша в форума да ми помогнете не да казвате ,че е измислица.Просто искам помощ да взема правилното решение..
    Мерси на тези ,които наистина се опитват да ми помогнат..
    искаш помощ-ето ти я-наеби я адскии здравата,разкажи й играта

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз имам един въпрос. Защо след като си на 19 и си имаш собствен апартасмент и т.н.т. решаваш задачи за 7-ми клас? (от чисто любопитство реших да ти видя другите мнения във форум)

За да помага на сестра си

Град
    Russe
    ако темата не е ебавка бих ти казал "Защо забога си станал от ши*аното легло" Ако нямате никаква роднинска връзка правете го .. аз бих го направил, но ако бяхме от една и съща кръв не бих си го и помислял

Град
    Пловдив
    Слънчице,защото сестра ми ползва регистрацията.
    Аз нищо не крия от нея,всичко съм и казал тя като си има някъкъв проблем и казвам паролата и да си пише.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ако съвеста ти го позволява давай,но се замисли че колкото и да е ще е много странно
    >>DjBelev<<

т.6
    амк933
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Цитирай Първоначално написано от Zahari1996
    ..ние , момичетата все за секс мислим
    "ние" имай предвид за 96 ..

Към автора: Явно "сестра" ти спада към по - горните "ние" и според мен не си заслужава да ти е гузна съвестта заради такова нещо ..

Писането на КИРИЛИЦА е задължително; т.12;
    амк933

Офф топик.
    амк933

Град
    Офф топик.
    амк933

Правила за публикуване