.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89

Тема: Сестра ми.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    "щом нямате роднинска връзка, бодни я" - АБЕ КВИ СА ТЕЯ ТЪПИ КОМЕНТАРИ БЕ?!
    До толкова ли сте изпаднали, че осиновената си сестра ще чукате?
    ЗЛЕ СТЕ.

Не знам дали знаете, но не всичко в живота опира до секс. А ти, авторе, се стегни, кажи й: "Пикло, 7 клас си, залягай над ученето."

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Плесни й един шамар като ти се натиска и ще се осъзнае.

Писането на КИРИЛИЦА е задлъжително; т.12;
    амк933

Офф топик.
    амк933

Офф топик.
    амк933

еми тя е на 14.. джасат я хормоните яко.. разбираемо е.. аз лично не бих се възползвал така.. но ти си решаваш
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Град
    Lyon
    еее.. бляяя.. ако ти нямаш никакви сексуални влечения към нея и кажи как стоят нещата и да успокои хормонките малко ;]
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Мен ми се вижда кофти това, че е на 14, не че е осиновената ти сестра. Не ти ли е малко малка? Аз бих се спряла най-малкото заради възрастта, след като нямате кръвна връзка, другото не е проблем. Но при такава разлика в годините ти едва ли можеш да имаш сериозни чувства (изкл. братски) към нея. А да я изчукаш два пъти и после да я оставяш да се оправя сама категорично не е готина идея.

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    Нидей
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

недей прави секс с нея, защото 100 на 100 после ще си имашш проблемии . . Като по-голям обясни й, че я бият яко хормоните и по-добре да си намери друг .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Тая история защо си мисля,че вече съм я чела или беше нещо много близко до твоята версия???
    Може и да се бъркам !
    По темата: За бога та тя ти е сестра (не е никак смешно не ми обръщай внимание) Според мен не би било правилно, не знам това си е лично мое мнение, ти си решаваш!

Абе не мога да разбера момичетата ли се свършиха, че започнахте за сестри да говорите?!
    Доведена или не, Вие имате някаква връзка, макар и не кръвна. Замисли се за едното ебане след време какви проблеми можеш да имаш.
    Стегни се, излез навън, намери някое момиче, свали я и я бодни! Не се излагай по форумите.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Спам
    амк933

Град
    Kyustendil
    Спам
    амк933
    [b][color=black]Espa

Спам
    амк933

Град
    Kyustendil
    Спам
    амк933
    [b][color=black]Espa

Спам
    амк933

Град
    Kyustendil
    Спам
    амк933
    [b][color=black]Espa

Спам
    амк933

Град
    Kyustendil
    Спам
    амк933
    [b][color=black]Espa

По- добре недей. Сестра ти е все пак, макар и доведена. Не си заслужават евентуалните проблеми после, както и гузната ти съвест (поне предполагам, че ще е такава). Но това си е лично мое мнение, решението е твое.

Според мен в никакъв случай не трябва да се възползваш (само да спомена, че думата "възползвам има различни значения, в зависимост от ситуацията) от сестра си !
    И все пак, както повечето споменахте. . .Ако наистина са я "хванали ЯКО хормоните" ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЕ ХОРА, на нея явно не и пука за възрастта и. Ако не е той . . . може би нищо няма да и попречи да е някой друг.
    Но помисли си много сериозно, защото ти си знаеш най- добре !!!
    It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
    Love is for the weak!!!

Не мисля че е редно.А и майка ви като я попита "кой ти е първия" (ако не девствена де) тя какво да каже ... нещо кофти ми се струва...
    Got me feeling like extaZy...

Град
    Kyustendil
    Спам
    амк933
    [b][color=black]Espa

Човек ти си луд, изобщо да се замисляш, тва че нямате кръвна връзка, не значи че тряаа да си скачате като мартенски зайци . СЕСТРА ТИ Е и на 14 години, толкова малка, да прави такива неща, вразуми я, щом прави това на собствения си брат, помисли си на какви первезии е способна да се отдаде.
    Да не го говорим как нещата може да се объркат и да стане огромен проблем и ще ти тежи на савестта цял живот. просто се замисли как само звучи '' чуках сестра си ''
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си