- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми.
Вие тука сте някви изроди........Какво пускаш тая тема бе,ти малоумен ли си!Що за въпрос "Да пусна ли на сестра си",макар и доведена.Трябва вече да си по-разумен на 20 години си!
Навремето ходех с едно момче(първото ми гадже)...е тате ни направи братче и сестричка.Сега имам сериозна връзка с едно момче и татко пак сваля майка му...добрече тя е умна и не му се връзва, че не искам пак да се ожени за 100 път за нечия майка и да се сдобия с 5ти брат макар и доведен.
Обичам си адски много гаджето и, въпреки че той вика даже и да си ми сестричка пак ще съм си с теб не го искам за братче.
Абе хора,много сте умни.Той казва "сестра ми",именно защото я чуства като такава.И толкова ли сте загоряли,че сте тръгнали да ебете и доведените си сестриВъобще недей се занимаваш,ще си имаш напълно безмислени проблеми...поговори си с нея,да се осъзнае
![]()
Първоначално написано от finger4o
Най-малкото което е помисли, ако майка ти разбере по някакъв начин, как ще се почувства тя. Вземи говори със сестра ти и й обясни, че си много по-голям от нея. Поне заради майка ти!!! Колкото и да те възбужда и т.н тя ти е сестра и т'фа е.![]()
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
чесито брат майка ти те е оженила на 9 години като я е довела![]()
Exorcism !
Доведи я у нас и ще ти реша проблема!![]()
ОДИН!!!
деистваи па ти не бои се.В моят краи има една приказка х*и рода не признава.не бих живял под това мото но за някои хора върши работа , така че не бои се и потапяи подводницата
![]()
My Heaven is your hell
I'm bound to roam in the shadows
As the morning sun will rise
Bringing death I can't survive
I should spread my wings- I should fly
But tonight I choose not to hide
My Heaven is your hell
Хахаахах ии в моя край я има тази приказкаа!!Първоначално написано от DEVILvr
![]()
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
1. Наистина мисля, че темата е ебавка.
2. Наистина би трябвало да си доста по- умен за 19 годишен.
3. Наистина ли се чудиш? НЕ!!!
Поговорих с нея обясних и как стоят нещата.Намерих си приятелка и и го казах ,но тя пак си знаеше нейното и почна да ми се натиска и и ударих 2 шамара и тя се разрева и вече не смее да ми се натиска ама това е ,че щом е способна на това с мен , какво остава за другите ..Просто се надявам да и доиде акъла в главата.. и да не го направи с друг ,защото тя се пак е малка.. на 14 е.
![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Брабо,добре си направил.Ще е добре пак да поговориш с нея и да и обясниш някои неща,а не да почне да прави секс с всеки срещнат.
Боже ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Решил съм да и даржа всеки ден лекций докато и доиде акала в главата и проумее ,че на 14 не може ,като я удари хормона да спи ,с които си иска ..
Хм,ако сте отрасли заедно е много лошо.Нямате роднинска връзка,но погледни нещата така:
Ти цял живот си я гледал като сестра,и си я обичал като такава.Можеш ли да спиш с нея и да го приемеш за нормално?
Едит:Чак сега прочетох темата докрай.Браво на теб
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Мани бе тофа си е гадно... Скъсай и газа па нека дойде пак да ти се моли![]()
WINCEST!!! Разбира се, че не е истина тва...
кажи на майка си и я върнете обратно в дома или я оставете в кучешки приют такива като нея не трябва да са на свобода!![]()
Грешка ще е.И 15 пъти на ден да и четеш лекции няма да те слуша.Замисли се, ти като си бил на 14 и след като си извършил поредната тъпотия и вашите са ти крещяли слушал ли си? /примерно/Първоначално написано от pitbullxx
По-добре и обясни, че и е рано, че организмът и не се е доразвил, филмирай я, че може да се получат усложнения и да се увреди трайно, кажи и за повечето болести, които се предават по полов път..Абе, само не я стресирай за цял живот.![]()
Първоначално написано от eliyiy
Абе най-добре и заший цип с катинар за путката.А да и сифон на гъза че там все пак трябва нещо да излиза,но нищо да не влиза.Гаранция че няма да прави простотии![]()
Сестра + секс = Shit.
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Наплаших я доста..И сега не мисли да почва да прави секс преди 17
![]()
TykaSePisheNick < твоя начин помогна..
![]()
Попринцип не би трябвало да го направиш, понеже въпреки всичко ти е сестра, но от друга гледна точка ти постоянно ще си мислиш за нея и за случката ви и ще искаш да си легнеш с нея.Момче си все пак, не можеш да си държиш нещото в гащите и дали днес или утре ще стане.![]()