.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89

Тема: Сестра ми.

Вие тука сте някви изроди........Какво пускаш тая тема бе,ти малоумен ли си!Що за въпрос "Да пусна ли на сестра си",макар и доведена.Трябва вече да си по-разумен на 20 години си!

Ти добре ли си...осиновена или не тя ти е сестра.

Голям фен Аватара на Callisto
    Навремето ходех с едно момче(първото ми гадже)...е тате ни направи братче и сестричка. Сега имам сериозна връзка с едно момче и татко пак сваля майка му...добрече тя е умна и не му се връзва, че не искам пак да се ожени за 100 път за нечия майка и да се сдобия с 5ти брат макар и доведен. Обичам си адски много гаджето и, въпреки че той вика даже и да си ми сестричка пак ще съм си с теб не го искам за братче.

Абе хора,много сте умни.Той казва "сестра ми",именно защото я чуства като такава.И толкова ли сте загоряли,че сте тръгнали да ебете и доведените си сестри Въобще недей се занимаваш,ще си имаш напълно безмислени проблеми...поговори си с нея,да се осъзнае
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    т.6
    амк933

Най-малкото което е помисли, ако майка ти разбере по някакъв начин, как ще се почувства тя. Вземи говори със сестра ти и й обясни, че си много по-голям от нея. Поне заради майка ти!!! Колкото и да те възбужда и т.н тя ти е сестра и т'фа е.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    София
    чесито брат майка ти те е оженила на 9 години като я е довела
    Exorcism !

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Доведи я у нас и ще ти реша проблема!
    ОДИН!!!

деистваи па ти не бои се.В моят краи има една приказка х*и рода не признава .не бих живял под това мото но за някои хора върши работа , така че не бои се и потапяи подводницата
    My Heaven is your hell
    I'm bound to roam in the shadows
    As the morning sun will rise
    Bringing death I can't survive
    I should spread my wings- I should fly
    But tonight I choose not to hide
    My Heaven is your hell

Цитирай Първоначално написано от DEVILvr
    деистваи па ти не бои се.В моят краи има една приказка х*и рода не признава .не бих живял под това мото но за някои хора върши работа , така че не бои се и потапяи подводницата
    Хахаахах ии в моя край я има тази приказкаа!!
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    1. Наистина мисля, че темата е ебавка.
    2. Наистина би трябвало да си доста по- умен за 19 годишен.
    3. Наистина ли се чудиш?
    НЕ!!!

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Поговорих с нея обясних и как стоят нещата.Намерих си приятелка и и го казах ,но тя пак си знаеше нейното и почна да ми се натиска и и ударих 2 шамара и тя се разрева и вече не смее да ми се натиска ама това е ,че щом е способна на това с мен , какво остава за другите .. Просто се надявам да и доиде акъла в главата.. и да не го направи с друг ,защото тя се пак е малка.. на 14 е.
    Born Bad,The Dog who loves too much!
    ---------------------------------------------

Брабо,добре си направил.Ще е добре пак да поговориш с нея и да и обясниш някои неща,а не да почне да прави секс с всеки срещнат.

Град
    На стадиона за бягане.
    Боже ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    Пловдив
    Решил съм да и даржа всеки ден лекций докато и доиде акала в главата и проумее ,че на 14 не може ,като я удари хормона да спи ,с които си иска ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Хм,ако сте отрасли заедно е много лошо.Нямате роднинска връзка,но погледни нещата така:
    Ти цял живот си я гледал като сестра,и си я обичал като такава.Можеш ли да спиш с нея и да го приемеш за нормално?

Едит:Чак сега прочетох темата докрай.Браво на теб
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Мани бе тофа си е гадно... Скъсай и газа па нека дойде пак да ти се моли

WINCEST!!! Разбира се, че не е истина тва...

кажи на майка си и я върнете обратно в дома или я оставете в кучешки приют такива като нея не трябва да са на свобода!

Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    Решил съм да и даржа всеки ден лекций докато и доиде акала в главата и проумее ,че на 14 не може ,като я удари хормона да спи ,с които си иска ..
    Грешка ще е.И 15 пъти на ден да и четеш лекции няма да те слуша.Замисли се, ти като си бил на 14 и след като си извършил поредната тъпотия и вашите са ти крещяли слушал ли си? /примерно/

По-добре и обясни, че и е рано, че организмът и не се е доразвил, филмирай я, че може да се получат усложнения и да се увреди трайно, кажи и за повечето болести, които се предават по полов път..Абе, само не я стресирай за цял живот.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Абе най-добре и заший цип с катинар за путката.А да и сифон на гъза че там все пак трябва нещо да излиза,но нищо да не влиза.Гаранция че няма да прави простотии

Град
    Haskovo
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Ако съвеста ти го позволява давай,но се замисли че колкото и да е ще е много странно

Сестра + секс = Shit.
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Град
    Пловдив
    Наплаших я доста.. И сега не мисли да почва да прави секс преди 17 TykaSePisheNick < твоя начин помогна..

Попринцип не би трябвало да го направиш, понеже въпреки всичко ти е сестра, но от друга гледна точка ти постоянно ще си мислиш за нея и за случката ви и ще искаш да си легнеш с нея.Момче си все пак, не можеш да си държиш нещото в гащите и дали днес или утре ще стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си