- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сестра ми.
Ако е девствена недей. След време ще се осъзнае и ще и е гадно че брат й я е отворил.Това е моят съвет,постъпвай както искашПървоначално написано от pitbullxx
Westside rollin' all day, every day
Недей - все пак тя е само на 14, както и да изглежда, не мисли, че е достатъчно узряла за това. Хубаво, че нямате кръвна връзка, но излез и веднага ще намериш нещо. Не се занимавай с тази твоя доведена сестра.
не бива да се занимаваш с нея бе .. божее...хаха ,,ужс тя щом с теб е искала няма ли да иска и с баща ти щом е осиновена .. не знам .. странно е и аз имам брат ама никогаа никогааа ;;д![]()
купи й вибратор и да й мине мерака
![]()
Недей,тя ти е сестра,няма значение че не сте една кръв.След време,като се осъзнае,ще те уважава много![]()
Удри, копелеПървоначално написано от pitbullxx
В тая възраст толкова са разгонени малките шаврантьошки, че си му ибало мамата. Остави я поне един свирчок да ти напрай, а ти можеш да и друснеш малко сливоча. Хакни 100 мастика или от домашната на дядо 67 градуса и давай. Казвал съм го и ще го кажа пак. Ако една путка много го иска и не и го дадеш ща накажат Отгоре...
Ако все пак съвестта не ти позволява я насъскай на някой твой приятел. Хормоналната и глава няма да я остави намира, докато не изтече едно кило мазга...
edit: Казаха ти по-горе да гледаш Cruel Intentions. Това е велик филм. Гледането е абсолютно задължително! Гледай го, ако ще и утре да е краят на света.
Temet Nosce
벨야카
Охх явно е, че прекалено много хора явно имат такива фантазии със братя/ сестри .. няма лошо, само не го правете в действителност си е бая извраатено.![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Леле, сестрати трябва да е доста лудичка..Щом е осиновена, това значи, че ти е полусестра. Но ако се притесняваш толкова, говори с майка си или с баща си.
![]()
Здравейте!
ГРЯХ е да откажеш такова нещо![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Как ще чукаш сестра си бекакво като е доведена тя ти е сестра все пак а и е само на 14 на тази възраст едва ли знае какво иска, ти поне си по глоям трябва ти да помислиш, ще мине време и после като порасне ще обвини теб .
май иманигънарй фрийенд тинкз дат ю хев сйриойз ментал проблемПървоначално написано от pitbullxx
,ами като си почнал може да викенш и другата част от семейството....