.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89

Тема: Сестра ми.

Гледай Cruel Intentions I (y)

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от pitbullxx
    Мен ако не ме гризеше съвеста нямаше да стана от леглото ,но много ми е гадно щото се пак ми е сестра.Вие как бихте постъпили.
    Ако е девствена недей. След време ще се осъзнае и ще и е гадно че брат й я е отворил.Това е моят съвет,постъпвай както искаш
    Westside rollin' all day, every day

Недей - все пак тя е само на 14, както и да изглежда, не мисли, че е достатъчно узряла за това. Хубаво, че нямате кръвна връзка, но излез и веднага ще намериш нещо. Не се занимавай с тази твоя доведена сестра.

не бива да се занимаваш с нея бе .. божее...хаха ,,ужс тя щом с теб е искала няма ли да иска и с баща ти щом е осиновена .. не знам .. странно е и аз имам брат ама никогаа никогааа ;;д купи й вибратор и да й мине мерака

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Недей,тя ти е сестра,няма значение че не сте една кръв.След време,като се осъзнае,ще те уважава много

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ужас.Направо нямам думи...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Сестра ми.

Вчера се прибрах и си легнах да гледам телевизия и прибира се сестра ми малко по-късно и доиде и легна при мен.Това не ми направи впечатление ,защото се пак ми е сестра ,но тя прекали седна върху мен и почна да ме целува и да ми прави смучки аз се опитах да стана от леглото ,но тя ме бутна пак и продалжи и ми повтаряше постоянно "искам те" "искам те , искам секс " и продалжава да ме целува и по врата и корема с език.Хвана ме за ... и видя ,че ми е станал и пак продалжи да ме целува от корема на доло ,но аз станах и и казах осъзнаи се и тя ми каза осъзнала съм се и искам теб ама аз излезнах от стаята.
    П.п-Тя е на 14 и е усиновена защото майка ми след мен не е можела да има други деца ,защото са и извадили яйчниците след като ме е родила.Аз съм на 19 и просто незнам ,какво да правя с сестра ми,поговорих със нея ,но тя не ме слуша вика ,че ме искала много ,че съм я възбуждал до неузнаваемост.Съжелявам ако има някаде грешки и темата не е ебавка.Тя ме възбужда адски много ,но не съм си и помислял да правя секс с нея или каквото и да е било.
    __________________________________________________ ___________
    Удри, копеле В тая възраст толкова са разгонени малките шаврантьошки, че си му ибало мамата. Остави я поне един свирчок да ти напрай, а ти можеш да и друснеш малко сливоча. Хакни 100 мастика или от домашната на дядо 67 градуса и давай. Казвал съм го и ще го кажа пак. Ако една путка много го иска и не и го дадеш ща накажат Отгоре...

Ако все пак съвестта не ти позволява я насъскай на някой твой приятел. Хормоналната и глава няма да я остави намира, докато не изтече едно кило мазга...

edit: Казаха ти по-горе да гледаш Cruel Intentions. Това е велик филм. Гледането е абсолютно задължително! Гледай го, ако ще и утре да е краят на света.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на miShle
    Охх явно е, че прекалено много хора явно имат такива фантазии със братя/ сестри .. няма лошо, само не го правете в действителност си е бая извраатено.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    --------------------------
    Леле, сестрати трябва да е доста лудичка. .Щом е осиновена, това значи, че ти е полусестра. Но ако се притесняваш толкова, говори с майка си или с баща си.
    Здравейте!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ГРЯХ е да откажеш такова нещо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Как ще чукаш сестра си бе какво като е доведена тя ти е сестра все пак а и е само на 14 на тази възраст едва ли знае какво иска, ти поне си по глоям трябва ти да помислиш, ще мине време и после като порасне ще обвини теб .

Излез навън времето е хубаво

Re: Сестра ми.

Вчера се прибрах и си легнах да гледам телевизия и прибира се сестра ми малко по-късно и доиде и легна при мен.Това не ми направи впечатление ,защото се пак ми е сестра ,но тя прекали седна върху мен и почна да ме целува и да ми прави смучки аз се опитах да стана от леглото ,но тя ме бутна пак и продалжи и ми повтаряше постоянно "искам те" "искам те , искам секс " и продалжава да ме целува и по врата и корема с език.Хвана ме за ... и видя ,че ми е станал и пак продалжи да ме целува от корема на доло ,но аз станах и и казах осъзнаи се и тя ми каза осъзнала съм се и искам теб ама аз излезнах от стаята.
    П.п-Тя е на 14 и е усиновена защото майка ми след мен не е можела да има други деца ,защото са и извадили яйчниците след като ме е родила.Аз съм на 19 и просто незнам ,какво да правя с сестра ми,поговорих със нея ,но тя не ме слуша вика ,че ме искала много ,че съм я възбуждал до неузнаваемост.Съжелявам ако има някаде грешки и темата не е ебавка.Тя ме възбужда адски много ,но не съм си и помислял да правя секс с нея или каквото и да е било.
    __________________________________________________ ___________
    май иманигънарй фрийенд тинкз дат ю хев сйриойз ментал проблем

,ами като си почнал може да викенш и другата част от семейството....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си