- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са жените слушащи метъл ?
Един много тъп и вероятно излишен въпрос ...
Какви са жените слушащи метъл , по малко ли са романтични , по малко ли се впечатляват от нещата от който една жена би се впечатлила ( тя е момиче ) ?
Обича тази песен korn - you all wont a single
Моля да ми отговорите , и то без обиди или тъпи отговори , се пак искам да я впечатля![]()
Какво значение има каква музика слуша...рапърки,метълки,чал арки няма значение всеки е различен не можеш да слагаш всички под общ знаменател и да казваш тези са такива и такива.Ако искаш да разбереш каква е поговори с някоя нейна приятелка или просто със самата нея![]()
Надявам се, че не съдиш само по песента, че момичето е метълка. Ще ти отговоря все пак. Доколкото имам познати метълистки мога да ти кажа че са изключително точни хора, не са някакви лигльовци. За впечатлението, ами зависи вече и от самия човек.Дано съм помогнал.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Момичетата метълки са като другите. Не виждам разлика в това каква музика слуша. Ако ти харесва говори с това момиче. Така ще разбереш каква е.
Не , много ясно че не ги слагам под един знаменатал ... Но се пак до известна степен Има разлика , секи човек е уникален , но също така от неговите предпочитаниа може да се разбере какъв е ! Музиката е вид предпочитение нали ? Тогава защо от нея да не може да се разбере малка част от " уникалната личнист " ? ...Първоначално написано от Sh@d0w
Не може да ми кажеш , че момичетата слушащи чалга и тези които хресват народна музика са еднакви , нали ?
Чалгарките - Най често надути , мислещи се за голяма работа ( че то вижте изпълнителките , курви ... ) Не искам да обидя някой .
Народна музика - Една курва никога няма да седне и да слуша такава музика защото и иде от сърце , поне така смятам , народната музика се слуша ако мога така да се изразя от хората който са запазили поне малко " от обичаите " абе общо зето от ония времена .
Чалгарките са далеч по-разхайтени. Метълките са изключително точни хора (95% от тези, които познавам). Много по-добри са от всички други-чалгарки, рапърки и т.н. Разбира се, една музика не определя човека, но добре си се ориентирал
п.с- песента е страшна![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ПомогнаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
az s1m met1lka i s16to haresvam tazi pesen
ne s1m koi znae kolko po razli4na ot 4algarkite (samo 4e imam po dob1r vkus za muzika) nqmam ni6tu protiv drugite stilove i moga da ti kaja kakva s1m az no ne i kakvo e tfoeto momi4e
no poprincip met1lkite obi4at da ne uvurtat mnogo i sa direktni hora (ili pone pove4eto) ne obi4at 4esto da se ligavqt i obi4at 4estnostta ne moga da garantiram 4e tq e takava no pove4eto koito poznavam i az samata sme . a da i ne obi4at nqkfi tupi kurvi da im se ligavqt nasre6ta i da im se pravqt na golqmata rabota 6toto po4vat na nalitat na boi...![]()
Slipknot 4ever XD
Има разлика разбира се. Обаче от разговор и действие ще разбереш най-много неща за момичето. Има скромни чалгарки, има надути и тъпи метълки, има задръстени и сдухани момичета. Въобще разнообразието е огромно.
Първоначално написано от ameli
мерси , и аз смятам така
за песента немога да преценя , не съм металист
техно / хеус маняк съм
![]()
Първоначално написано от Met1lEmoGirl
това с боя ми хреса , има кой да ме пази
, ако може сега да ми препоручаш някое метъл парче , че да мога да се подмажа
ще е супер ( щом песента която тя хресва хреса и на теб , тогава би могла да ми помогнеш )
![]()
6ti pomogna , 6to da ne ti pomogna![]()
....ama d1rji6 li par4eto da e na korn?
btw:radvam se 4e ima koi da te pazi![]()
Не държа да е на korn , и аз се радвам ,че има кой да ме пазиПървоначално написано от Met1lEmoGirl
![]()
![]()
![]()
Какво ?Първоначално написано от UNITED
Отговаря ти на въпроса: Какви жени са метълките - хубави![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
СъгласенПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
emi tka moje6 da probva6 s tezi:
Korn - Everything I've known
LP - Lying from you
Papa Roach - Change or die
za tazi nz dali 6te i haresa no nai - veroqtno da
Slipknot - Wate and Bleed ( Terry Date Mix )
a ako iska6 ne6tu malko po brutalno:
soufly ft. corey - Jump the Fuck Up(edna ot liubimite mi )
![]()
![]()
![]()
moje6 da 4ue6 pesenta koqto si haresa6, predi da i q prati6za vseki slu4ei
Купи си мотор и е твоя.В краен случай и китара ще свърши работа.
Ами то на мене ми изглеждат еднаквиПървоначално написано от Met1lEmoGirl
![]()
oo daa i tova mnogo 6te pomogne
kato vidq nqkoi qk pi4 s gotin motor ..... napravoooo po4vat da mi tekat ligi:P
![]()
![]()
Имам си скутерчеПървоначално написано от Jamalska
на китара немога да свиря , пък и ще ми се смее
![]()
На 150 кубика скутер ще се вързеш ли ?Първоначално написано от Met1lEmoGirl
![]()
zavisi kolko gotin e pi4a na skuter4eto....bih mogla da go preodoleq![]()