.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Met1lEmoGirl
    zavisi kolko gotin e pi4a na skuter4eto....bih mogla da go preodoleq
    Мисла че имаме бъдеще с теб я кажи от каде си

ot Varna s1m
    ti ?

ot Varna s1m
    ti ?
    Петрич , ама нищо

Даи си скаипа на лично ако искаш

Слушам и метъл, и рок, ама това не ми пречи да съм романтична и да си се впечатлявам от някакви неща.
    Не мисля, че това има нещо общо.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на ameli
    emi tka moje6 da probva6 s tezi:
    Korn - Everything I've known
    LP - Lying from you
    Papa Roach - Change or die
    Slipknot - Wate and Bleed ( Terry Date Mix )
    одавна не ги бях слушала.. ах спомени мн0го хубави парчета трябва да и харесат успехх!

п.с. ама да му се невиди, тея съседи не спряха да ми почукват отгоре..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на kindergarden
    пфхаххахахха +че за темичката

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Айде и аз да добавя от моята плей листа няколко песнички:
    korn - Did my time
    korn - Liar
    DISTURBED - Down with the sickness
    DISTURBED - Prayer
    DISTURBED - Stricken
    Godsmack - I stand alone
    Godsmack - Straight out of line

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Ти метълките от желязо ги изкара направени едва ли

Мразят лигавщини
    ОДИН!!!

Ами бих добавил,че поне от контактите,които съм имал с хора слушащи такъв стил музика-рок,метъл и различните им разновидности,както и като горд представител на тази група хора , главно приобщен към хард рок-а,съм забелязал една доста по-дълбока чувствителност,както и откритост.Малко от тях си позволяват да крият емоциите си и в повечето случай,ако не си харесван от някой от тях и им дадеш повод, си го получаваш право в очите, в прав текст,набързо обсъждайки недостатъците в ХАРАКТЕРА ти,право пред теб.И ще ме прощават феновете на поп-фолка(айде направо чалга да си му кажем),но мисля че държанието на повечето от тях,момчета или момичета,е доста по префърцунено,отколко би трябвало да е...Естествено всичко си има своите малки изключения,имам страхотни приятели сред тях.И все пак , музиката в никакъв случай не е определяща за характера на човек.Не гледай на нея като на "метълка" (доколкото разбирам ти не си привърженик на този стил музика)ами като на обикновено момиче,което е с различни от твоите интереси .Опитай се да я опознаеш като човек,ще спечелиш много повече,отколкото като се чудиш с коя песен да я впечатлиш И най-важното, не се опитвай да й създаваш грешна представа за себе си,замисли се, колко време ще можеш да се преструваш на такъв ,какъвто не си ? Успех !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Godsmack - I stand alone
    УнИкАлНаТа песен!! Просто си умирам за неяяяя

тука в тая тема само метъл не видях като музика, бтв, а уж говорите за такъв стил.

метълките са сган в по-голямата част от случаите. има отделни индивиди, които са изключително женствени и 'мрачни', но в някаква симпатична и привличаща светлина, а не просто черно мърдащо се петно в пространството. може да си метъл по аутфит, а чалгар по душа...ако ще влизаме в стереотипите, сешш'се.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ameli
    emi tka moje6 da probva6 s tezi:
    Korn - Everything I've known
    LP - Lying from you
    Papa Roach - Change or die
    Slipknot - Wate and Bleed ( Terry Date Mix )
    одавна не ги бях слушала.. ах спомени мн0го хубави парчета трябва да и харесат успехх!

п.с. ама да му се невиди, тея съседи не спряха да ми почукват отгоре..
    Хресаха и поне така каза

Цитирай Първоначално написано от Jultenikavo
    Ами бих добавил,че поне от контактите,които съм имал с хора слушащи такъв стил музика-рок,метъл и различните им разновидности,както и като горд представител на тази група хора , главно приобщен към хард рок-а,съм забелязал една доста по-дълбока чувствителност,както и откритост.Малко от тях си позволяват да крият емоциите си и в повечето случай,ако не си харесван от някой от тях и им дадеш повод, си го получаваш право в очите, в прав текст,набързо обсъждайки недостатъците в ХАРАКТЕРА ти,право пред теб.И ще ме прощават феновете на поп-фолка(айде направо чалга да си му кажем),но мисля че държанието на повечето от тях,момчета или момичета,е доста по префърцунено,отколко би трябвало да е...Естествено всичко си има своите малки изключения,имам страхотни приятели сред тях.И все пак , музиката в никакъв случай не е определяща за характера на човек.Не гледай на нея като на "метълка" (доколкото разбирам ти не си привърженик на този стил музика)ами на обикновено момиче,което е с различни от твоите интереси .Опитай се да я опознаеш като човек,ще спечелиш много повече,отколкото като се чудиш с коя песен да я впечатлиш И най-важното, не се опитвай да й създаваш грешна представа за себе си,замисли се колко време ще можеш да се преструваш на такъв ,какъвто не си ? Успех !
    Аз съм напълно естествен с нея , само лъжа че слушам метъл надявам се да не ми изиграе шега това

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    тука в тая тема само метъл не видях като музика, бтв, а уж говорите за такъв стил.

метълките са сган в по-голямата част от случаите. има отделни индивиди, които са изключително женствени и 'мрачни', но в някаква симпатична и привличаща светлина, а не просто черно мърдащо се петно в пространството. може да си метъл по аутфит, а чалгар по душа...ако ще влизаме в стереотипите, сешш'се.
    Незнам кви метъли има , ама тя си е напълно нормално супер красиво момиче , обичам я много

Стила на музиката, която слушаш не те изгражда като личност.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Но допринася

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Ето и една песен за лека нощ
    Metallica - Enter sandman

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Точно на този етап не мисля, че можеш да си изградиш някакво мнение за човек само въз основа на това каква музика слуша. Много от тийнейджърите в даден период избират да се приобщят към метъли/чалгари/емота(те май вече не са модерни?)- или изобщо някаква група хора, като искат да се индефицират с нея, да изпъкват с някаква разлика от останалите. В много случаи обаче дадената музика не е „по сърце” на човека, а и позьорите са много-съзнателни и несъзнателни. Всеки иска да се чувства различен, но лично аз не разбирам хората, които се ограничават само в един-два дадени стила музика, а и парадират с това чрез външността си. Също така, освен свястни, познавам и глупави метъли, както и метълки курви, затова вместо да се опиташ да си направиш някаква характеристика за момичето от това каква музика слуша, по-добре говори повечко с нея и я опознай що за човек е.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

Не съм засягал стереотипи,не съм давал и визуална характеристика за никого.Просто казвам от собствен опит какво съм забелязал.За това дали са "сган" или не,всеки си има собствени впечатления , няма да се опитвам да влияя на мнението ти,а вероятно и няма да мога.А по въпроса с начина на обличане,не смятам ,че трябва да се робува на стилови ограничения ...Аз лично,не бих сложил кубинки или тениска с нечий лик на банда в/у себе си,но съм сигурен,че съм 10 пъти по свързан с този стил музика,отколкото по-голямата част от хората,които биха го направили.Естествено, всеки разбира изкуството по свой начин , но мисля,чевече излязох доста далеч от зададената от автора тема.

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Ето и една песен за лека нощ
    Metallica - Enter sandman
    За това ти казвам +1

Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    Точно на този етап не мисля, че можеш да си изградиш някакво мнение за човек само въз основа на това каква музика слуша. Много от тийнейджърите в даден период избират да се приобщят към метъли/чалгари/емота(те май вече не са модерни?)- или изобщо някаква група хора, като искат да се индефицират с нея, да изпъкват с някаква разлика от останалите. В много случаи обаче дадената музика не е „по сърце” на човека, а и позьорите са много-съзнателни и несъзнателни. Всеки иска да се чувства различен, но лично аз не разбирам хората, които се ограничават само в един-два дадени стила музика, а и парадират с това чрез външността си. Също така, освен свястни, познавам и глупави метъли, както и метълки к**ви, затова вместо да се опиташ да си направиш някаква характеристика за момичето от това каква музика слуша, по-добре говори повечко с нея и я опознай що за човек е.
    Съгласе съм с теб проблема е че , като си пишем по скаип сичко е наред , пишем си много приятно , ама на вънка се едно се срамува да говорим , притеснява ли се , не иска с мен ли да говори незнам

Мисля,че човек вече е изграден като личност,когато прави съзнателен избор било то за стил музика или каквото и друго да е.Начина по който го възприема е друго нещо ...

Цитирай Първоначално написано от Jultenikavo
    Мисля,че човек вече е изграден като личност,когато прави съзнателен избор било то за стил музика или каквото и друго да е.Начина по който го възприема е друго нещо ...
    И аз така мисла , се пак според това какав човек си имаш предпочитаниа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си