.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    жълтеникаво,
    нема кво да си кривим душата, пич. по-голямата част от метълите са сган и ти го казвам като човек, който от години насам я слуша тази музика и е номер 1 за него. красотата на музиката не прави красиви и следовниците, сещаш се

но държа да отбележа, че музиката, когато е разбрана правилно, 'възпитава' много качествени индивиди точно в метъл средите. това са хората с най-много въображение, които съм виждал (: може би поради разнообразието на стилове, текстове, тематики, философии...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Snickers

Слушам и метъл, и рок, ама това не ми пречи да съм романтична и да си се впечатлявам от някакви неща.
    Не мисля, че това има нещо общо.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    жълтеникаво,
    нема кво да си кривим душата, пич. по-голямата част от метълите са сган и ти го казвам като човек, който от години насам я слуша тази музика и е номер 1 за него. красотата на музиката не прави красиви и следовниците, сещаш се

но държа да отбележа, че музиката, когато е разбрана правилно, 'възпитава' много качествени индивиди точно в метъл средите. това са хората с най-много въображение, които съм виждал (: може би поради разнообразието на стилове, текстове, тематики, философии...
    Съгласен съм с повечето , но нека добавя,че тази "сган", правеща лошо впечатление ( да ,не я отричам,съществува) и даваща име на феновете на тази музика като цяло си е "сган" като човек и от невъзможието да постигне каквото и да е друго просто се превръща в едно нарицателно за обща група хора,които в повечето случаи нямат нищо общо с нея. Както и да е,успех на автора

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ш'мъ прущаати, ама да ви имам представите за метъл...

Абсолютно съгласна със ScionOfStorm!

абе аз от доста време се каня да те питам като съм ти засичал мнения, ама все забравям - ника ти от Абигор ли идва?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Добрич
    ^ Йеп ^^

а така !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Метълки ? Not my thing...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз не съм метълка, ама съм общувала с много хора слушащи само метъл и които имат такъв стил на обличане, дори с непознати, случайно съм срещала в късните часове метъли чакащи автобуса, бъзикахме се, лафихме, бяха ми компания по пътя.. Моите впечатления са, че като цяло метълите, имат различно виждане на нещата, по-философко, и са много умни хора. Само че, не живея в България и е възможно да има огромна разлика...
    Всички са свикнали да лепват етикети когато чуят ЧАЛГА, МЕТЪЛ, етц.. Един умен човек, който знае какво представлява, какво харесва, предпочита и т.н не се влияе от цялостната картина която дава примерно МЕТЪЛА. Като кажеш метъл обикновенно си представяш странна прическа, черни дрехи, шипове, дрога... Като кажеш чалга: силикон, курви, надувки и т.н.. Тва че повечето подражават на тези картинки, не означава че всички го правят...

50 процентови жени.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Аз не съм метълка, ама съм общувала с много хора слушащи само метъл и които имат такъв стил на обличане, дори с непознати, случайно съм срещала в късните часове метъли чакащи автобуса, бъзикахме се, лафихме, бяха ми компания по пътя.. Моите впечатления са, че като цяло метълите, имат различно виждане на нещата, по-философко, и са много умни хора. Само че, не живея в България и е възможно да има огромна разлика...
    Всички са свикнали да лепват етикети когато чуят ЧАЛГА, МЕТЪЛ, етц.. Един умен човек, който знае какво представлява, какво харесва, предпочита и т.н не се влияе от цялостната картина която дава примерно МЕТЪЛА. Като кажеш метъл обикновенно си представяш странна прическа, черни дрехи, шипове, дрога ... Като кажеш чалга: силикон, к**ви, надувки и т.н.. Тва че повечето подражават на тези картинки, не означава че всички го правят...
    Съгласен съм с теб , момичето което си хресвам не прилича вобще на човек който слиша метъл ... даже Met1lEmoGirl и вижда снимка може да я питате

Град
    Lyon
    интересна тема .. и същевременно много умна !
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Град
    бълХаристан
    е па кажи са за метъла, къв метъл? траш, дет, нео, блек и кви още има там
    крейдъл оф филт и кенибъл корпс йее
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от spexx
    интересна тема .. и същевременно много умна !
    Благодаря

На кой викате "сган", бе?!
    Аз слушам метъл и нито се надувам, нито се имам за нещо повече от останалите. Напротив- възприемам се за най- обикновено момиче.
    На вас като са ви били шута, не значи, че сме "сган" и "плюнки".

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    На кой викате "сган", бе?!
    Аз слушам метъл и нито се надувам, нито се имам за нещо повече от останалите. Напротив- възприемам се за най- обикновено момиче.
    На вас като са ви били шута, не значи, че сме "сган" и "плюнки".
    Аз също слушам метъл. Никой не ти е казал нищо, не се чувствай лично обидена.
    Прочети пак мненията по- горе, и ще разбереш идеята за плюнките

Знам го племето, но видях няколко аутсайдера, дето прибързват със заключенията.
    Все едно, завбъдеще ще гледам да ви спестя 'елементарните' ми включвания.

Не, не го използвам като обида. Но нали знаеш- когато те отрежат се озлобяваш (в повечето случаи). Не визирам конретно теб.
    Съжелявам за държанието, напоследък съм в отвратително настроение........
    Не съм тук да се заяждам, просто ме подразни факта, че съдят хората, без дори да са ги опознали.
    Поднасям искрените си извинения.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Вярно е, че музиката гради до някаква степен характера, но грешката на хората е в това, че слушат еди-си-каква музика по разни техни измислени предназначения. Когато музиката е КРИВОРАЗБРАНА, се получава тази така наречена (от вас) сган. Поне така мисля.

em to i az sl matal noo ne sam saglasna 4e nqma golqma razlika s 4algarikite za6toto ima golqma te sa mn lesni :? :D razbira se i muzikata im nestava :D :D em nz no ne mislq 4e tva e hubava tema za razgovor :D :D

Град
    sofia
    определено има разлика между тези които слушат чалга и тези които слушат метал аз лично нямам нищо против едните и нищо против другите то като цялостно има разлика между хората които слушат различен тип музика

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Най-често са дебели май :Д

Ама някои са много възбуждащи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Icantloveu
    Цитирай Първоначално написано от Met1lEmoGirl
    az s1m met1lka i s16to haresvam tazi pesen
    ne s1m koi znae kolko po razli4na ot 4algarkite (samo 4e imam po dob1r vkus za muzika ) nqmam ni6tu protiv drugite stilove i moga da ti kaja kakva s1m az no ne i kakvo e tfoeto momi4e
    no poprincip met1lkite obi4at da ne uvurtat mnogo i sa direktni hora (ili pone pove4eto) ne obi4at 4esto da se ligavqt i obi4at 4estnostta ne moga da garantiram 4e tq e takava no pove4eto koito poznavam i az samata sme . a da i ne obi4at nqkfi tupi kurvi da im se ligavqt nasre6ta i da im se pravqt na golqmata rabota 6toto po4vat na nalitat na boi...
    това с боя ми хреса , има кой да ме пази , ако може сега да ми препоручаш някое метъл парче , че да мога да се подмажа ще е супер ( щом песента която тя хресва хреса и на теб , тогава би могла да ми помогнеш )
    Гледай Queen of the Damned. Там вокалиста на Корн е гласът на главния актьор. Така ще покажеш по-задълбочени познания Иначе това, че харесва една песен на Корн не означава, че харесва и групата. Но пък харесва стила. Водят се май ню метъл. И както някой беше казал "да ви имам и представите за метъл"..
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Кви да са....Облечени в черно без никав вкус за обличане(мое мнение)...Хора,обличащи се вечно в черно не искат да се забелязват и се крият,страх ги е
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Ми аз слушам метъл (не винаги). И нищо ми няма Смисъл още плача на "Титаник" и "Армагедон"

P.S. Сигурно, ако беше чалгарка щеше да е по-нежна
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си