- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са жените слушащи метъл ?
жълтеникаво,
нема кво да си кривим душата, пич. по-голямата част от метълите са сган и ти го казвам като човек, който от години насам я слуша тази музика и е номер 1 за него. красотата на музиката не прави красиви и следовниците, сещаш се
но държа да отбележа, че музиката, когато е разбрана правилно, 'възпитава' много качествени индивиди точно в метъл средите. това са хората с най-много въображение, които съм виждал (: може би поради разнообразието на стилове, текстове, тематики, философии...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от Snickers
Съгласен съм с повечето , но нека добавя,че тази "сган", правеща лошо впечатление ( да ,не я отричам,съществува) и даваща име на феновете на тази музика като цяло си е "сган" като човек и от невъзможието да постигне каквото и да е друго просто се превръща в едно нарицателно за обща група хора,които в повечето случаи нямат нищо общо с нея. Както и да е,успех на автораПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ш'мъ прущаати, ама да ви имам представите за метъл...
Абсолютно съгласна със ScionOfStorm!
абе аз от доста време се каня да те питам като съм ти засичал мнения, ама все забравям - ника ти от Абигор ли идва?![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
а така!
Метълки ? Not my thing...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аз не съм метълка, ама съм общувала с много хора слушащи само метъл и които имат такъв стил на обличане, дори с непознати, случайно съм срещала в късните часове метъли чакащи автобуса, бъзикахме се, лафихме, бяха ми компания по пътя.. Моите впечатления са, че като цяло метълите, имат различно виждане на нещата, по-философко, и са много умни хора. Само че, не живея в България и е възможно да има огромна разлика...
Всички са свикнали да лепват етикети когато чуят ЧАЛГА, МЕТЪЛ, етц.. Един умен човек, който знае какво представлява, какво харесва, предпочита и т.н не се влияе от цялостната картина която дава примерно МЕТЪЛА. Като кажеш метъл обикновенно си представяш странна прическа, черни дрехи, шипове, дрога... Като кажеш чалга: силикон, курви, надувки и т.н.. Тва че повечето подражават на тези картинки, не означава че всички го правят...
Съгласен съм с теб , момичето което си хресвам не прилича вобще на човек който слиша метъл ... даже Met1lEmoGirl и вижда снимка може да я питатеПървоначално написано от djipsito
![]()
интересна тема .. и същевременно много умна !
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
е па кажи са за метъла, къв метъл? траш, дет, нео, блек и кви още има там![]()
крейдъл оф филт и кенибъл корпс йее![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
БлагодаряПървоначално написано от spexx
![]()
На кой викате "сган", бе?!
Аз слушам метъл и нито се надувам, нито се имам за нещо повече от останалите. Напротив- възприемам се за най- обикновено момиче.
На вас като са ви били шута, не значи, че сме "сган" и "плюнки".
Аз също слушам метъл. Никой не ти е казал нищо, не се чувствай лично обидена.Първоначално написано от frozendeath
Прочети пак мненията по- горе, и ще разбереш идеята за плюнките![]()
Знам го племето, но видях няколко аутсайдера, дето прибързват със заключенията.
Все едно, завбъдеще ще гледам да ви спестя 'елементарните' ми включвания.
Не, не го използвам като обида. Но нали знаеш- когато те отрежат се озлобяваш (в повечето случаи). Не визирам конретно теб.
Съжелявам за държанието, напоследък съм в отвратително настроение........
Не съм тук да се заяждам, просто ме подразни факта, че съдят хората, без дори да са ги опознали.
Поднасям искрените си извинения.![]()
Вярно е, че музиката гради до някаква степен характера, но грешката на хората е в това, че слушат еди-си-каква музика по разни техни измислени предназначения. Когато музиката е КРИВОРАЗБРАНА, се получава тази така наречена (от вас) сган. Поне така мисля.![]()
em to i az sl matal noo ne sam saglasna 4e nqma golqma razlika s 4algarikite za6toto ima golqma te sa mn lesni :? :D razbira se i muzikata im nestava :D :D em nz no ne mislq 4e tva e hubava tema za razgovor :D :D
определено има разлика между тези които слушат чалга и тези които слушат метал аз лично нямам нищо против едните и нищо против другите то като цялостно има разлика между хората които слушат различен тип музика
Най-често са дебели май :Д
Ама някои са много възбуждащи.
Гледай Queen of the Damned. Там вокалиста на Корн е гласът на главния актьор. Така ще покажеш по-задълбочени познанияПървоначално написано от Icantloveu
Иначе това, че харесва една песен на Корн не означава, че харесва и групата. Но пък харесва стила. Водят се май ню метъл. И както някой беше казал "да ви имам и представите за метъл"..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Кви да са....Облечени в черно без никав вкус за обличане(мое мнение)...Хора,обличащи се вечно в черно не искат да се забелязват и се крият,страх ги е
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ми аз слушам метъл (не винаги). И нищо ми нямаСмисъл още плача на "Титаник" и "Армагедон"
![]()
P.S. Сигурно, ако беше чалгарка щеше да е по-нежна![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..