.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 128
    фроузъндет, нито са ме отрязвали, нито съм озлобен. виж средностатистическия фен на метъл субкултурата - бил той мъжки или женски пол, и тогава ще си говорим (:

повтарям - казвам ти го като човек, слушащ метъл и в повечето време имащ <някои> субкултурни белези.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Пловдив : )
    Аз слушам мн често метъл.. и .. не съм се бъгнала още нормална съм си .. колкото и да е странно голяма част от момичетата които слушат метъл всъщност са... романтични
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Кви да са....Облечени в черно без никав вкус за обличане(мое мнение)...Хора,обличащи се вечно в черно не искат да се забелязват и се крият,страх ги е
    Баси, човек да се кефи на дадени групи и вече е депресиран, затворен в себе си, без никакви приятели, криещ се от света и даа.. черното наистина показва, че даденият индивид няма стил.. А аз се чудя от къде е тоя постоянният страх у мен..
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Виж сега, музиката и стила й не могат да ти кажат какъв човек е тя - показва че е един вид бунтар - избягва общоприетото, не живее по норми и правила (има и изключения, разбира се). Попринцип такива хора не обичат лигавенето и определено представата им за забавление не е въртене на гюбеци на някоя маса до зазоряване... но, разбира се, както споменаха и други хорица - винаги има изключения.
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Icantloveu
    Цитирай Първоначално написано от Met1lEmoGirl
    az s1m met1lka i s16to haresvam tazi pesen
    ne s1m koi znae kolko po razli4na ot 4algarkite (samo 4e imam po dob1r vkus za muzika ) nqmam ni6tu protiv drugite stilove i moga da ti kaja kakva s1m az no ne i kakvo e tfoeto momi4e
    no poprincip met1lkite obi4at da ne uvurtat mnogo i sa direktni hora (ili pone pove4eto) ne obi4at 4esto da se ligavqt i obi4at 4estnostta ne moga da garantiram 4e tq e takava no pove4eto koito poznavam i az samata sme . a da i ne obi4at nqkfi tupi kurvi da im se ligavqt nasre6ta i da im se pravqt na golqmata rabota 6toto po4vat na nalitat na boi...
    това с боя ми хреса , има кой да ме пази , ако може сега да ми препоручаш някое метъл парче , че да мога да се подмажа ще е супер ( щом песента която тя хресва хреса и на теб , тогава би могла да ми помогнеш )
    Гледай Queen of the Damned. Там вокалиста на Корн е гласът на главния актьор. Така ще покажеш по-задълбочени познания Иначе това, че харесва една песен на Корн не означава, че харесва и групата. Но пък харесва стила. Водят се май ню метъл. И както някой беше казал "да ви имам и представите за метъл"..
    впечатлен съм от твоите познания(само да вметна че Джонатан озвучава Лестат само в сцените когато пее...идеален избор за нечовешки готиния вапирски глас който този герой трябва а притежава...)
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Кви да са....Облечени в черно без никав вкус за обличане(мое мнение)...Хора,обличащи се вечно в черно не искат да се забелязват и се крият,страх ги е
    Баси, човек да се кефи на дадени групи и вече е депресиран, затворен в себе си, без никакви приятели, криещ се от света и даа.. черното наистина показва, че даденият индивид няма стил.. А аз се чудя от къде е тоя постоянният страх у мен..
    "ЧовекЪт" може да се "кефи" на "дадени групи" без това да го кара да се вживява и да заприличва на тези"дадени групи".... Хубаво е хората да с еразличават и разграничават...но не и да натрапват това!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Зависи от момичето, не от стила на музиката, която слуша ..
    Нямам нищо против метъла (стига да няма досег с мен самата ;д), но съжалявам момичетата, които забравят, че са такива ии се превръщат в клошари ..

Музиката няма никакво значение.Момичето си е като всички останали.Просто трябва да я опознаеш и да си действаш по нормалния начин.
    И само да кажа,че метълите не се обличат в черно,защото ги е страх и се крият.Точно тях надали ги е страх,след като съвсем свободно показват стила си пред всички и определено не се крият поради същата тази причина.Да носиш черно не следва от това да искаш да бъдеш неутрален за околните.Просто някои хора харесват цвета и го свързват с музиката,която слушат.И метълите също така определено не са депресирани.Аз такъв не съм виждала.(Това беше за момичето,което беше изкоментирало за черното като цвят на депресия и страх)

"ЧовекЪт" може да се "кефи" на "дадени групи" без това да го кара да се вживява и да заприличва на тези"дадени групи".... Хубаво е хората да с еразличават и разграничават...но не и да натрапват това!
    Добре бе, какво са ти направили точно метълите. Огледай се. Рапъри, скейтъри, скинари, всякакви видове тестени изделия.Всеки с вкуса си. Няма начин да се харесат на всички. Но просто това твое ограничено мислене дразни. Какво ти бърка в здравето една най-обикновена тениска на група примерно?

И бътъвъ не ти схванах намека с "човекЪт"...

И ПП: blader, имах предвид точно е само пее вместо Лестат. Принципно не харесвам толкова групата, но признавам че във филма гласът ми направи голямо впечатление
    http://www.youtube.com/watch?v=RbbYcZeDjbo < за автора

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз слушам всякаква музика.

И е много тъпо да определяте хората по слина на музиката,която слушат.Може да подражават в обличането и т.н.,но човек винаги се променя.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    да ви имам и метъла

http://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum▲
    http://www.teenproblem.net/forum▲http://www.teenproblem.net/forum▲ newfags
    много умно...

ти сигурно си 'истински метълист'...и си най-големия фен на металика или мейдън...или пък чилдрън ъф бодъм...или пък дийсайд...или ей си ди си...

а?...

пффф...смешки...

искам поне три основателни аргумента в полза на това че нюметъла или алтернативния метъл и рок са педалска музика...или поне не достойна за сравнение с 'истинските' класически стилове...

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

"Надвам се не определяш хората по това каква музика слушат" - пълни простотии...

Абе, вие метъл кифла виждали ли сте? А чалга кифла ?

Метълите са малко по студени и затворени, но иначе са много точни хора.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от Eliii
    "Надвам се не определяш хората по това каква музика слушат" - пълни простотии...

Абе, вие метъл кифла виждали ли сте? А чалга кифла ?

според мен това дали дадено момиче слуша метъл или не
    е също толкова показателно колкото и това дали е блондинка или брюнетка...с други думи няма значение...
    познавам момичета които си слушат метъл при това доста отдадено и никак ама никак не им личи...
    докато има такива които не понасят този жанр но са си пълни ръбове...

отделно самия факт че момиче слуша метъл в абсолютно никакъв случай не означава че изглежда зле или че трябва непременно да се мъкне в черно и да е тъжна('депресията' е твърде крайно състояние...не разбирам защо всички които не са усмихнати биват наричани 'депресирани'...)...музиката е нещо което слушаш в зависимост от настроението и моментното състояние...толкоззззз...

каквото и да слуша момичето ако е красиво,интелигентно дотолкова че да задоволява потребностите ти за смислен диалог и добро дотолкова че да йе те изолира от приятелите ти смятам че няма какво да му мислиш толкова за музиката...
    ако интереса ти към музикалния вкусс на конкретното момиче опира до това да я впечатлиш показвайки известни познания в областта по-добре не се мъчи...първо явно това не е твоя жанр музика и не би било естествено тоно ти да говориш за него...отделно ако се направиш веднъж на умен и широкоскроен ще трябва да потдържаш тази и бездруго погрешна представа на момичето което само по себе си също не е много хубаво...
    по-добре не намесвай много-много музиката в отношенията ви и не си вади принципни изводи за това какви са момичетата слушащи метъл не само от това което би прочел в тоя сайт но и от това което въпросното момиче ще ти покаже...просто всеки човек(така де...би трябвало...) е личност...и не би трябвало да си правиш представителни извадки от това което би ти показала една...личност...

echii <3

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Изкуствен стил, който се роди и умря...
    'изкуствен' е защото?...

това че нещо е комерсиално не означава че е лошо...означава че хората го харесват...
    отделно тоя стил(поне частта от него представлявана от групите чието съществуване не се дължеше само на желание да ги показват по телевизията...) е съвсем различен от всичко преди него и въвежда новото и експерименталното в и бездруго умиращия по това време(началото на 90-те...) метъл...този стил съживи музиката и върна желанието за живот на много от старите групи...
    отделно самата музика е повлияна до голяма степен от тях и много от групите винаги са показвали респект към титани като металика,пинк флойд или блек сабът...никой не отрича постиженията на пъървите групи но както те са развили музиката от това което тя е била преди тях така и нюметъл групите развиха музиката на...не винаги по-високо но определено по-интересно равнище от групи като металика,мейдън,слейър,дий пърпъл и т.н. ...

групи като КоЯn,Slipknot,Deftones,Limp Bizkit,System of a Down,Sevendust,P.O.D.,Static X,Rammstein,Incubus,Tool(не си изредих любимите групи...някои от тях дори не ги слушам...но имт неоспорима роля в развитието на рок и метъл музиката...) са повлияли страшно много на метъла като жанр и са едни от основоположниците на алтернативния метъл и нюметъла(някои от тях...)...не говоря за неща от рода на линкинпарк или шайндаун които колкото и да ме радват на моменти са си чиста проба напразни опити да постигнат това което гореизброените са направили...
    именно те(ггрупите чиито имена съм написал на английски в знак на уважение...) са тези които заслужават респект и заради които стила който са създали или в който се вписват не заслужава да бъде обиждан...

echii <3

Голям фен Аватара на dimi93
    Аз пък съм ЕМО, да въй яд! :P :P :P По-тежките групи които слушам са... Chimaira, Bullet for my vallentine, Blessthefall, cradle of filth, Bloodbath, Blood for Blood и май до тук ... нях нях :P
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Аз пък съм ЕМО, да въй яд! :P :P :P По-тежките групи които слушам са... Chimaira, Bullet for my vallentine, Blessthefall, cradle of filth, Bloodbath, Blood for Blood и май до тук ... нях нях :P
    ХА-ХА-ХА
    !
    искаме снимка от птичи поглед с наай-мазната усмивка и един брой сълзичка ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    ХАХАХАХАХ ^^ Аз слушам метъл и какво? Студена и затворена ли съм? Оо Даже не се обличам както подобава ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не съм много в настроение да споря с някви виртуални отворковци, ама въпреки това ще си напиша шибания коментар...

И аз слушам рок, алтърнатив, метъл и т.н. - нито се обличам като кретен, нито с нещо кой знае какво се отличавам от другите. Казвам това, което съм забелязала в хората около мен.

И още нещо: идеята на форума е всеки да си даде мнението, а не да спамите и да спорите за някви пълни дреболии.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    ХАХАХАХАХ ^^ Аз слушам метъл и какво? Студена и затворена ли съм? Оо Даже не се обличам както подобава ^^
    И според моите наблюдения това, че метълите били по-затворени и по-студени е точно обратното

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    И все пак да сравним интелектуално един човек слушащ чалга с някого ,който слуша метъл...според мен от чалгата се затъпява,а и не разбирам какво и е толкова хубавото

Всеки е уникален сам по себе си; само музиката не може да ти каже кой какъв е по характер.

А забелязах, че тази тема я обърнахте отново на спор за различните стилове музика, вместо да отговорите просто на въпроса на автора. Просто не е тук мястото да обсъждате какво слушате Вие и да критикувате на другите вкуса.
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

както има 'чалга кифли', така има и 'метъл кифли'

това, че едното е розово-лилаво примерно, а другото - черно, не означава че отново в същността си не са същите.

както и това, че едните лочат бира, други са на тиха музика и малък джеймсън...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Пловдив
    Не искам да обиждам чалгарките, но метълките са 1000000000 пъти по точни, имам предвид, че е гадно да видиш едно 11 - 12 годишно момиченце да праска кючеци и всичко под поличката да и се вижда .

П.П. Чалгата не е стил музика, тя е съвкупност от много ритми създадени от Манго Джери .
    НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .

Скайп : somebody---

Абе,според мен музиката няма значение..
    (въпреки,че тия работи за чалгарките/метълките дето казаха съфорумниците по горе са верни.)

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от sadboy95
    Не искам да обиждам чалгарките, но метълките са 1000000000 пъти по точни, имам предвид, че е гадно да видиш едно 11 - 12 годишно момиченце да праска кючеци и всичко под поличката да и се вижда .

П.П. Чалгата не е стил музика, тя е съвкупност от много ритми създадени от Манго Джери .
    По-добре ли е да се облича като за погребение ?Едната половина от метълите които познавам са пълни боклуци,другата са много точни ама всички са странни.
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си