.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 128
    Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ай стига сте спорили кой по-добър,чалгарите или метълките.Ама сте прости всичките.Пък най-тъп е автора на тая смешна тема.
    Брях,брях

Въпроса не е това каква музика слушаш,а какъв си по характер...За мен лично това да изграждаш стила си спрямо музиката,която слушаш е доста глупаво,камо ли пък да изграждаш характера си спрямо нея.

Най-добрата ми приятелка слуша метал и е супер сладка,чувствителна и романтична...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Аз слушам всякаква музика.

И е много тъпо да определяте хората по слина на музиката,която слушат.Може да подражават в обличането и т.н.,но човек винаги се променя.
    Аз смятам, че е тъпо да казваш, че слушаш всякаква музика, защото това индикира единствено едно суперповърхностно възприемане на музиката, както и познаване на няколко по-популярни стила.
    Не,не е тъпо.Защото,когато си музикант ти се налага да познаваш колкото се може повече стилове.

Музиката е една,а не се дели на метъл или чалга.Това вече е повърхностно.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

искаш да ми кажеш, че слушаш неофолк, ебм, дсбм и наред с тях гръндж, j-rock и j-pop, след което скачаш на транс и гоа?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

всички жени сме еднакви ..
    романтички ...
    колкото и малко или много го показваме ..

Град
    Бургас ^^

Re: Какви са жените слушащи метъл ?

Цитирай Първоначално написано от Icantloveu
    Един много тъп и вероятно излишен въпрос ...

Какви са жените слушащи метъл , по малко ли са романтични , по малко ли се впечатляват от нещата от който една жена би се впечатлила ( тя е момиче ) ?

Обича тази песен korn - you all wont a single

Моля да ми отговорите , и то без обиди или тъпи отговори , се пак искам да я впечатля
    Всеки човек е различен може и чалга да слуша ама да е студена.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

metalgirl

абе да ти кажа моята най-добра приятелка е МЕТАЛИСТКА! За нея мога да кажа, че не е романтична, но никога не би се оставила някой идиот да се гаври с нея (имам предвид, че е доста "бойна", ако мага така да се изразя, и е много силен характер). Иначе всеки човек е различен. Все пак ти пажелавам късмет с твоята металистка. А и в никакъв случай не започвай "внезапно" да слушаш "нейната" музика, защото, повярвай ми, това не работи!!!!! БТВ и аз я харесвам тази песен, а пък не съм металистка

Град
    София
    Боже какво общо има музиката ? имах 1 приятелка дето беше егати романтичката,а слушаше деструкшън и слипкнот...

Абе `кви са тези "Чалгарки-ужас...Метълки-яко!(евентуално обратното)"Аз пък слушам метъл,но съм ходил с готички,чалгарки,рокаджийк и и все що е по свето и нищо не ми е пречело да бъда с въпросното момиче.А пък това да слушаш стила и е пълна глупост най-малкото позьорство Или те харесва или не!

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Ай стига сте спорили кой по-добър,чалгарите или метълките.Ама сте прости всичките.Пък най-тъп е автора на тая смешна тема.
    ооо да!
    Най-тъпото е тва разделение... всеки си слуша квато музика си иска и се облича както си иска...
    След тая тема очаквам и да пуснете една "Кои са по-готини фешъните или дивите метъли?" простотия до шия!
    Всичко е въпрос на вкус!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Жените, които слушат метъл (най-често) са непривлекателни, защото метълът в тяхния случай е начин да си намерят хора, които не ценят външния вид, защото "имат различни ценности".

Естествено представата им е лъжлива и те остава самотни и озлобени до края на живота си.

Ако една жена е хубава тя няма да слуша метъл, защото няма да и е нужно да се чувства специална...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Жените, които слушат метъл (най-често) са непривлекателни, защото метълът в тяхния случай е начин да си намерят хора, които не ценят външния вид, защото "имат различни ценности".

Естествено представата им е лъжлива и те остава самотни и озлобени до края на живота си.

Ако една жена е хубава тя няма да слуша метъл, защото няма да и е нужно да се чувства специална...
    Еми не....
    Поне при мен не е така... слушам рок, метал и сякви такива, но не съм нито студена, нито затворена нито се обличам като за погребение и съм супер романтична... Нито съм злобна, нито имам нужда някой да ми казва колко съм специална всеки ден .... така че ... нито съм няква заблудена, мисля че ти си заблудения / та

И не музиката определя характера...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Всяко стадо си има своята черна овца...
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    метълките са яки путки

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Абе с кеф прочетох всичките страници, ама изчетох и доста големи простотии, ама ГОЛЕМИ. Всеки си има различен вкус, бе, хора..не мога да разбера..защо всеки път го превръщате в спор за различните стилове музика..Да не се обяснявам сега..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Небръснати отдолу.

Град
    Варна, моретоо :)
    И аз смятам, че метълките са далеч по-точни и по-готини от останалите момиче. Естествено не мога да не кажа, че има и супер тъпи. Абе, това пак е въпрос до хората.... мразя чалга ама познавам момичета, които са супер пекани и точни Така че....
    хЪх...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Кой казва, че музиката няма значение?

Всичко, всичко има значение!
    all day... all night... what the fuck?!

Абе по мои наблюдения метълките и метълите са потни и миришат лошо..тоест нямат хигиена.. докато чалгарките са яки, надути и секси!!1! кво като слушат чалга...

Цитирай Първоначално написано от Marky
    Абе по мои наблюдения метълките и метълите са потни и миришат лошо..тоест нямат хигиена.. докато чалгарките са яки, надути и секси!!1! кво като слушат чалга...
    мда е, щото чалгарите имат много хигиена

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    по-чисти ми се струват.. смисал, че им пука другите какво мислят за тях, а при метълките не е баш така... бих предпочел една руса мацка пред тия с черните мешки и огромните кубинки .. пф

по-чисти ми се струват.. смисал, че им пука другите какво мислят за тях, а при метълките не е баш така... бих предпочел една руса мацка пред тия с черните мешки и огромните кубинки .. пф
    Ти да не си на 13?
    Точно обратното е - тъпите кифли живеят за одобрението на околните, докато метълките са непукисти.
    А това с хигиената няма да го коментирам просто...

Ти да не си на 13?
    Точно обратното е - тъпите кифли живеят за одобрението на околните, докато метълките са непукисти.
    омг.. Прочети хубаво какво съм написал : че на "кифлите" им ПУКА как изглеждат, а метълките не се интересуват много от това дали смърдат, дали изглеждат зле или не. Точно каквото ти каза. И съм на 14

Ти да не си на 13?
    омг.. Прочети хубаво какво съм написал : че на "кифлите" им ПУКА как изглеждат, а метълките не се интересуват много от това дали смърдат, дали изглеждат зле или не. Точно каквото ти каза. И съм на 14
    Не, далеч не е каквото казах аз.
    Единственото, което вълнува кифлите, е какви са в очите на околните - това включва, освен външния вид, и драмите и филмите, в които се вкарват. Една кифла няма индивидуалност, но всякак се мъчи да се изтъкне като "най" или да се покаже в образа, който е на мода в момента - преди време това бяха разгонените моралистки, след това кучките, сега са наранените от любов нежни душици или бесни купонджийки.
    Метълките, от друга страна, като по правило са супер интересни личност с много интереси, вкус за музика и дълбоки емоции. Непукисти отвсякъде - как иначе биха се обличали и държали толкова свободно? За разлика от кифлите, които всякак се мъчат да потиснат човешката си същност и мацат бои върху някакъв кух образ, метълките изтъкват себе си като личности.
    А потта и всичките глупости, които написа... разсъждаваш супер ограничено.
    Знам, че момчетата се развиват по-бавно... Искрено се надявам, след като си хванеш някое и друго гадже, да поумнееш и оцениш истинското.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Може някой вече да го е казал на по-предните страници, но Korn не свирят метъл. Много пъти ми е правило впечатление че тия който не слушат чалта, поп, техно сорта все им викат метъли. Омфг даже на свлечени съм чувала да викат метъли. Ебахго и в простотията, не се праи никво раграничение, а има толкова много нюански на рока примерно, които нямат нищо общо с метъла, ама не та не - метъл е..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си