- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са жените слушащи метъл ?
Ай стига сте спорили кой по-добър,чалгарите или метълките.Ама сте прости всичките.Пък най-тъп е автора на тая смешна тема.
Брях,брях
Въпроса не е това каква музика слушаш,а какъв си по характер...За мен лично това да изграждаш стила си спрямо музиката,която слушаш е доста глупаво,камо ли пък да изграждаш характера си спрямо нея.
Най-добрата ми приятелка слуша метал и е супер сладка,чувствителна и романтична...
Не,не е тъпо.Защото,когато си музикант ти се налага да познаваш колкото се може повече стилове.Първоначално написано от Raybeez
Музиката е една,а не се дели на метъл или чалга.Това вече е повърхностно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
искаш да ми кажеш, че слушаш неофолк, ебм, дсбм и наред с тях гръндж, j-rock и j-pop, след което скачаш на транс и гоа?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
всички жени сме еднакви ..
романтички ...
колкото и малко или много го показваме ..![]()
Всеки човек е различен може и чалга да слуша ама да е студена.Първоначално написано от Icantloveu
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
абе да ти кажа моята най-добра приятелка е МЕТАЛИСТКА! За нея мога да кажа, че не е романтична, но никога не би се оставила някой идиот да се гаври с нея (имам предвид, че е доста "бойна", ако мага така да се изразя, и е много силен характер). Иначе всеки човек е различен. Все пак ти пажелавам късмет с твоята металистка. А и в никакъв случай не започвай "внезапно" да слушаш "нейната" музика, защото, повярвай ми, това не работи!!!!!![]()
![]()
![]()
БТВ и аз я харесвам тази песен, а пък не съм металистка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже какво общо има музиката ? имах 1 приятелка дето беше егати романтичката,а слушаше деструкшън и слипкнот...
Абе `кви са тези "Чалгарки-ужас...Метълки-яко!(евентуално обратното)"Аз пък слушам метъл,но съм ходил с готички,чалгарки,рокаджийк и и все що е по светои нищо не ми е пречело да бъда с въпросното момиче.А пък това да слушаш стила и е пълна глупост най-малкото позьорство
Или те харесва или не!
ооо да!Първоначално написано от Zarity
Най-тъпото е тва разделение... всеки си слуша квато музика си иска и се облича както си иска...
След тая тема очаквам и да пуснете една "Кои са по-готини фешъните или дивите метъли?" простотия до шия!
Всичко е въпрос на вкус!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Жените, които слушат метъл (най-често) са непривлекателни, защото метълът в тяхния случай е начин да си намерят хора, които не ценят външния вид, защото "имат различни ценности".
Естествено представата им е лъжлива и те остава самотни и озлобени до края на живота си.
Ако една жена е хубава тя няма да слуша метъл, защото няма да и е нужно да се чувства специална...
Еми не....Първоначално написано от w0sh
Поне при мен не е така... слушам рок, метал и сякви такива, но не съм нито студена, нито затворена нито се обличам като за погребение и съм супер романтична... Нито съм злобна, нито имам нужда някой да ми казва колко съм специална всеки ден .... така че ... нито съм няква заблудена, мисля че ти си заблудения / та
И не музиката определя характера...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Всяко стадо си има своята черна овца...![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Абе с кеф прочетох всичките страници, ама изчетох и доста големи простотии, ама ГОЛЕМИ. Всеки си има различен вкус, бе, хора..не мога да разбера..защо всеки път го превръщате в спор за различните стилове музика..Да не се обяснявам сега..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
И аз смятам, че метълките са далеч по-точни и по-готини от останалите момиче. Естествено не мога да не кажа, че има и супер тъпи. Абе, това пак е въпрос до хората.... мразя чалга ама познавам момичета, които са супер пекани и точниТака че....
хЪх...
Кой казва, че музиката няма значение?
Всичко, всичко има значение!
all day... all night... what the fuck?!
Абе по мои наблюдения метълките и метълите са потни и миришат лошо..тоест нямат хигиена.. докато чалгарките са яки, надути и секси!!1! кво като слушат чалга...
мда е, щото чалгарите имат много хигиенаПървоначално написано от Marky
![]()
по-чисти ми се струват.. смисал, че им пука другите какво мислят за тях, а при метълките не е баш така... бих предпочел една руса мацка пред тия с черните мешки и огромните кубинки .. пфПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Ти да не си на 13?Първоначално написано от Marky
![]()
Точно обратното е - тъпите кифли живеят за одобрението на околните, докато метълките са непукисти.
А това с хигиената няма да го коментирам просто...
омг.. Прочети хубаво какво съм написал : че на "кифлите" им ПУКА как изглеждат, а метълките не се интересуват много от това дали смърдат, дали изглеждат зле или не. Точно каквото ти каза. И съм на 14Първоначално написано от ScarletBite
Не, далеч не е каквото казах аз.Първоначално написано от Marky
Единственото, което вълнува кифлите, е какви са в очите на околните - това включва, освен външния вид, и драмите и филмите, в които се вкарват. Една кифла няма индивидуалност, но всякак се мъчи да се изтъкне като "най" или да се покаже в образа, който е на мода в момента - преди време това бяха разгонените моралистки, след това кучките, сега са наранените от любов нежни душици или бесни купонджийки.
Метълките, от друга страна, като по правило са супер интересни личност с много интереси, вкус за музика и дълбоки емоции. Непукисти отвсякъде - как иначе биха се обличали и държали толкова свободно? За разлика от кифлите, които всякак се мъчат да потиснат човешката си същност и мацат бои върху някакъв кух образ, метълките изтъкват себе си като личности.
А потта и всичките глупости, които написа... разсъждаваш супер ограничено.
Знам, че момчетата се развиват по-бавно... Искрено се надявам, след като си хванеш някое и друго гадже, да поумнееш и оцениш истинското.
Може някой вече да го е казал на по-предните страници, но Korn не свирят метъл. Много пъти ми е правило впечатление че тия който не слушат чалта, поп, техно сорта все им викат метъли. Омфг даже на свлечени съм чувала да викат метъли. Ебахго и в простотията, не се праи никво раграничение, а има толкова много нюански на рока примерно, които нямат нищо общо с метъла, ама не та не - метъл е..![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.