Цитирай Първоначално написано от Duvessa
Точно на този етап не мисля, че можеш да си изградиш някакво мнение за човек само въз основа на това каква музика слуша. Много от тийнейджърите в даден период избират да се приобщят към метъли/чалгари/емота(те май вече не са модерни?)- или изобщо някаква група хора, като искат да се индефицират с нея, да изпъкват с някаква разлика от останалите. В много случаи обаче дадената музика не е „по сърце” на човека, а и позьорите са много-съзнателни и несъзнателни. Всеки иска да се чувства различен, но лично аз не разбирам хората, които се ограничават само в един-два дадени стила музика, а и парадират с това чрез външността си. Също така, освен свястни, познавам и глупави метъли, както и метълки к**ви, затова вместо да се опиташ да си направиш някаква характеристика за момичето от това каква музика слуша, по-добре говори повечко с нея и я опознай що за човек е.
Съгласе съм с теб проблема е че , като си пишем по скаип сичко е наред , пишем си много приятно , ама на вънка се едно се срамува да говорим , притеснява ли се , не иска с мен ли да говори незнам