Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
Кви да са....Облечени в черно без никав вкус за обличане(мое мнение)...Хора,обличащи се вечно в черно не искат да се забелязват и се крият,страх ги е
Баси, човек да се кефи на дадени групи и вече е депресиран, затворен в себе си, без никакви приятели, криещ се от света и даа.. черното наистина показва, че даденият индивид няма стил.. А аз се чудя от къде е тоя постоянният страх у мен..
"ЧовекЪт" може да се "кефи" на "дадени групи" без това да го кара да се вживява и да заприличва на тези"дадени групи".... Хубаво е хората да с еразличават и разграничават...но не и да натрапват това!
Добре бе, какво са ти направили точно метълите. Огледай се. Рапъри, скейтъри, скинари, всякакви видове тестени изделия.Всеки с вкуса си. Няма начин да се харесат на всички. Но просто това твое ограничено мислене дразни. Какво ти бърка в здравето една най-обикновена тениска на група примерно?

И бътъвъ не ти схванах намека с "човекЪт"...

И ПП: blader, имах предвид точно е само пее вместо Лестат. Принципно не харесвам толкова групата, но признавам че във филма гласът ми направи голямо впечатление
http://www.youtube.com/watch?v=RbbYcZeDjbo < за автора