.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Избелване на зъби

Та въпроса ми е ясен, само да поясня, че не говоря за някоя паста, която е по принцип за миене на зъби сутрин и вечер, но "уж" имала някакви съставки, които избелвали зъбите. Купих си сигурно 100 такива, нито една не помогна. Говоря за паста, която сте пробвали и наистина ви е помогнала. Ще ви помоля ако знаете да дадете и цена.

аз ползвам бленд а мед 3д уайт пърл и съм доволна също смята м да си взема от онези прахчета за зъби но искам да попитам през какво време да ги използвам защото разбрах че трябва по-рядко

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    аз ползвам бленд а мед 3д уайт пърл и съм доволна също смята м да си взема от онези прахчета за зъби но искам да попитам през какво време да ги използвам защото разбрах че трябва по-рядко
    Ползвам такова всеки ден и нямам проблеми, за разлика от содата, която мн хора препоръчват, това прахче е по-финно и не изтърква зъбите толкова зверски..

А иначе - имай на предвид, че всичките пасти, прахчета, води за усти и т.н. единствено възвръщат естествената белота на зъбите ти. А няма естествени зъби, които да са 100% бели.

И аз съм доволен от пудрата за зъби. Мия се с нея по веднъж на ден, но след седмица-две ще почна може би през ден или два не знам...
    Пробвал съм със сода, но много драска, а т'ва наистина е "меко" и като се разтърка става подобно на паста...

Знам един доста ефективен метод, но е малко гаден.Сутрин като станеш, още преди да си измиеш зъбите, се жабуркаш с олио около 1мин. и така няколко пъти.Още на 3 ден се вижда резултат.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си