- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червени петна
Здравейте, имам лошия навик понякой път да си изстисквам пъпките и много се ядосвам за което.. Та някой може ли да ми каже ефикасен начин да премахна червените петна, за утре да ми минат![]()
И аз имам същия навик понякога.Можеш да се намажеш с крем здравено понякога червените петънца стоят учудващо дълго време ...
![]()
+1Първоначално написано от Serenavanderwoodsen
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
крем Витасин
от аптеката, около 4лв. е
Мирише лошо и е мазен, но пък е много ефикасен
и аз имам този навик и даже в момента имам рана на носа![]()
а този крем за какво всъщностПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
аз пък на брадичката ^![]()
![]()
И аз често го правя....
и мисля,че Здраве ще ти помогне.
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Не сте си добре, ЗДРАВЕ щял да му помогне...
Аз пък ще ти дам една много ефикасна рецепта :
ЖИВА мая, колкото 1 орех, се разтваря в 1 супена лъжица прясно мляко и се прави кашичка. Маже се на лицето и се оставя да престои около 20 мин. След това се изплаква с отвара от лайка (ма може и вода) след това лицето не се мокри 2 часа, после може да измиеш от лайката.Прави се веднъж, до 2 пъти седмично.
За по-добър ефект : Вечер се мажеш с отвара от камфоров спирт, кислородна вода и розова вода ( пропорциите определи сам ). Разтвора става леко на парцали, но това е от камфоровия спирт, няма да се притеснявашРазклащаш преди упоъреба и мажеш и петната чезнат
![]()
за спирта,кислородната вода и розовата вода могат ли да се намерят и трите в аптеката![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
могатПървоначално написано от maybeline
![]()
Крем Здраве![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
бадемово масло
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=