.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

скъсахме...помощ!!

Ходя с едно момче от доста време, но един досадник всеки божи ден пише по скайп и момчето, с което ходя започна да се съмнява, че имам СиМпАТиИ към досадника...И един слънчев ден (днеска) обща приятелка сяда на скайп и праща на гаджето ми "украсена" хронология с въпросния досадник, където му давам и разни подобни. Понеже той е много наивен повярва и поиска да се види с досадното същество или поне да направя общ и с двамата, но като ги познавам (ке се развикаг, ще се сбият и накрая-гаджето ми ще излезе виновно), отказах..и така Той реши, че не иска нищо общо с мен. Не знам какво да правя, наистина го обичам...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    В негово присъствие говори с "досадника" и му кажи, че ви е последният чат, че той сам знае, че не ти е симпатичен и че искаш да изчезне от живота ти, че му пожелаваш успех и ще го блокираш ,за да му помогнеш да не се изкушава да ти пише.Пък дано твоя ти прости.
    Доста глупаво от твоя страна - щом ти досажда, просто го блокирай.
    + това явно имаш наистина "добра" приятелка. .

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    В негово присъствие говори с "досадника" и му кажи, че ви е последният чат, че той сам знае, че не ти е симпатичен и че искаш да изчезне от живота ти, че му пожелаваш успех и ще го блокираш ,за да му помогнеш да не се изкушава да ти пише.Пък дано твоя ти прости.
    Доста глупаво от твоя страна - щом ти досажда, просто го блокирай.
    + това явно имаш наистина "добра" приятелка. .
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Тоя скайп ви погубва...Ако наистина ти вярва ще се върне и му обясни,че е украсена историята прати даже колкото и тъпо да е скреен шот от чата и чу кажи,че си малко разсърдена,заради това че не ти е повярвал

Пада ти се!

Град
    Горна Оряховица
    Как може да я наречеш "приятелка" мърдата гадна
    Струва ми се, че би трябвало на гаджето си да обясниш как стоят нещата, а той би трябвало най-малкото да те изслуша. Връзките се градят на доверие. Нея няма как да я убедиш да направи каквото и да либо, защото очевидно е овца, е пък досадника има интерес да не си с приятеля си, така че ги зарязвай и двамата и насочи усилията към твоето момче.

леле, наистина, понякога се чудя на какви хора викате 'приятели'

и с тея онлайн дневници и лайфстайл...ужас.

другите вече ти казаха какво да направиш, ама...баси тая онлайн комуникация уби всичко.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Приятно. Мисля,че мога да си легна вече спокойно.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен
    ми виж се с него на живо и му обясни ситуацията. а ако толкова държи- включи го в общ чат с оня, пък да се оправят после.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

. . Вземи обясни на гаджето си какво е положението и му покажи истинската хронология, като я снимаш с принт скрийн на клавиатурата и ще видишш, че не го лъжеш . . Ако не ти повярва, значи ти няма доверие
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен
    Град
    <3
    Като е досадник защо не го блокнеш бе?! О.о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    А секс по скайп правихте ли?Виж да не си бременна!
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Хронология, скайп ... на колкоп години си?

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ахаахаххахахааха

*събира се от пода*

И кво викаш - скайп значи?

Баси.. то картинката е пълна, щом и тримата сте в такъв филм...

Кво да правиш - седни си на д-то и разкарай всички отрепки от обркъжеието ти. И да това включва "приятелката ти", гаджето ти(вече бивш), както и оня досадник, и още колкото имаш идиоти около себе си

Другото, което трябва да направиш предполагам се подразбира.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    Пада ти се!
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Тоя скайп ви погубва...Ако наистина ти вярва ще се върне и му обясни,че е украсена историята прати даже колкото и тъпо да е скреен шот от чата и чу кажи,че си малко разсърдена,заради това че не ти е повярвал
    То да беше само скайпа ,но и с този фейсбук ,където всичко ти се показва
    Поговори с него ,обясни му и както каза DevilWish му покажи пред него ,че не ти пука за този .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: скъсахме...помощ!!

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Ходя с едно момче от доста време, но един досадник всеки божи ден пише по скайп и момчето, с което ходя започна да се съмнява, че имам СиМпАТиИ към досадника...И един слънчев ден (днеска) обща приятелка сяда на скайп и праща на гаджето ми "украсена" хронология с въпросния досадник, където му давам и разни подобни. Понеже той е много наивен повярва и поиска да се види с досадното същество или поне да направя общ и с двамата, но като ги познавам (ке се развикаг, ще се сбият и накрая-гаджето ми ще излезе виновно), отказах..и така Той реши, че не иска нищо общо с мен. Не знам какво да правя, наистина го обичам...

Въпрос номер 1:
    Ако е толкова досаден защо му обръщаш внимание, а просто не му кажеш да те остави намира и най-вече защо му пращаш целувчици?
    Въпрос номер 2:
    Какви приятели си подбираш, че да те порти на гаджето ти?
    Въпрос номер 3:
    Имаш ли си и най-малка идея що е любов?
    ...
    FIN

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ето ви една хронология:

Аз: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Човекът Х: хахаха

За това е чата.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си