.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Голям фен Аватара на vanesa0pld

Лентички за мустаци

Такаа.... знам че има МНОГО такива теми,но търсачката неразботи
    Искам да Ви попитам дали случайно знаете дали се продават лентички за мустаци B Kaufland или Billa.Защото искам да си купя/появиха се 3-4 малки косъмчета,но ме е срам да си купя.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Аз знам за на Дева лентите за лице и съм ги виждала в Била,но не знам дали действат.
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Би трябвало да има Аз съм виждала в много супермаркети,пък какво остава за тия двата (то в тях кво ли няма ;д) Доволна съм от тия на Дева аз
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Варна
    Много сте ми интересни като започнете с тия притеснения. Като си толкова притеснителна, си ходи с мустак, а ?!

А по темата: препоръчвам ти на Leocrema, много са качествени и аз съм си доволна от тях. Ако не успееш да намериш - Lycia. Преди използвах тях, но сега минах на Леокрема. И двата вида можеш да намериш във всеки козметичен магазин. И не забравяй да си поискаш кърпичка за след депилация.

Айде успех с купуването.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Цитирай Първоначално написано от KeshaWoodx33
    Аз знам за на Дева лентите за лице и съм ги виждала в Била,но не знам дали действат.
    Действат, аз ги изолзвам.До скоро ползвах и на lycia и те бяха добри, но бяха по - скъпи.На Дева са по - евтини, но пак с добро качество

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Действат, аз ги изолзвам.До скоро ползвах и на lycia и те бяха добри, но бяха по - скъпи.На Дева са по - евтини, но пак с добро качество
    а доре-долу на каква цена са?
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    а доре-долу на каква цена са?
    3-4 лева а вътре са ти 10 двойни лентички Стигат ти за 10 пъти...

абе аз махам на една фр с ленти за тяло ( с тях даже веждите ги махам ) купувам една и режа колкото трябва и работат готова
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Лентички на Вийт за интимни зони.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto

+1
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен
    Град
    София
    Има едни Nair се казват- те са за лице. Но явно ми е нежна кожата и много ми се разранява- после поне седмица съм с пъпчици

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    +1
    но не за интимни зони,някакси са по..."силни"

Дева
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Супер фен Аватара на sunshine955
    аз всеки ден си скубя моите с пинсета по 10-15 косъмчета на ден ,, така ми е по-лесно .. като ми омръзне и ги зарежа 8-10 дена ходя на козметик .. зима ми 2 лв
    smile-it's the second best thing you do with your lips

а през колко време си ги махате ???

Супер фен Аватара на lqlq89
    Преди време бях ползвала на Lycia лентичките, обаче ми се появиха две големи рани, после хванаха коричка и беше много грозна гледка. Та от тогава не съм си ги махала с лентички, но вчера си взех на Strep. И сега да ви питам как ги използвате, слагате ли пудричка някаква преди това или нещо друго?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз ако ще си ги махам го правя след баня, да ми е още топло лицето(порите са отворени). Правя по два пъти, тоест веднъж и после повтарям, не повече, че ставам на рани. След това чистя със зехтин лепкавото от кола маската, което е останало и нанасям 3 в 1 на гарниер. Стоя 5 мин и един вид тва ми гори и не ми се получават пъпчици. Мия го и се мажа с тоник за лице на Нивеа и след 10мин някъде мажа с крем Бочко. Пъпки и рани не ми се получават след тея грижи

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Инвестирай в по-скъпите- Leocrema и Strep. Продават се в Кауфланд.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    А защо да инвестирва в по-скъпите, след като по-евтините(на дева) вършат същата работа?Казвам го от личен опит, защото преди година си купувах на леокрема точно и на стреп си бях купувала един път също, а след това видях на дева и ги взех да ги пробвам и вършиха същата работа, замо където наистина са много по-евтини.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    аз всеки ден си скубя моите с пинсета по 10-15 косъмчета на ден ,, така ми е по-лесно .. като ми омръзне и ги зарежа 8-10 дена ходя на козметик .. зима ми 2 лв
    И аз правя така.

Иначе от Личия аз специално не съм доволна.Все остават няколко,които после не мога да махна,защото след като съм ползвала лентичка и кожата ми е намазана с някъв лепкав крем и не мога да си ги махна с пинсетата.

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    А много ми е чудно как никой от класа ми няма мустаци ;д/мъхче/, може би всички ги премахват, защото аз по принцип си нямам, за щастие, и от колко годишни сте почнали да си ги махате
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А защо да инвестирва в по-скъпите, след като по-евтините(на дева) вършат същата работа?Казвам го от личен опит, защото преди година си купувах на леокрема точно и на стреп си бях купувала един път също, а след това видях на дева и ги взех да ги пробвам и вършиха същата работа, замо където наистина са много по-евтини.
    А аз сигурно не говоря от опит. Дева вече ги развалиха. Не се загряват добре, лепилото остава по кожата и т. н. Лентите за тяло не стават, не вярвам за лице да правят изключение.
    (За протокола)
    Наблюденията ми са от 4 седмици насам. Допреди месец купувах Дева или Елея и си мислех, че съм с две леви и не правя нещо като хората, докато не смених с Леокрема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

От Кауфланд съм си взимала Дева - около 5 лв са - 10 броя от най-големите лентички - т.е. такива за тяло и мисля 2 броя за мустачки. Но аз лично тези за тяло ги нарязвам на малки лентички и с тях действам мустачките. Ползвала съм поне 4-5 марки лентички - най-доволна съм от тези Дева. В комплекта има и 2 броя кърпички за почистване след епилация. Но аз за тази цел позлвам мокри кърпички и съм много доволна

А аз сигурно не говоря от опит. Дева вече ги развалиха. Не се загряват добре, лепилото остава по кожата и т. н. Лентите за тяло не стават, не вярвам за лице да правят изключение.
    (За протокола)
    Наблюденията ми са от 4 седмици насам. Допреди месец купувах Дева или Елея и си мислех, че съм с две леви и не правя нещо като хората, докато не смених с Леокрема.
    Aми може и да си права, тъй като аз скоро не съм ползвала ленти, защото последно време действам с пинсета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си