.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

проблем с кучешки зъб

Здравейте : ))
    Преди около 6 месеца ми извадиха млечен кучешки зъб ( на 16 съм .. ;х )
    и ми правиха снимка имам зародиш,но нещо явно не е наред,защото зъбът ми не излиза...венеца ми е подут,но зъбът не излиза.. ще съм ви благодарна ако някой може да ми помогне,защото много ме е страх да отида на зъболекар
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Отиди да ти сложат местопазител, че съседните може да се изкривят и да запълнят мястото за кучешкия. Ако стане така, кучешкия ше поникне отгоре, върху тях, и става... забавно. Ще си спестиш много главоболия, като идеш на зъболекар

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Отиди да ти сложат местопазител, че съседните може да се изкривят и да запълнят мястото за кучешкия. Ако стане така, кучешкия ше поникне отгоре, върху тях, и става... забавно. Ще си спестиш много главоболия, като идеш на зъболекар
    ми точно това ми е проблема,че той не излиза...преди да ми го извадят ходих на зъболекар и ми каза,че така или иначе ще излезе отгоре..обаче ...;d
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Град
    WonderLand
    те излизат по- трудно.. отиди на зъболекар за всеки случай
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

Отиди да ти цепнат венеца и всичко ще е 6.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Отиди да ти цепнат венеца и всичко ще е 6.
    с упойка е, спокойна бъъди
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Братовчед ми беше по същия начин ( само че е на 13) .. Отиде при хирург цепнаха му венеца и зъба излезе . Спокойно няма страшно .. След като той издържа ,вероятно не боли , а и все пак е с упойка .. Успех !!
    Неприлично Щастлива .. : )

ох много ви благодаря аз се притеснявам да не се наложи да ми го вадят,че тогаваа ;d...но ще се престраша да отида пък каквото стане

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Отивай, да се оправи сега, а не после с усложнения. А зъболекаря ти е казал, че сто процента ще излезе отгоре, така ли?

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Отивай, да се оправи сега, а не после с усложнения. А зъболекаря ти е казал, че сто процента ще излезе отгоре, така ли?
    Не знам дали 100%..просто отидох на преглед преди да ми го извадят и ортодонта каза,че би трябвало отгоре да излезе..пък и венеца ми е подут и се вижда малко зъба,но не излиза ;x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си