- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- проблем с кучешки зъб
Здравейте : ))
Преди около 6 месеца ми извадиха млечен кучешки зъб ( на 16 съм .. ;х )
и ми правиха снимка имам зародиш,но нещо явно не е наред,защото зъбът ми не излиза...венеца ми е подут,но зъбът не излиза.. ще съм ви благодарна ако някой може да ми помогне,защото много ме е страх да отида на зъболекар![]()
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
Отиди да ти сложат местопазител, че съседните може да се изкривят и да запълнят мястото за кучешкия. Ако стане така, кучешкия ше поникне отгоре, върху тях, и става... забавно. Ще си спестиш много главоболия, като идеш на зъболекар![]()
ми точно това ми е проблема,че той не излиза...преди да ми го извадят ходих на зъболекар и ми каза,че така или иначе ще излезе отгоре..обаче ...;dПървоначално написано от Abigoria
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
те излизат по- трудно.. отиди на зъболекар за всеки случай
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Отиди да ти цепнат венеца и всичко ще е 6.![]()
с упойка е, спокойна бъъдиПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Братовчед ми беше по същия начин ( само че е на 13) .. Отиде при хирург цепнаха му венеца и зъба излезе .Спокойно няма страшно .. След като той издържа ,вероятно не боли , а и все пак е с упойка .. Успех !!
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
ох много ви благодаря![]()
аз се притеснявам да не се наложи да ми го вадят,че тогаваа ;d...но ще се престраша да отида пък каквото стане
![]()
Отивай, да се оправи сега, а не после с усложнения. А зъболекаря ти е казал, че сто процента ще излезе отгоре, така ли?
Не знам дали 100%..просто отидох на преглед преди да ми го извадят и ортодонта каза,че би трябвало отгоре да излезе..пък и венеца ми е подут и се вижда малко зъба,но не излиза ;xПървоначално написано от elito6754