- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мило = идиотче
Ама вЕрно ли, че вече вместо мило, слънце и други подобни се използват: ' идиот, лайно, гъз, простак ' за МИЛИ думички.
Доста често ми се случва докато сърфирам из нетта да попадам на такива " лафчета " / " мили думи "
Ъъъ това нормално ли еЗащото аз ако кажа дори само от обич на дадения човек : " ей лайно много те обичам " Ще ми тегли една майна
Та ваз да попитам? Така ли се обръщате към гаджето си и защо подяволите това са новите " мили " думички.
![]()
Успех!Първоначално написано от CherryS
![]()
Мисля,че се получава нещо такова,но е и с приятелствата, не само с връзките. Иначе към приятеля си не се обръщам така ...![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
милите думи принципно са много лигави и досадни
това 'мило' пък води класацията
За да обичаш някого не е нужно да му подмяташ мазни думи,фрази и прочие,за да му/и покажеш.
Тц .. аз на моя винаги съм му повтаряла, че е лайно.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Той и за това те накара да станеш рано, а той не станаПървоначално написано от Priceless
![]()
вЕрно така стана.
според мен е супер тъпо.
как по дяволите казвате на човека, който обичате - лайно ?!![]()
след като има обич,истината да се премълчава ли?
хехе ;D добре казано!Първоначално написано от x3eme
и все пак..
аз не съм забелязал такова отношение между хората
може би е въпрос и на ЕГН
не съм чувал хора на 18 и плюс да се обръщат така един към друг
Не бе .. не той. Един приятел.Първоначално написано от Nakadah
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
И аз не го разбирам. Имам познати момичета които се обръщат към приятелките си с "курво", "пачавро" и разни други обидни думи а към гаджетата си с "животно", "лайно","идиот" и т.н.т. Такова отношение на мен ми е непонятно. Ако казваш на гаджето си нещо мило като "коте" например то е защото обича да се гушка, има мека коса, зелени очи или имаш някаква друга асоциация с котка като го/я погледнеш. Ако обаче му викаш "лайно" къде е смисъла? Искаш да му кажеш че мирише лошо? Че е грозен? Нещо не схващам...![]()
така е, но я си представи колко са модерни като изцепят нещо такова пред цялата компания. нещо толкова просташко в днешни дни е достойно за уважение от повечето хора, за съжаление.Първоначално написано от slun4ice
И на какво ниво е този който го уважава?Първоначално написано от lubomirky
->Priceless щом казваш...
Дааа .. моя дори не би си направил труда да ми се обади, за да се видим. Точно за това е лайно.
Hilary_![]()
Ами аз с най-близките си приятели от лигавня понякога се обръщам към тях така. Друг път си говорим ИРОНИЧНО на маняк, лек, лице, нацепен, муцка, муци, дудо и т.н. Общо взето докато не си вземем нужната доза смях на ден, се говорят пълни глупости, всичко лудо, което могат да измислят тези мозъчета. Иначе въобще не ми харесва към гаджето си да се обръщам с мило, злато, слънце и бла бла... Много са ми лигави. Предпочитам на малко име.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ниско? Много Ниско? На ниво бъдещ клошар/чистач?Първоначално написано от lubomirky
Аз не съм останала с впечатлението че интелигентните и възпитани хора се обръщат към близките си с обидни думи...Това че само интелигентен човек може да е забавен простак е вярно до някъде но не виждам нищо смешно и забавно в това да бъда наречена от най-добрата си приятелка "курва" или да нарека човека който обичам "идиот". Може ли някой да ми обясни какъв е смисъла и какви чувства се изразяват по този начин? Наистина не го разбирам но би ми било интересно да разбера.
Ако искам да се лигавя то тогава казвам на приятелката си "муци" или "зайо" и се смеем защото е кифленско и не е в наш стил но защо ми е да я обиждам? С годеника ми понякога почваме да си викаме "зайче", "мишленце(нце)" и разни подобни лигави обръщения ей така на майтап защото познаваме други двойки които ги използват. Не е нужно да се обиждаме за да ни е смешно...
на шега съм го казвала,но не мога да кажа,че е обръщение за скъп човек![]()
ако с някого се държа мило, може да е сигурен, че ми е твърде далечен и се пазя настрана:Д
близките ми са зле и идиоте доста често, да са живи и здрави:Д
как бе.. не си ли чувал да си викат "копеле". На мен ми е толкова навик да поздравявам сутрин в даскало с "педал"Първоначално написано от x3eme
![]()
Това какво общо има с темата и с какво чак толкова те издразних че все още го помниш?Първоначално написано от Raybeez
![]()
Иначе благодаря за обяснениетоАз наистина питах от интерес и не помня да съм се заяла или нещо такова. Просто ми е трудно да разбера чара на "обидните" думи (все пак наистина всеки си решава кое е обидно и кое не). Значи идеята е да е нещо различно и нетипично така ли? Нещо което само правилните хора ще разберат?
![]()