.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Слънчице,

ти и твоят прословут годеник не мисля, че сте най-удачния пример, защото аз все още помня онази темичка и как си му обсебила и командориш живота му.

При близките хора една обидна дума няма негативно влияние и в случай, че се обърна към някой мой приятел с "к'уре" или "олигофрен", то той знае, че не влагам някакви нечисти помисли. Както казах - единствено близки хора ще приемат подобно обръщение, защото ще знаят, че не влагаш обида в него.

Другите неща са прекалено превзети и скучни... за сиви хорица.
    А да "куре" супер много го ползвам също

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

1. Има общо, защото си вадя извод що за двойка сте и бих се изненадал, ако ми беше казала, че той се обръща с някакво нестандартно обръщение към теб.

2. Идеята не е толкова нетипично, а точно се афишира близост. Дума, която не би казал на обикновен човек, освен ако не искаш да го обидиш. Да, има и такива, които биха разбрали само "правилните" хора, но масата от вулгарни обръщения са си точно да покажеш, че с някой човек имате такава връзка, че дори и обидните обръщения помежду ви са един майтап.
    1. Всяка двойка си има "специални" обръщения.
    2. Благодаря за обяснението.

Повече от фен Аватара на razores
    Бе които искат така да си викат ма за мен тва е мн тъпо

Ахааа и тва ли е модерно вече ?! Изрази от тоя тип не са ми по вкуса , дори и когато искам да обидя някого . За мене хора , които ги употребяват по какъвто и да било повод са нискокултурни и не желая да имам нищо общо с такива . Избягвам ги и все едно не съществуват . Нз как един човек , имащ се за интелигентен поне на средното ниво , може да се забавлява с такова нещо . Простащини от този род не трябва дори и на шега да се казват . Ако е непознат , няма да ми направи впечатление , но не разбирам така ли доказвате обичта към близките си , чрез обиди , тва ли е начинът ? Що за сбъркани индивиди сте вие ?
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

да кажеш на гаджето си "лайно"

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Що за сбъркани индивиди сте вие ?
    УЖАСЯВАЩИ УЖАСНИЦИ!
    Няма място за ирония тука ...
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.

И за мене е супер неприемливо да наричаш половинката или някой приятел с няква обидна дума. Ок, нека не е "мило", "сладкишче" и т.н. Поне името на галено, ама пък "Лайно мое, защо се бавиш?"
    Седях там и плаках,
    молех се и чаках.
    Ти погледна ме и запя
    песента за булото на нощта.

Чесно казано по-добре да ми каже " Лайно, обичам те ! " (по ще му повярвам, че е така) отколкото с некви лигави думички " мило, златно, прекрасно дрън дрън omg " Нали знете: Не вярвай на тоя дето цял ден седи и ти говори колко са ти хубави очите..
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

ъх..?!
    и аз на моя му викам идиотче, ама само ако се лигавиме. иначе си ми е слънчице и мишле, а към нещо по- твърдо от идиотче не прибягвам, смисъл сладко е, ама не му викам постоянно така, щото не е идиот, той си е мойто човече
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    вЕрно така стана.
    според мен е супер тъпо.
    как по дяволите казвате на човека, който обичате - лайно ?!
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Ами, май така излиза... и азз на моя си му повтарям, че е идиотче, ама мойто идиотче Но други думи не съм му казвала, той си знае, че е на майтап и, че си го обичам

Цитирай Първоначално написано от burningtear
    И за мене е супер неприемливо да наричаш половинката или някой приятел с няква обидна дума. Ок, нека не е "мило", "сладкишче" и т.н. Поне името на галено, ама пък "Лайно мое, защо се бавиш?"

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Ниско? Много Ниско? На ниво бъдещ клошар/чистач?
    Само интелигентен човек може да бъде забавен простак, както и само интелигентен човек би разбрал сарказма. Другите се възмущават обикновено...
    Друго си е с половинката ти да сте на вечеря в тяхните и по някое време ти да кажеш: Ей курво, подай ми месото. И понеже техните са много интелигентни ще почнат да те увжават повече....

Колко пъти си правил нещо подобно?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Страхотен пример, да взема и да извадя нож и да заколя някой, а?

Ти въобще мислиш ли преди да пишеш?
    най-добрата защита е атакавата...

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Мисля,че за 4 години съм заслужила да му викам "ГовнЬо", а той на мен "ЛаЙнЬо". И да обичаме се , просто си изразяваме любовта по 2 начина : 1. Лайнич,Говнич . лайновозич и т.н. 2. в леглото

Убиите ме с камъни :О

П.С. на 23 съм , той на 20 ;о

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Мисля,че за 4 години съм заслужила да му викам "ГовнЬо", а той на мен "ЛаЙнЬо". И да обичаме се , просто си изразяваме любовта по 2 начина : 1. Лайнич,Говнич . лайновозич и т.н. 2. в леглото

Убиите ме с камъни :О

П.С. на 23 съм , той на 20 ;о

Кхм.
    На мен сърце не ми дава да му кажа : " Ей гъз, как ти мина деня "
    не знам от мене ли е какво е, нещо аз ли съм сбъркана , че не му говоря на гъз, и лайно, не означава, че му говоря на 'мило', 'слънце' и етц.. Говоря му по ИМЕ пък и само към приятели се обръщам с ' олигофрен, идот, тъпак ' и етц

Еми, не мога за всяко нещо да му се лигавя и да му викам : ' милУ, слънце ' и т.н даже ми става смешно а пък не мога да му викам : ' ей лайно ' защото е невъзпитано, да се обръщаш така към някой когото обичаш.

Амиии не.
    В смисъл .. не съм свиканала да употребявам такива мили думички. Не знам от мене ли е, нещо бъгнала ли съм се..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    милите думи принципно са много лигави и досадни
    това 'мило' пък води класацията
    За да обичаш някого не е нужно да му подмяташ мазни думи,фрази и прочие,за да му/и покажеш.
    +1
    ей изрод, е много по - добре от писенце

ами лайно и гъз ли да му казвам? Или ' Ей смотан, обичам те ' Или ' ей дришльо как мина деня ти ? ' не говорим само за тези думички а и с други от същия род.

пп: чезвам за даскало хД

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не мога да си представя да му казвам някви такива простотии. Това си е и до уважение към човека до теб.Говорим си на миличко и така нататък ,но защото някакси от вътре не ми идва да му казвам по друг начин при положение ,че е толкова мил ,а и се обичаме.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    Германия

И обръщенията се изчерпват само с мили думички?
    Мислех че има друга тема за това какви обръщения използваме към любимите си хора. Трябва ли да ги пишем и тук? Мислех че тук само дискутираме дали сме за или против обидните думи като обръщения... Всички знаем че не се изчерпва всичко само с мили думички и обиди.

П.С.: Не се заяждам просто не виждам смисъл да настояваш да казваме ние какви обръщения използваме след като не е за това темата.
    Цитирай Първоначално написано от CherryS
    Така ли се обръщате към гаджето си и защо подяволите това са новите " мили " думички.

Град
    Германия
    Хмммммм, а може би въпроса ми е продиктуван от конкретни мнения, които дават само двете най-крайни възможности и нищо между тях...
    Все пак аз не виждам нищо лошо в това да кажете на гаджето си нещо от сорта на "ей, г'ъз/провал/урод, как ти мина деня?", но не бих препоръчал "ей, спермо гранясала, как мина деня ти?", а пък "Гошо/Георгиев, как мина деня ти?" е прекалено сухо и дори обидно. Затова ми е любопитно, доколко задръстени са събеседниците ми и каква е дълбочината на възприемане на дадени понятия. Кое е обидно, кое е шеговито, кой е задръстен...

Не, че се заяждам, ама пак ще попитам - Мислите ли преди да пишете? Или го правите по навик, ей така да има нещо?
    Всички знаем че не съществуват само тези 2 крайности така че не разбирам защо трябва да го подчертаваш.
    Ако викаш на гаджето си "Гошо" при положение че се казва Николай или "зайо" но защото е inside joke тогава лигаво и скучно ли е?
    За някои хора "ей, г'ъз/провал/урод, как ти мина деня?" е също толкова гадно колкото и "ей, спермо гранясала, как мина деня ти?" и не е нужно да е тъп и задръстен. Просто възприема нещата по друг начин и е израснал в различна среда. Ако толкова те интересуват обръщенията които използват задръстените ти събеседници имаше тема скоро където може да прочетеш. Казва се "Мили думички" или нещо от сорта. Не е нужно да се заяждаш и да обиждаш всеки който не е на твоето мнение или просто не ти е симпатичен. Ти и твоята приятелка не сте сладникави и никой не ви съди за това. Защо да трябва всички които СА сладникави (според теб) да са тъпи и задръстени и да ги обиждаш?

Все пак аз не виждам нищо лошо в това да кажете на гаджето си нещо от сорта на "ей, г'ъз/провал/урод, как ти мина деня?", а пък "Гошо/Георгиев, как мина деня ти?" е прекалено сухо и дори обидно. Затова ми е любопитно, доколко задръстени са събеседниците ми и каква е дълбочината на възприемане на дадени понятия .
    Интересна логика , да се обиждаш като ти кажат по име ? Никъде не е казано , че трябва да слагате и фамилия . А за тва как наричаш приятелката си , ти може и да не виждаш нищо лошо , ама от къде знаеш , че на нея и харесва да я наричаш така ? Обаче има всякакви хора , тъй че на някои може да им харесва , знам ли . Преди да предложиш на някоя трябва да я попиташ дали и харесва да я наричаш така , че например на мене ако си ми приятел и ме наречеш по този начин , след тва няма да знаеш къде се намираш . На тебе и на други може да ви се вижда страхотно , но съм сигурна , че има и такива , на които би им станало неприятно ако ги нарекат така . Но тва , че не му харесва на някого да използва такива епитети и да бъде наричан с тях , не значи в никакъв случай , че е задръстен или каквото и друго обръщение да е . Не слагайте етикети на хората без да ги познавате \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си