Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Хмммммм, а може би въпроса ми е продиктуван от конкретни мнения, които дават само двете най-крайни възможности и нищо между тях...
Все пак аз не виждам нищо лошо в това да кажете на гаджето си нещо от сорта на "ей, г'ъз/провал/урод, как ти мина деня?", но не бих препоръчал "ей, спермо гранясала, как мина деня ти?", а пък "Гошо/Георгиев, как мина деня ти?" е прекалено сухо и дори обидно. Затова ми е любопитно, доколко задръстени са събеседниците ми и каква е дълбочината на възприемане на дадени понятия. Кое е обидно, кое е шеговито, кой е задръстен...

Не, че се заяждам, ама пак ще попитам - Мислите ли преди да пишете? Или го правите по навик, ей така да има нещо?
Всички знаем че не съществуват само тези 2 крайности така че не разбирам защо трябва да го подчертаваш.
Ако викаш на гаджето си "Гошо" при положение че се казва Николай или "зайо" но защото е inside joke тогава лигаво и скучно ли е?
За някои хора "ей, г'ъз/провал/урод, как ти мина деня?" е също толкова гадно колкото и "ей, спермо гранясала, как мина деня ти?" и не е нужно да е тъп и задръстен. Просто възприема нещата по друг начин и е израснал в различна среда. Ако толкова те интересуват обръщенията които използват задръстените ти събеседници имаше тема скоро където може да прочетеш. Казва се "Мили думички" или нещо от сорта. Не е нужно да се заяждаш и да обиждаш всеки който не е на твоето мнение или просто не ти е симпатичен. Ти и твоята приятелка не сте сладникави и никой не ви съди за това. Защо да трябва всички които СА сладникави (според теб) да са тъпи и задръстени и да ги обиждаш?