.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Russe

Само на мен ли ?

Вчера отидох да си правя лична карта и си знам от вас и от интернет, че първата лична карта е безплатна и ти я правят ескресно бързо за 3 дена ?Само на мен ли ми дадоха талон на който пише Дата на правене : 27.04.2010 / Дата на издаване : 27.05.2010 ? Това е цял месец .. и как пък точно тогава се падна на 27 когато е изпита по математика

Доколкото си спомням когато аз си правех лична карта изрично ме попитаха за колко време : Експресна (3 дена) Или стандартна (месец). Нямаше разлика в цената така че избрах експресна... Очевидно ти си казал стандартна
    I believe...whatever doesn't kill you... simply makes you... STRANGER !!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Не се шашкай, ще си я вземеш след две седмици...И на моето листче пишеше дата на получаване един месец по-късно, но като отидох след две седмици беше готова и ми я дадоха...Даже две лични карти съм си вадила досега и двете си ги взех на 2рата седмица, нищо че пишеше един месец по-късно...Иначе да, първата е безплатна, но ако искаш експресна май се доплащаше...Поне мен като ме питаха последния път, експресната беше двойно по-скъпа....
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Russe
    е мене нищо не ме питаха !!Само с майка ми попълнихме там някакъв документ и й дадоха заявлението и аз останах да ме снимат !Абсолютно нищо не ме питаха.. И ми писаха акт защото закъснях .. а само да ви питам защо не ми казаха от колко лева е глобата ??Като получа личната карта тогава ли ?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Моята лична карта ((първата,на 14 години)) беше безплатна..Иначе глобата е около 20-25лв..

Иначе аз моята лична карта си я получих един месец след "поръчката"..Т.е. - бях избрала стандартна..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Re: Само на мен ли ?

Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    Вчера отидох да си правя лична карта и си знам от вас и от интернет, че първата лична карта е безплатна и ти я правят ескресно бързо за 3 дена ?Само на мен ли ми дадоха талон на който пише Дата на правене : 27.04.2010 / Дата на издаване : 27.05.2010 ? Това е цял месец .. и как пък точно тогава се падна на 27 когато е изпита по математика
    Аз си я извадих наскоро и при мен мина цял месец докато ми я извадят,спокойно.ПП: на 27 не е ли изпита по Български?

Като отидеш да си вземеш личната карта, ще трябва да си платиш и глобата.

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Само искам да попитам аз сам на 14 (тази година ги направих) та задължително ли е да си вадя лична карта или не.

Град
    Russe
    Цитирай Първоначално написано от kantonecApetur4
    Само искам да попитам аз сам на 14 (тази година ги направих) та задължително ли е да си вадя лична карта или не.
    Направи си .. защото ще имаш като мене глоба .. Off topic : да изпита е по Български , обърках

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    aз па моята първа лична карта си я изкарах на 16

Повече от фен Аватара на sian4eto

Re: Само на мен ли ?

Цитирай Първоначално написано от MattFTW

и при мен беше така
    `only God can judge me!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си