.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Audacity

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс

Audacity

Здравейте, наскоро реших да си запиша звук върху аудио с Audacity. Проблема е, че нищо не се чува. Смисъл отварям през програмата една песен и искам да запиша върху нея, но почти нищо не се чува. Като записвам само звук се чува идеално. Няма как да е от микрофона, взехо си го съвсем скоро, няма начин да е развален. Нагласила съм си настройките силата на входа да е на макс, но пак нищо не става ....

Здравей! Можеш да пробваш следното: Първо си отвараш песента върху която ще записваш, след това от меню "Project" избери "Quick Mix". Записваш, чрез микрофона каквото искаш, след което можеш да намалиш звука на песента и да увеличиш звука на записа... Нещо такова:

Все пак погледни и настройките на програмата - "Edit" -> "Preferences" -> "Audio I/O" дали всичко е "ОК" и на "Recording Device" е избран микрофона, а не "Input"

Град
    марс
    Ами на записа. Пускам за запис, пея си, спирам запис, пускам да чуя какво се е получило, в началото си пея заедно с този, който пее, но след няколко секунди излиза, че аз пея по- бързо и става нещо, като канон.

Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Е даа оправих го вече не е на Input, ама сега като тръгна да записвам, песента върху, която искам да запиша не се чува ... !! Освен това има още един пробле- когато записвам върху песен си я чувам нормално и си пея в такт, а като пусна записа излиза, че пея по- бързо ... !! Нищо не разбирам, ужасна е тая програма!
    Ами явно има забавяне "латенция" на звука от микрофона към компютъра, тоест звуковата ти карта не е от най-хубавите и не може да обработи толкова бързо звука! Изтегли си и инсталирай "asio4all" универсалните звукови драйвери!

П.С. - Аз ти казах какво да направиш, че да записваш на отделен канал а не върху самата песен!!! - Така после ще можеш да синхронизираш забавянето дори!!!

Град
    марс
    Мерси, златен си! Ако можех, щях да те черпя. :P

Мерси, златен си! Ако можех, щях да те черпя. :P
    хе-хе Благодаря ти!

Град
    марс
    Сега обаче изтеглих си това чудо, ама пак нищо не става!
    В началото си е в такт, а после избързва! Всъщност проблема не е, че се забавя звука, ами че избързва!

Сега обаче изтеглих си това чудо, ама пак нищо не става!
    В началото си е в такт, а после избързва! Всъщност проблема не е, че се забавя звука, ами че избързва!
    Как така ще избързва звука?!?! На песента или записа избързва???

Град
    марс
    Ами на записа! Пускам за запис, пея си, спирам записа, пускам да чуя какво се е получило и в началото всичко е ок, но след няколко секунди излиза, че аз пея по- бързо от този, който пее и става нещо, като канон.

П.п. То така си беше от самото начало, но ти явно не си ме разбрал и си помислил, че звука е по- бавен, а всъщност е по- бърз.

Ами не зная защо се получава така... Ако искаш можеш да ползваш и програмата "SONY Sound Forge"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си