- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво разбрахте от последната си връзка ??
Разбрах, че съм двойно по-наивна отколкото предполагах. Че е глупаво да поставяш половинката си пред себе си, и че няма смисъл от удължаване на края, когато чувствата се изчерпат.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Научих, че повечето момчета те желаят само за едното е*ане. След това те заебават...![]()
+Първоначално написано от Glamour92
Ohne dich kann ich nicht sein...
Квото повикало, такова се обадилоПървоначално написано от Converse333
Ти в една друга тема нали обясняваше как ги режеш
![]()
Много смислена тема,браво на автора.Това,което аз разбрах е,че нещата трябва да се движат непрекъснато и безусловно.Другото по-неприятно : Човекът е най-самотното същество на Земята,въпреки че има хора,които го обичат.Ако последното не сте го разбрали,ще го разберете по гадния начин.
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
разбрах че наистина има много прости хора ...че не си струва да си с някой когато нямаш никакви чувства ... че и аз съм голяма патка на моменти ... ей тва
Че не трябва да се впускам във връзки без да съм готова психически за тази... отговорност.Не е лесно да държиш нечие сърце в дланта си![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от Rounder
>>DjBelev<<
По-добре да не започваш нова връзка, ако все още имаш чувства към бившия си...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
разбрах, че заслужавам повече![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Че съм наивен... и когато станеш даденост(поставиш другия пред себе си) нещата приключват за отрицателно време ... че е по-добре да съм егоист
Никога не се предавай!!!
Че е глупаво, да даваш всичко за човек, на когото не му пука особено. Че не трябва да поставям неговите интереси пред моите. Общо взето.. в тоя дух.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Че не трябва да се лигавяи не трябва да се влюбвам толкова лесно
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Разбрах, че грешката ми е била в прекалената ми доброта към него, и че много се съобразявах с неговите желания и мислех повече за неговото щастие.. В крайна сметка се опита да ми се качи на главата и много си повярва, че може да прави каквото си иска, но не му се получиха нещата.. ;]
И аз нещо такова разбрах. Осъзнах и че прекаленото внимание само ще ме отегчи и ми трябва нещо по-трудно постигнато и по-интересно. 'Розовото' във всеки ден ми прави дните скучни и обикновени. И разбрах, че е голяма отговорност някой да се влюби в мен.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Първоначално написано от Glamour92
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Че в никакъв случай не трябва да започваш връзка,ако нямаш чувства..
Баси смешното ... трябва спрем да обиждаме мъжете и те нас.Щото е смешно.В темата се чете как момичетата са прости и как момчетата са прости.
Иначе аз научих, че мога да обичам ,че съм обичана ужасно много и пак се събрахмеи скоро стават 2 години.
Аз научих,че ако правиш прекалено много компримиси след време ти се качват на главата.Също така никога не трябва да позволяваш на някого да ти тъпче самочувствието и да се държи с теб като с едно нищо и като с проста даденост,при положение,че правиш всичко за този човек.Научих и как да обичам-това беше първата ми любов.
научих, че не трябва никога да оставям някой да се намесва и да променя решенията ми. знаех го и преди, но тва беше чудесно практическо доказателство. разбрах и че заслужавам някой с много по- високо ниво, от това на човека, с когото бях, въпреки че в началото хубава маска си беше сложил.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
достатъчно ценни и достатъчно ужасни неща.
и че човек може да държи на теб до някаква степен, но от упор да те лъже в очите.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Връзките от разстояние не са за мен.
Също така и прекалено сериозните връзки ("Хайде догодина да се пренесеш при мен". Да бе, да).
Да не започвам връзка повторно с човек, с когото съм ходила и преди, и с който първия път сме се разделили заради бившата му, която уж пак го заобичала.
![]()
Че животът продължава и че понякога ни изправя испитания, през който трябва да минем, и да научим някой важни неща![]()
Хора много , Човеци малко !
...Че няма нищо вечно.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.