.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 216
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Разбрах, че съм двойно по-наивна отколкото предполагах. Че е глупаво да поставяш половинката си пред себе си, и че няма смисъл от удължаване на края, когато чувствата се изчерпат.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен
    Научих, че повечето момчета те желаят само за едното е*ане. След това те заебават...

Град
    Пловдив : )
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    че в никакъв случай не трябва да започваш връзка,ако нямаш чувства
    +
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Научих, че повечето момчета те желаят само за едното е*ане. След това те заебават...
    Квото повикало, такова се обадило Ти в една друга тема нали обясняваше как ги режеш

Фен Аватара на quexxe
    Много смислена тема,браво на автора.Това,което аз разбрах е,че нещата трябва да се движат непрекъснато и безусловно.Другото по-неприятно : Човекът е най-самотното същество на Земята,въпреки че има хора,които го обичат.Ако последното не сте го разбрали,ще го разберете по гадния начин.
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Мега фен Аватара на SilverRain
    разбрах че наистина има много прости хора ... че не си струва да си с някой когато нямаш никакви чувства ... че и аз съм голяма патка на моменти ... ей тва

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Че не трябва да се впускам във връзки без да съм готова психически за тази... отговорност.Не е лесно да държиш нечие сърце в дланта си
    all day... all night... what the fuck?!

Разбрах, че не всички мъже са толкова глупави, за колкото ги мислех...,че не трябва да се вярва толкова на хорските лъжи, които могат да прекратят една връзка и че ако обича някой, трябва да го пуснеш на свобода, ако той/тя те обича, ще се върне при теб.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    ....че съм наивен
    >>DjBelev<<

По-добре да не започваш нова връзка, ако все още имаш чувства към бившия си...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    бълХаристан
    разбрах, че заслужавам повече
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Че съм наивен... и когато станеш даденост(поставиш другия пред себе си) нещата приключват за отрицателно време ... че е по-добре да съм егоист
    Никога не се предавай!!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Че е глупаво, да даваш всичко за човек, на когото не му пука особено. Че не трябва да поставям неговите интереси пред моите. Общо взето.. в тоя дух.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Че не трябва да се лигавя и не трябва да се влюбвам толкова лесно
    Шофирай разумно - стигни жив!

Разбрах, че грешката ми е била в прекалената ми доброта към него, и че много се съобразявах с неговите желания и мислех повече за неговото щастие.. В крайна сметка се опита да ми се качи на главата и много си повярва, че може да прави каквото си иска, но не му се получиха нещата.. ;]

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Че не трябва да се впускам във връзки без да съм готова психически за тази... отговорност.Не е лесно да държиш нечие сърце в дланта си
    И аз нещо такова разбрах. Осъзнах и че прекаленото внимание само ще ме отегчи и ми трябва нещо по-трудно постигнато и по-интересно. 'Розовото' във всеки ден ми прави дните скучни и обикновени. И разбрах, че е голяма отговорност някой да се влюби в мен.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    че в никакъв случай не трябва да започваш връзка,ако нямаш чувства
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Че в никакъв случай не трябва да започваш връзка,ако нямаш чувства..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Баси смешното ... трябва спрем да обиждаме мъжете и те нас.Щото е смешно.В темата се чете как момичетата са прости и как момчетата са прости.

Иначе аз научих, че мога да обичам ,че съм обичана ужасно много и пак се събрахме и скоро стават 2 години.

Аз научих,че ако правиш прекалено много компримиси след време ти се качват на главата.Също така никога не трябва да позволяваш на някого да ти тъпче самочувствието и да се държи с теб като с едно нищо и като с проста даденост,при положение,че правиш всичко за този човек.Научих и как да обичам-това беше първата ми любов.

Мега фен
    научих, че не трябва никога да оставям някой да се намесва и да променя решенията ми. знаех го и преди, но тва беше чудесно практическо доказателство. разбрах и че заслужавам някой с много по- високо ниво, от това на човека, с когото бях, въпреки че в началото хубава маска си беше сложил.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

достатъчно ценни и достатъчно ужасни неща.

и че човек може да държи на теб до някаква степен, но от упор да те лъже в очите.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Връзките от разстояние не са за мен.
    Също така и прекалено сериозните връзки ("Хайде догодина да се пренесеш при мен". Да бе, да).
    Да не започвам връзка повторно с човек, с когото съм ходила и преди, и с който първия път сме се разделили заради бившата му, която уж пак го заобичала.

Голям фен
    Че животът продължава и че понякога ни изправя испитания, през който трябва да минем, и да научим някой важни неща
    Хора много , Човеци малко !

...Че няма нищо вечно.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си