- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво разбрахте от последната си връзка ??
Да не вярвам на никакви обещания, защото човек се е променял с времето и е забравял обещанията си. И да, че повече не трябва да обичам.Първоначално написано от moon_flower
Do you know what is loneliness, among so much people?
Първоначално написано от L1n4e7o
![]()
![]()
тиии... описа моята последна връзка или по-точно нещата след нея
![]()
Аз научих, че колкото и силни да са чувствата ти, когато човекът отсреща не ги оценява и ги тъпче, по-добре да сложа край, отколкото да тормозя единствено и само себе си. Когато една връзка е пълноценна, ти го усещаш във всичко около теб, а когато те кара да страдаш, от нея няма смисъл.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Или просто ти харесваш само кретени. Ако сме само идиотчета харесвай момичета, че те са по-умни.Първоначално написано от MiChKoO
ПТ: Не се опитвай да поправиш счупеното - боли![]()
Никога да не се доверявам напълно на жена, която още не познавам добре.
Разбрах, че той НЕ трябва да разбира наистина колко съм хлътнала. Разбрах, че при момчетата, чувствата могат да продължат и дълго след раздялата. Разбрах, че Не трябва да се връщам към миналото. Разбрах, че времето не променя нищо, ако няма воля и желание. И защото всички казаха колко големи идиоти били момчетата... Разбрах колко страхотен човек е той и би ми било много приятно да сме само приятели. Друг е въпроса, че това не е възможно.
П.п. Много хубава тема :]
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
От всичките си досегашни връзки научих...
..., че и сама съм си достатъчна
..., че хората са егоисти (особено тези, които твърдят, че те обичат - те са най - големите)
..., че връзките са отговорност и в повечето случаи един от двамата партньори не е готов да я поеме
..., че когато мъжете са наранени, принизяват себе си в опит да унижат
..., че един истински мъж се влюбва рядко, но когато това стане, той обича завинаги
..., че изневярата не е най-голямата грешка в една връзка
... да ценя човека до себе си, само когато и той го прави; в противен случай все някой ще остане наранен
..., че усмивката е най - доброто отмъщение
..., че прегръдката издава неизказаните чувства
... да споделям, но и да премълчавам истини
..., че ревността ме ограничава, а ограниченията - задушават; научих, че когато се задушавам, всъщност правя компромис със себе си; осъзнах, че компромисите ме ограбват, а ограбена аз ставам различна и тази промяна никога не е за добро
..., че да държиш в ръцете си живота на друг е огромна отговорност, но ти доставя и огромно удоволствие
... да не се съобразявам с хората - ако на тях нещо не им изнася, или ще съберат смелост да ми кажат, или ще се примирят с това
..., че повечето връзки са изградени на основата на лъжа
... да не вярвам на думи, а на дела.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
аз разбрах същото и,че не трябва да бъда толкова наивнаПървоначално написано от L1n4e7o
Първоначално написано от LadyDi
Че когато искам някой много силно и много дълго време,когато го получа вече не е интересно.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Разбрах,че понякога човек дава безкритично най-доброто от себе си за хора,които едва ли мисля за него в отплата.Също така и,че загуби ли се доверие после е почти невъзможно да се върне .. че хората никога не се променят,а просто стават повече от това,което са били преди .. амм също и ,че приятелството стои в основата на една връзка както и уважението и,че човек обича ли истински и силно е способен да преодолее всичко,което се изпречи на пътя му.Също и,че никога един човек не трябва да е приоритет в живота ти ако ти си само опция в неговия .. абе много,много неща и тепърва ще научавам още много.)
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
+1Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
хМм...май доста неща разбрах...Разбрах,че съм сбъркала...че навреме не съм оценила човека до себе си..Банално,но факт...Разбрах,че не си струва заради единият страх да бягаш...че понякога се получава така,че когато мине време разбираш какво си имал...какво си изгубил...Разбрах,че макар и по странен начин съм била обичана...Че в живота си съм имала човек,на когото съм можела да се доверя......Разбрах,че когато обичаме някого и му го показваме...ставаме слаби...а той силен...Разбрах,че чувствата са нож с две остриета...Карат те да правиш нещо,което не си мислил че ще направиш...Разбрах,че когато обичам няма какво да ме спре да го докажа...Разбрах колко боли,когато видиш как този човек с лека ръка се отказва от теб..Разбрах,че той казва едно...а мисли друго...Разбрах,че иска едно а прави друго...Разбрах,че не знае какво иска...Разбрах,че това ме наранява...Разбрах,че обичам най-най-най-най-най-големият идиот...Разбрах,че с времето не спира да ме боли...просто свиквам с болката...
Прекаленият светец и Богу не е драг. Егоизъм му е мамата!Първоначално написано от Assshley
Разбрах, че не трябва да почваш връзка с друг човек, докато не си наясно със самият себе си - плюсовете, минусите си и най-важното.. трябва да знаеш какво искаш.
И спря да се върти за миг земята..
Изневери ли 1 път ще изневери и 2ри път.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Да се доверявам е да си мисля, че познавам човека изцяло.Както е че хората показват лошите си страни след време
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Dont have sex with a virgin ... просто може да има фатални последици, когато се разделите![]()
razbrah 4e selqnkite sa gadni kurvi det ti kradat parite
Sry na zala sam i nqma bg
Първоначално написано от Valio93Ruse
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Това, че когато виждам, че нещо не върви както трябва да не бягам от проблема, а да седна и да говоря с него!!! ..
+ това да му казвам с кой излизам! ..![]()
+ да не позволя отново да бъда наранена ато го заобичам .. уви не се получи! ..![]()
Че човек не се учи от грешките си, а най-често ги повтаря.
Вие на хероин ли сте бе?
Първо много хубава тема! Разбрах много неща: Не трябва да даваш да ти се качват на главата; не трябва да се раздаваш прекалено много, а отсреща да не получаваш същото; трябва да имаш общи интереси и цели с човека; в никакъв случай не бива да стоиш с даден човек, само защото секса е хубав, а отношенията куцат; не бих изтърпяла да се държат грубо и вулгарно с мене вече; трябва да си подхождаш с човека, както външно, така и вътрешно;
Искам нещо да подчертая извън темата. Забелязвам че младите девойчета а и момчета много често обясняват твърде надълго и широко. Като прочетеш всичко накрая си правиш равносметка, че не си разбрал нищо. Опитвайте се да синтезирате информацията, която искате да поднесете, защото както аз и така и много хора не биха изчели целия ферман. Благодаря предварително!
Че не съм знаела какво искам, че да бъдеш заедно с някой, за да забравиш друг изобщо не е решение ..
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)