- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво разбрахте от последната си връзка ??
Разбрах, че не трябва да обръщам толкова много внимание на приятелките си и че трябва да правя повече компромиси , а не да съм такъв инат![]()
+ водолей и козирог са ужасна двойка![]()
Memento mei, memini tui!
Хехехе пожелавам ти да останеш ерген тогава!!!Първоначално написано от SemperFidelis
![]()
![]()
![]()
Нали знаеш внимавай какво си пожелаваш .....
аамии разбрах, че не трябва повече да се връщам назад и да не правя повече компромиси... да не вярвам на всичко,което чувам ииииии даа не де опитвам да лепя вече счупеното,защото то никога няма да е същото както преди ...![]()
Всички са разбрали само лоши работи ^^
Разбрах колко е хубаво да си обичан и да обичаш...да си част от живота на някой друг.Разбрах,че не трябва да се сърдя...(това съм си го знаела винаги де ^)...защото както се казва...ако съдим хората,няма да ни остане време да ги обичаме...жал ми е,че много човеци не го разбират и се карат за глупости...Разбрах,че за да има човечен и разбран разговор след "скандал",трябва да се говори човечно и разбрано,а не като на животно от джунглата...Жалко,че само аз мисля така и че май само аз като се ядосам не забравям,че обичам и мога да се контролирам и изслушвам и другата страна вместо да пищя и да си затворя очите за мнението на човека срещу мен...
Разбрах и че не трябва да показвам топлите си чувства си толкова много. И повече няма да го правя х)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Разбрах, че не трябва да правя отново грешката да "имам човек до мен".Сама ми е добре.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
На т'ва се надявам.Първоначално написано от bilqnavod
Разбрах значението на "да не спиш, ядеш etc.. от вълнение". Разбрах колко много може да означава даден човек за теб и как можеш да разчиташ на него напълно. Колко е хубаво светът ти да се върти около него и неговият около теб.
Разбрах, че трябва да споделям повече, научих се да чакам и да не се доверявам сляпо.
Разбрах защо всички шедьоври в изкуството са плод на нещастна любов и какво значи да е на два метра от теб всеки ден и същевременно да не можеш да направиш нищо.
Разбрах, че моето време нещо не е от лекуващите.
"Стоя на пръсти... накрая на света"
От връзката, в която съм в момчента, разбрах, че най-важното нещо в човешките взаимоотношения е равенството. В една хубава връзка няма активен и пасивен, никой не се води по акъла на другия. Освен това научих и много за WoW.
От последната си завършила връзка научих, че човек не трябва да казва "обичам те", когато не го мисли. Също така станах една идея по-толерантна към момичетата, които са в една връзка, а желаят друга, а впоследствие станах една идея по-нетолерантна към мъжете като цяло.
Разбрах, че когато искам нещо силно и чакам дълго, за да го получа - и когато това стане - вече тръпката е отминала.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
че няма да е последната![]()
че трябва винаги да си силен и нащрек.
че трябва да си завършен човек с цели, за да ти върви.
Полвинката е като звездите - нощите с тях са красиви, но и без тях ще оцелееш.
и най-важното - винаги избирай, без да се хвърляш на най-лесното.
Че трябва да спра да предавам хората , заради работи които не си струват.
Разбрах, че не трябва да правя компромиси със себе си и да се променям заради някого, защото ако той ме обича ще ме обича такава, каквато съм. Разбрах и, че не трябва да съм с момче, което е егоист или е мамино синче .....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз пък разбрах ,че връзките от разстояние хем не струват ,хем са определящи за изграждане на характера...поне до някъде.И разбрах ,че собствените ти нерви не бива да бъдат разпиляни напразно заради нещо / някой на майната си и ,че винаги трябва да гледаш себе си и да се поставяш на първо място...![]()
Че мога да променя лесно хората около мен,само да поискам![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Че щом на някой му става пишката от теб , значи не ти е бил никакъв приятел.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
от последните ми връзки нищо..но от тази в момента разбрах много неща..живота ми даде много уроци..промених се коренно откъм добрата страна..осъзнах че живота е прекалено кратък за да го пропилявам..определено много неща научих..дано да продължи дълго..
ми че любовта боли и живея за моите мечти и се оцелвам не подходящти Голям късмет![]()
И бягам от човека който ме обича
![]()
разбрах, че нищо няма да е същото след него.. и че стрелците са пълни егоисти..повече тази грешка НЯМА да я правя.. !
Да съм по-спокоен и умерен. Няма смисъл да се впрягам за елементарни неща и да си създавам сам проблеми.
Осъзнах как когато всичко свърши, отразяваш само хубавите моменти и това те наранява. Щом сте скъсали, има причина.
Винаги очаквай неочакваното!
Първоначално написано от YouDontKnowMe
Грубооооооооооооо![]()
Ми какво разбрах, разбрах че понякога на хората просто не им е писано да бъдат заедно оО
че когато трябва да си с някого сърцето ти и мислите ти винаги те връщат към този човек..а дали е истинско ще разбереш по това дали и той изпитва същото желание..друго което научих е че не трябва да мълчим когато този който владее съзнанието ни си тръгва!! Не бягаи от тези които те обичат ии не желай тези които са напълно безразлични към теб..![]()
че .. Оценяваш какво си имал когато го загубиш![]()
От последната си (и настояща) връзка разбрах, че на 13 може и да няма любов, но на 15 има поне зачатия на това чувство. И думи като "Обичам те" не можеш да ги кажеш на всеки.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q