- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво разбрахте от последната си връзка ??
++ същото и при мен беше .. ама тя май още не ме е преодоляла нацяло, (не съм сигорен) въпреки че ходихме 3 месеца и нещо.. късахме веднъж после пак поиска да опитаме,дадох и шанс,ама след първото разделяне нищо не е същото .. всички знаем..Първоначално написано от gabsit000
![]()
Първоначално написано от lucho13
Общо взето разбрах доста неща,разбрах че съм адски наивна. Разбрах,че мога да направя адски много компромиси без да ми се връща нищо в замяна,разбрах мн неща,но най-важното е,че се научих да виждам нещата такива квито са,реалноста,щото като си влюбен,а пича до теб се окаже боклук (както при мен) вместо да му биеш шута почваш да търсиш някви хубави черти и тотално игнорираш всички шибанииофффф...
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Еми ... най-вече,че беше грешка .. беше връзка с хубави моменти..да,но сега осъзнавам,че се съм се била привързала адски много към него и това ми се отрази много лошо.. но сега вече май не ми пука за него,има къде-къде повече нещо за които да мисля![]()
Да не казваш "Обичам те" и да не звъниш, за да не го притискаш
Последните двама сте в жесока грешка. Ама фундаментална
А аз.. научих се кога да се отказвам и да си тръгвам. Научих се да имам перфектен контрол над чувствата си и да се разбирам какво и защо правя. Научих се да не се филмирам и да решавам проблемите на момена и с обсъждане. Научих се да споделям открито и без страх че ще да бъда наранен или неразбран.
И още куп полезни неща![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Зависи от гледната точка , обстоятелствата , и момичето![]()
Научих също така да не изразявам толкова открито чувствата ми , както и да не му мисля толкова много...
Не зависи бе момче... не зависи.. зависи от акъла в главата ти.
Ама щом искаш да си поредния кифльо.. дерзай. Аз културно се опитах да ти покажа някои неща.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако имах повече акъл в главата тогава нямаше да позволя да се случат някой неща но както и да е...
Иначе разбрах какво имаш в предвид
..минало
че чувствата се градят, а каквото посееш - това жънеш. както лошо, така и хубаво. и че за мен успешна връзка в този период не е връзка без край, а връзка, която ми е дала нещо...
REGGAE BOOM <3
Разбрах, че нетрябва да ревнуваш човека до теб и че нетрябва да взимаш подаръци. Също така разбрах , че нетрябва да се привързваш толкова много, защото боли след това, както и разбрах че като виждаш че нещата невървят се оттегли навреме и не падай толкова ниско да се молиш на някой да бъде с теб щом незаслужава :X
Че човекът,когото си обичал толкова много,се оказва,че не е това,за което си го мислил.
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Че човек(жената) трябва да се къпи по често...
Разбрах,че когато си с един човек,който държи на теб,трябва да оставиш всички предишни в миналото,защото понякога когато дори като приятели ги допускаш до себе си,те правят най - възможното да те разделят с любимия човек..
И разбрах също,че преди да тръгна с дадено момче трябва да се вслушам в нещата,които ми казва за себе си,в моя случей трябваше да се слушам в това,че момчето с което бях ми каза,че 1 път каже ли край или на него му кажат край независимо приятел,гадже,или пък нещо от живота той слага край завинаги и назад не гледа !
Явно аз съм остана с надеждата че няма да правя повече грешки и ще бъдем отново заедно .. но само с надеждата ;(
разбрах, че никога не трябва да се впускваш във връзка без да познаваш човека .. никога не трябва да прибързваш, защото току виж ти си се привързал а тя/той не е човекът за който я/го мислиш и те изоставя ...
Че някой хора не влагат нищо във връзката а искат само да взимат,даамм![]()
Разбрах, че е безсмислено да бъдеш добър с всеки който те кара да се чувстваш виновен за неща, които си решил да направиш. И няма нищо по хубаво от да наложиш своето мнение и да получиш това което искаш. Просто трябва да се учим да преглеждаме внимателно човека до себе си и да преценяваме дали е това което искаме..
be free..
от предишната - че не искам да съм с бившата
от сегашната - че съм бил супер тъп да не обърна по-голямо внимание на сегашната ми приятелка по-рано..
Че ме привличат ши*ани кретени и селяндури, които ме правят нещастна, но продължавам да ги ценя и да ги уважавам.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Че трябва по-малко да се замислям,а не да драматизирам за глупости.
Разбрах,че в никакъв слуай вее не трябва да се влюбваш истински... ей тъй само да си харесаш някои да,но да обичаш и да даваш всичко от себе си в никакъв случай![]()
Първоначално написано от DaemonBoy
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow