- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво разбрахте от последната си връзка ??
Ем че връзките по 50ст. едната не струват и се скъсаха на 2рия ден. Баси шита![]()
че не трябва да вярвам на други , а на него !
разбрах че не трябва да се дава втори шанс,че нетрябва да се вярва толкова много на един човек, и че мога да бъда много наивна..![]()
От тази, в която съм сега разбирам, че наистина може да съществува толкова прекрасно и разбиращо момиче, което да не е тъпа егоистка.
Разбрах много неща.
Разбрах , че най-прекрасните мигове са мигове за цял живот!
Предишната - че не бива да се привързваш прекалено много към някого, особено в тийн възрастта
Сегашната- момчетата не са чак такива идиоти![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Тя не е свършвала - хаРазбрах че трябва да се боря както никога.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Че жените не са хора
Разбрах,че трябва да правя това,което искам да направя и да не мисля за последствията,защото никои няма да ме чака.Също така разбрах,че не трябва да чакам другия да направи първата крачка,защото нищо може да не излезе накрая,заради тъпите срам и гордост.И се научих да се съобрязавам повече с мнението и желанията на хората покрай мен.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
последната ми връзка още не е свършила, т.е. е настояща, но пак ще кажа какво съм осъзнала за някакви си почти 3 месеца:
1) Осъзнах, че човек може да се промени, стига да има защо.
2) Установих колко крехък, наивен и емоционално дисбалансиран човек съм.(А се имах за супер безчувствено говедо).
3) Разбрах, че можеш да продължиш да обичаш някого, колкото и болка да ти причинява.
4) Разбрах, че мога да плача. (Отдавна не го бях правила за нещо различно от физическа болка...или смях)
5) Разбрах, че мога да се боря с всички сили за щастието си.
6) До известна степен съм разочарована от себе си...![]()
Всяка връзка ме гради по някакъв начин..
От последната научих че ревността съсипва всичко хубаво,а от настоящата разбирам че без нея се съсипвам.. Изход май няма..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Не беше връзка но разбрах ,че на момчетата една не им е достатъчна. .
Bon Jovi - Always
че дори и да сме приятели, идва момент в който просто трябва да сме далеч един от другколкото и да не ми се иска
Не знам какво съм разбрала от последната, но от сегашната научих много повече![]()
Колко тъпо изглежда отстрани някоя си връзчица между..да кажем кифла или..някое повърхностно момиче и там някое си друго заблудено момче от другата страна. Проблемите им са: Днес защо единия не вдигнал на другия телефона, кой на кого затворил, кой кого чакал на срещата половин час, за какво спорели на кафето..тъпо, тъпо ТЪПО.
Една нормална връзка си личи от разстояние. Има разбирателство, хората използват главите си и МИСЛЯТ.
Това, което разбрах (и предполагам имам още много да разбирам от сега нататък) е, че не си струва да се впрягаш и да насилваш нещо, с някой което няма как да потръгне. Ако има тъпи проблеми (като гореспоменатите) просто крайАко няма - КЕФ!
![]()
![]()
последната ми връзка ме научи на мноого неща..първо,обещах си,че повече няма да излизам с човек,който е редовно на наркотици..няма да излизам с човек,който няма никакви амбиции в живото и освен да си живурка не прави нищо..научих,че връзката от разстояние не е за мен и че за секс трябва да се чака![]()
инжектирай ми любов..
Първоначално написано от quexxe
Въобще не съм съгласна с теб .
Нищо не разбрах, честно.
Все още се чудя кой беше с по-правилните преценки и дали да вярвам на усета си, и съм с много противоречиви чувства относно събитията и собствените ми постъпки.
В някои моменти обвинявам себе си, в други се оправдавам, както и него по същия начин го осъждам и/или оправдавам иии изобщо е батак, така че ще се гледам да забравя това.
Надявам се че той е продължил по същия път и всичко му е наред, щото не се разделихме по най-красивия начин :/ Доста тъпи неща се случиха.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Bitches lie!
--------------------------------------------------------
Научих, че хората не заслужават компромиси. Не заслужават да се стараеш да се напаснеш към тях. В крайна сметка те никога не го правят. Айляк е да има на кой да се качваш на главата, ама рано или късно ти писва.
Ами разбрах,че не трябва да влагам толкова надежди в определен човек.. бившият ми в началото ми изглеждаше много "надежден и точен" човек,независимо и това че беше малко или много по голям от мен.. И в сегашната си връзка точно за това гледах да не влагам кой знае какви надежди,но с този човек съм вече почти половин година и за това време успях да го опозная,да разбера какво мога да очаквам от него и не съжелявам че влагам и продължавам да влагам надежди в нашата връзка за сега и за много по нататък надявам се![]()
+ не тръгвай с най-добър приятел, обичах го, но не беше достатъчно..Първоначално написано от Glamour92
![]()
"Да си добър човек не е достатъчно... Любовта не е достатъчна."
хЪх...
Че ВИНАГИ човек трябва да си има едно на ум за всичко...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
приятелите му бяха по важни от мен...
Hostis Honori Invidia