.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 216
    Ем че връзките по 50ст. едната не струват и се скъсаха на 2рия ден. Баси шита

че не трябва да вярвам на други , а на него !

разбрах че не трябва да се дава втори шанс,че нетрябва да се вярва толкова много на един човек, и че мога да бъда много наивна..

От тази, в която съм сега разбирам, че наистина може да съществува толкова прекрасно и разбиращо момиче, което да не е тъпа егоистка.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Разбрах много неща.
    Разбрах , че най-прекрасните мигове са мигове за цял живот!

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Предишната - че не бива да се привързваш прекалено много към някого, особено в тийн възрастта

Сегашната- момчетата не са чак такива идиоти
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Тя не е свършвала - ха Разбрах че трябва да се боря както никога.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Че жените не са хора

Град
    In the middle of Nowhere
    Разбрах,че трябва да правя това,което искам да направя и да не мисля за последствията,защото никои няма да ме чака.Също така разбрах,че не трябва да чакам другия да направи първата крачка,защото нищо може да не излезе накрая,заради тъпите срам и гордост.И се научих да се съобрязавам повече с мнението и желанията на хората покрай мен.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    последната ми връзка още не е свършила, т.е. е настояща, но пак ще кажа какво съм осъзнала за някакви си почти 3 месеца:
    1) Осъзнах, че човек може да се промени, стига да има защо.
    2) Установих колко крехък, наивен и емоционално дисбалансиран човек съм.(А се имах за супер безчувствено говедо).
    3) Разбрах, че можеш да продължиш да обичаш някого, колкото и болка да ти причинява.
    4) Разбрах, че мога да плача. (Отдавна не го бях правила за нещо различно от физическа болка...или смях)
    5) Разбрах, че мога да се боря с всички сили за щастието си.
    6) До известна степен съм разочарована от себе си...

Град
    В мислите ти..
    Всяка връзка ме гради по някакъв начин..
    От последната научих че ревността съсипва всичко хубаво,а от настоящата разбирам че без нея се съсипвам.. Изход май няма..
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Не беше връзка но разбрах ,че на момчетата една не им е достатъчна. .
    Bon Jovi - Always

че дори и да сме приятели, идва момент в който просто трябва да сме далеч един от друг колкото и да не ми се иска

Не знам какво съм разбрала от последната, но от сегашната научих много повече

Колко тъпо изглежда отстрани някоя си връзчица между..да кажем кифла или..някое повърхностно момиче и там някое си друго заблудено момче от другата страна. Проблемите им са: Днес защо единия не вдигнал на другия телефона, кой на кого затворил, кой кого чакал на срещата половин час, за какво спорели на кафето..тъпо, тъпо ТЪПО.

Една нормална връзка си личи от разстояние. Има разбирателство, хората използват главите си и МИСЛЯТ.

Това, което разбрах (и предполагам имам още много да разбирам от сега нататък) е, че не си струва да се впрягаш и да насилваш нещо, с някой което няма как да потръгне. Ако има тъпи проблеми (като гореспоменатите) просто край Ако няма - КЕФ!

последната ми връзка ме научи на мноого неща..първо,обещах си,че повече няма да излизам с човек,който е редовно на наркотици..няма да излизам с човек,който няма никакви амбиции в живото и освен да си живурка не прави нищо..научих,че връзката от разстояние не е за мен и че за секс трябва да се чака
    инжектирай ми любов..

Цитирай Първоначално написано от quexxe
    Много смислена тема,браво на автора.Това,което аз разбрах е,че нещата трябва да се движат непрекъснато и безусловно.Другото по-неприятно : Човекът е най-самотното същество на Земята,въпреки че има хора,които го обичат.Ако последното не сте го разбрали,ще го разберете по гадния начин.

Въобще не съм съгласна с теб .

Град
    София
    Разбрах,че нещата не винаги са така,както изглеждат

Нищо не разбрах, честно.
    Все още се чудя кой беше с по-правилните преценки и дали да вярвам на усета си, и съм с много противоречиви чувства относно събитията и собствените ми постъпки.
    В някои моменти обвинявам себе си, в други се оправдавам, както и него по същия начин го осъждам и/или оправдавам иии изобщо е батак, така че ще се гледам да забравя това.

Надявам се че той е продължил по същия път и всичко му е наред, щото не се разделихме по най-красивия начин :/ Доста тъпи неща се случиха.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Bitches lie!

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на babity
    Научих, че хората не заслужават компромиси. Не заслужават да се стараеш да се напаснеш към тях. В крайна сметка те никога не го правят. Айляк е да има на кой да се качваш на главата, ама рано или късно ти писва.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами разбрах,че не трябва да влагам толкова надежди в определен човек.. бившият ми в началото ми изглеждаше много "надежден и точен" човек,независимо и това че беше малко или много по голям от мен.. И в сегашната си връзка точно за това гледах да не влагам кой знае какви надежди,но с този човек съм вече почти половин година и за това време успях да го опозная,да разбера какво мога да очаквам от него и не съжелявам че влагам и продължавам да влагам надежди в нашата връзка за сега и за много по нататък надявам се

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    че в никакъв случай не трябва да започваш връзка,ако нямаш чувства
    + не тръгвай с най-добър приятел, обичах го, но не беше достатъчно..

Град
    Варна, моретоо :)
    "Да си добър човек не е достатъчно... Любовта не е достатъчна."
    хЪх...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Че ВИНАГИ човек трябва да си има едно на ум за всичко...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    приятелите му бяха по важни от мен...
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си