- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво разбрахте от последната си връзка ??
От последната си връзка разбрах,че не трябва да се доверям толкова лесно.Че винаги има по няколко злобари,които искат другите да не са щастливи.И разбрах също,че един човек боклук ли е .. боклук си остава.
Разбрах че в една връзка никога ама НИКОГА не трябва да се привързвам много към момичетата.Разбрах също,че колкото и компромиси да направя никога никой няма да ми бъде благодарен.
ИЗВОД: Живейте си живота както ви е КЕФ и не мислете за последиците ! :P
Разбрах,че колкото и готино и добро да е едно момче,липсва ли химията няма смисъл да се мъчим да постигнем нещо.
нищо не разбрах защото връзката беше с някой който дори не ме интересуваше ( да ,беше много кратка и незнам дори защо реших да опитам) .Заради нея изгубих някой който наистина харесвах ..но нищо не мога да върна .. ;[
От последната си връзка научих,че хората могат да се променят,изменят и потъпкват .Че чувствата са изчерпаеми и ,че няма вечни неща..
Хората идват и си отиват...
Не можеш да задържиш човек,който иска да е далеч от теб.Не можеш да се бориш сам за нещо за което са нужни двама.Не трябва да слагаш него, като първото нещо за живота си.Научих ,че трябва да си малко егоист за да не забравиш и изгубиш себе си..
Трябва първо да обикнеш себе си и след това другия..
Хората имат много маски -.-"
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Лошото в последната ми връзка,може би беше ,че не научих абсолютно нищо ново ...той беше прекалено недорасъл за мен .. ,всъщност убедих се ,че мъжете са интриганти,по-бавно се развиват и те също като нас си споделят с приятели ,искат съвети и лесно се влюбват![]()
Summer (h)
Че не трябва да започвам връзка с човек, когото не съм опознала преди това..
+1 недораслаПървоначално написано от againstyou
![]()
хЪх...
Обедих се отново , че трябва да спра да се привързвам така бързо...наистина да преценявам хората....и колкото и надуто да звучи...да съм с човек който ме заслужава...
Ако нещо не ми харесва да не правя компромис със себе си... и да държа повече на моето (не става въпрос за разни тъпи прищявки)
Достатъчно неща
Сигурно най-смислената тема, пускана някога в този раздел на форума.
Иначе нищо не научих, всичко се знае или е очевидно.
Просто отново оцених това, че съм напълно свободен(след като скъсахме) и се зарадвах колко е хубаво, сам да съм ми е много по-добре отколкото с някоя неправилна(а 90% поне са неправилни). Нито правя глупости, нито обичам да ги търпя от отсрещната страна. Само 1 грешна стъпка и съм скъсал(да не говорим, че никой не иска да се променя). При мене не минават такива, или има прогрес или слагам край![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101