- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грях ли е ...
... да се влюбиш в най - добрия приятел на гаджето си ?
В любовта грехове няма, стига всичко да е любов без некви други шашми. Гадно е обаче щото така всички остават наранени.
не е грях, но не бих казала, че е точно любов.! пък и щом му е най- добър приятел, като почните да ходите[[ако изобщо тръгнете]]винаги бившият ти ще те гледа накриво, а ако не тръгнете много ще се объркат нещата~~ и гаджето ти ще разбере и ще скъсате...!!![]()
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
Всичко се случва,не е грях.
Гадното ще е ако ги скараш.
Грях не е, но определено е неправилно. За съжаление обаче никой не е господар на чувствата си и се случват и такива неща. Въпросът е дали и какво мислиш да предприемеш по въпроса...
Грях е разбира се . Спри да мислиш за него и си намери свободен мъж , така де момче .![]()
Не знам дали е грях,но определено не е правилно да залъгваш приятеля си,да си с него а да искаш друг.
--------------------------------------------------------
Не е грях, но ще е гадно да скараш най-добри приятели, защото едва ли ще мине без разправии![]()
Супер кофти ситуация.Лично аз,въпреки всякакви чувства,бих се отдръпнала и от двамата.Глупаво е да скарам на-добри приятели от егоизъм.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Остави ги и двамата. Не бъди егоистка и помисли за чувствата на другите.
Страшно много го обичам. Лошото е, че знам, че и той много ме обича. Но да , приятелството е по - важно, не искам да ги скарвам , затова най - вероятно някой ден " ще се оттегля" , колкото и трудно да е, сигурно това е най - правилният вариант.
Всички така казвате, но е трудно, когато харесваш някого да не му го (по)кажеш или да не се пробваш поне с него, независимо какво ще стане.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
И второ, за мъжете си има бро коуд и е изключено да се скарат. Мъжете са склонни да пренебрегват любовта заради приятелството и няма да позволят да се скарат заради момиче.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
Малките и наивните сте ми толкова сладки
С какво не си съгласен?Първоначално написано от Schneeflocke
Bro codeПървоначално написано от azafata
![]()
Беше образно казано, не е нужно да подхождаш иронично.
И знам достатъчно хора, за които важи bros before hoes или както там беше.
Не хора, ми момчета де.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако са добри приятели няма да се карат, а ще изгонят въпросния субект, който се опитва да ги скараПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
Ключовата дума в коментара ти е мъже. Има много п*ткопоклонни педераси, които не биха го зачели. Аз лично съм се жертвал неведнъж заради бро кода, въпреки че са ми били навити и те са били инициаторките.Първоначално написано от jghgh
На един купон ми танцува, пуска ми ръце, погледи, намигания, аз дърво, щото знам, че е на приятел, и т.нар. бро коуд. След това му казах за какво става въпрос, но той вместо да ми се зарадва и да я отреже, взел че й казал, тя го налъгала, че й съм се предлагал, и взе да дистанцира от мен пичът... в последствие тя го отряза, след като го унижаваше до предел.
Няма значение какво става и колко харесваш някоя. Ако тя ходи с твой приятел - не бараш! Във всички други случаи наглостта да крадеш жени е позволена, но не и от приятел.
Temet Nosce
벨야카