.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Грях ли е ...

... да се влюбиш в най - добрия приятел на гаджето си ?

Супер фен Аватара на Fiction7577
    В любовта грехове няма, стига всичко да е любов без некви други шашми. Гадно е обаче щото така всички остават наранени.

не е грях, но не бих казала, че е точно любов.! пък и щом му е най- добър приятел, като почните да ходите[[ако изобщо тръгнете]]винаги бившият ти ще те гледа накриво, а ако не тръгнете много ще се объркат нещата~~ и гаджето ти ще разбере и ще скъсате...!!
    mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Всичко се случва,не е грях.
    Гадното ще е ако ги скараш.

Грях не е, но определено е неправилно. За съжаление обаче никой не е господар на чувствата си и се случват и такива неща. Въпросът е дали и какво мислиш да предприемеш по въпроса...

Голям фен Аватара на N1ksun
    Грях е разбира се . Спри да мислиш за него и си намери свободен мъж , така де момче .

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не знам дали е грях,но определено не е правилно да залъгваш приятеля си,да си с него а да искаш друг.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

--------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на Greshka
    Не е грях, но ще е гадно да скараш най-добри приятели, защото едва ли ще мине без разправии

Супер кофти ситуация.Лично аз,въпреки всякакви чувства,бих се отдръпнала и от двамата.Глупаво е да скарам на-добри приятели от егоизъм.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Остави ги и двамата. Не бъди егоистка и помисли за чувствата на другите.

Страшно много го обичам. Лошото е, че знам, че и той много ме обича. Но да , приятелството е по - важно, не искам да ги скарвам , затова най - вероятно някой ден " ще се оттегля" , колкото и трудно да е, сигурно това е най - правилният вариант.

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Супер кофти ситуация.Лично аз,въпреки всякакви чувства,бих се отдръпнала и от двамата.Глупаво е да скарам на-добри приятели от егоизъм.
    Всички така казвате, но е трудно, когато харесваш някого да не му го (по)кажеш или да не се пробваш поне с него, независимо какво ще стане.

И второ, за мъжете си има бро коуд и е изключено да се скарат. Мъжете са склонни да пренебрегват любовта заради приятелството и няма да позволят да се скарат заради момиче.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Всички така казвате, но е трудно, когато харесваш някого да не му го (по)кажеш или да не се пробваш поне с него, независимо какво ще стане.

И второ, за мъжете си има бро коуд и е изключено да се скарат. Мъжете са склонни да пренебрегват любовта заради приятелството и няма да позволят да се скарат заради момиче.
    Малките и наивните сте ми толкова сладки

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

С какво не си съгласен?

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от azafata
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

С какво не си съгласен?
    Bro code

Беше образно казано, не е нужно да подхождаш иронично.
    И знам достатъчно хора, за които важи bros before hoes или както там беше.
    Не хора, ми момчета де.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ако са добри приятели няма да се карат, а ще изгонят въпросния субект, който се опитва да ги скара

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от jghgh

Ключовата дума в коментара ти е мъже. Има много п*ткопоклонни педераси, които не биха го зачели. Аз лично съм се жертвал неведнъж заради бро кода, въпреки че са ми били навити и те са били инициаторките.
    На един купон ми танцува, пуска ми ръце, погледи, намигания, аз дърво, щото знам, че е на приятел, и т.нар. бро коуд. След това му казах за какво става въпрос, но той вместо да ми се зарадва и да я отреже, взел че й казал, тя го налъгала, че й съм се предлагал, и взе да дистанцира от мен пичът... в последствие тя го отряза, след като го унижаваше до предел.

Няма значение какво става и колко харесваш някоя. Ако тя ходи с твой приятел - не бараш! Във всички други случаи наглостта да крадеш жени е позволена, но не и от приятел.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си